آرمانملي : تشييع پيکر شهيد سپهبد قاسم سليماني طي روزهاي گذشته انجام شد و اهالي ورزش در اين مراسم حضوري پررنگ داشتند. ناصر فريادشيران پيشکسوت فوتبال و بازرس کانون مربيان فوتبال در اين خصوص صحبت کرد. وي اعتقاد دارد عمليات تروريستي پايان شهيد سليماني نبود چون پيکر اين شهيد از خودش براي دشمنان ايران و اسلام خطرناکتر است.
درباره علاقه مردم و نگاهي ملي به شخصيت شهيد حاجقاسم سليماني چه نظري داريد؟
مردم ايران با از دستدادن مردي شجاع و باغيرت روبهرو شدند و سيل اشکها گوياي آن بود که فرزندي عزيز از ميان آنها پر کشيده است. حضور ميليوني مردم در تهران، مشهد، اهواز، زنجان، کرمانشاه و... نشان داد که شهيد سليماني چقدر محبوب بود. در تهران مردم سانت به سانت جلو ميرفتند و به جرأت ميگويم که تنها در تهران بالغ بر 10 ميليون نفر در تشييع پيکر اين شهيد حضور داشتند و نظير چنين مراسمي در جهان وجود نداشته است. ايران پر از مردماني است که به شهيد سليماني ميبالند که دلاورانه به شهادت رسيد. عمليات تروريستي پايان شهيد سليماني نبود چون پيکر اين شهيد از خودش براي دشمنان ايران و اسلام خطرناکتر است.
برخي معتقدند، تنها راه عقبنشيني آمريکا از رفتارهاي وحشيانه، انتقام سخت و جواب درخور و متقابل است!
در مراسم تشييع پيکر پاک شهيد سپهبد سليماني، خواسته تمام مردم انتقام سخت بود. سردار سليماني متعلق به مردم ايران است و وقتي آنها خواهان انتقام سخت هستند، بايد اين انتقام از دولت آمريکا بهخصوص دونالد ترامپ، رژيمصهيونيستي و شيوخ بيلياقت عرب گرفته شود. مجلس عراق حکم خروج آمريکا را از کشورشان تصويب کردند و اين اولين گام براي مقابله با آمريکا است.