بستن

ویلموتس ۱۰ آبان فسخ کرده بود!

ویلموتس  ۱۰ آبان  فسخ کرده بود!

آرمان‌ملي: در حالي که گفته مي‌شود فدراسيون فوتبال در حالي که با ويلموتس قرار دارد با برانکو نيز وارد مذاکره شده است خبرها حاکي از اين است که سرمربي تيم‌ملي يک ماه قبل قرارداد خود را فسخ کرده و در آستانه حضور در ليگ بلژيک است!

فسخ قرارداد

خيلي نياز نيست به عقب برگرديم. زمان آنقدر کوتاه بوده که حتي به ماه هم نمي‌رسد. ماجراي فسخ قرارداد مارک ويلموتس با فدراسيون فوتبال ايران است. اينکه فسخ قرارداد سرمربي بلژيکي تيم‌ملي با فدراسيون انجام شده و حالا اينکه حواشي ايجاد شده از سوي ويلموتس با چه هدفي صورت مي‌گيرد، مي‌تواند جالب توجه باشد.مارک ويلموتس در تاريخ اول نوامبر 2019 (10آبان‌ 98) فسخ قراردادش با فدراسيون فوتبال را اعلام کرد. سرمربي بلژيکي تيم‌ملي با استفاده از مفاد قراردادش و عدم تعهد فدراسيون فوتبال به اين مفاد، تصميم به فسخ قرارداد يک‌طرفه گرفت. ويلموتس با تکيه بر نقض بندي از قرارداد که پرداخت دستمزدش بود، فسخ قراردادش با فدراسيون فوتبال را اعلام کرد و حتي قصد داشت که اقدام حقوقي در اين زمينه انجام دهد تا به تمام پول خود برسد. با اين حال فدراسيون فوتبال به هر شکلي بود توانست پول ويلموتس و دستيارانش را فراهم کند. موضوع جالب توجه در اين خصوص اين است که اسپينوزي، مربي دروازه‌بانان تيم‌ملي که عضو کادر ويلموتس بود پيش از بازي با بحرين اقدام به فسخ قرارداد کرده بود. او به‌دليل دريافت نکردن دستمزدش در اردوي تيم‌ملي حاضر نشد تا محمد حبيبي پيش از بازي با بحرين در تمرينات حاضر شود. هرچند اسپينوزي هم با وجود اعلام فسخ قرارداد مانند ويلموتس براي بازي با عراق در اردو شرکت کرد. فدراسيون فوتبال درست يک هفته پس از اعلام فسخ قرارداد از سوي ويلموتس، پول اين مربي و دستيارانش را در ترکيه پرداخت کرد. 8 نوامبر 2019 (17 آبان‌ماه 98) ويلموتس و دستيارانش 2 ميليون يورو بابت شش ماه حضور در ايران دريافت کردند. پولي که دستمزد آنها تا اول دسامبر 2019 (10 آذرماه 98) محسوب مي‌شود و فدراسيون به نوعي تلاش کرد با پرداخت اين پول ويلموتس و دستيارانش را براي ماندن در تيم‌ملي و اجراي تعهدات قرارداد، ترغيب کند. ويلموتس در حالي همراه با دستيارانش 2 ميليون يورو دريافت کرد که نيمي از اين مبلغ دستمزد شش ماه فعاليتش در تيم‌ملي ايران بود. اين مربي بلژيکي که با قراردادي 2 ميليون يورويي هدايت تيم‌ملي را به عهده گرفته بود، حالا ديگر قصد ادامه‌دادن کارش در ايران را ندارد و از همين‌رو با وجود دريافت مطالباتش همچنان به پيگيري حقوقي ماجرا پافشاري مي‌کند. اين در حالي است که ويلموتس پس از اعلام فسخ قرارداد با فدراسيون فوتبال، تسويه حساب خود را انجام داد و سپس در بازي با عراق هم روي نيمکت تيم‌ملي نشست.

حضور در بلژيک؟

سرمربي تيم‌ملي فوتبال ايران احتمال دارد مسئول فني آينده سن‌ترويدن شود. روزنامه هت‌لاتسه خبر داد مارک بريس از سرمربيگري تيم سن‌ترويدن عزل‌شده است.اين نشريه نوشت هم اکنون فرصت خوبي براي حضور يک مربي خارجي در اين تيم فراهم شده است. ظاهرا در وهله نخست مديريت ژاپني اين باشگاه به فکر استخدام مربي خارجي است. از سويي ديگر اين نشريه نام مارک ويلموتس را مطرح کرد که به گفته هت‌لاتسه،‌ به‌زودي از مربيگري تيم‌ملي ايران خارج مي‌شود و با فضاي کار در سن‌ترويدن آشنا است.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی