بستن

فساد در وزارت صمت کذب است

فساد  در   وزارت صمت کذب است
آرمان‌ملی-سوسن یحیی پور: رضا رحمانی- وزیر صنعت، معدن و تجارت- روز گذشته در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در واکنش به انتشار اسنادی در فضای مجازی در مورد وقوع فساد در این وزارتخانه، تمام مطالب مطرح‌شده را دروغ و کذب خواند و گفت: «اگر هر کسی هر مدرکی در این باره دارد برای من آنها را ارسال کند.» محمود واعظی- رئیس دفتر رئیس‌جمهوری نیز در ارتباط با این موضوع، اعلام کرد که «انتشار چنین مواردی در فضای مجازی با اینکه گزارشی به ما ارائه شود متفاوت است اما این موضوع را پیگیری می‌کنیم تا بازرسی ویژه رئیس‌جمهوری به آن وارد شود.»

در تابستان سال‌جاري که خبرهايي در رابطه با دستگيري و ممنوع‌الخروجي مديران عامل دو شرکت بزرگ خودروسازي و به دنبال آن دستگيري دو نماينده مجلس، منتشر شد، واکنش‌ها به وقوع رانت و فساد در اين صنعت بالا گرفت و بازتاب گسترده‌اي در محافل و رسانه‌هاي مختلف پيدا کرد. در همين گير و دار بود که بهرام پارسايي- سخنگوي کميسيون اصل 90 مجلس، از کليد خوردن طرح استيضاح وزير صمت در مجلس خبر داد. پارسايي در اين باره به يکي از رسانه‌هاي کشور گفت: بحث استيضاح و سوال از رحماني با توجه به تخلفات عديده خودروسازها که بارها و بارها هم تذکر داده شده و مورد بي‌توجهي قرار گرفته، امري طبيعي است و پاسخگو کردن وزير مرتبط با طرح سوال حق طبيعي نمايندگان مجلس بوده و اعتبار خانه ملت است. افزون بر اين، تعدادي ديگر از نمايندگان مجلس نيز مدعي شده بودند که وزير صمت مديران فاسدي را در برخي از زيرمجموعه‌هايش مسئول کرده است. در همين راستا، سيدناصر موسوي لارگاني در گفت‌وگو با نفت ما، با تاکيد بر اينکه متاسفانه وضعيت صنعت در کشورمان حال و روز خوبي ندارد و صنعتگران با مشکلات زيادي دست‌و‌پنجه نرم مي‌کنند، گفته بود: «بر اين اساس اولين نفري هستم که استيضاح وزير صمت را امضا کرده و کليد زده‌ام، زيرا وي بر مجموعه تحت مديريتش نظارت ندارد و مديران فاسدي را در برخي از مجموعه‌ها مسئول کرده است.»

واکنش وزير صمت

اخيرا نيز اسنادي در فضاي مجازي در مورد وقوع فساد در وزارتخانه صمت منتشر شده است که وزير مربوطه در واکنش به انتشار اين اسناد، گفت: مطالب مطرح‌شده همه دروغ و کذب است و اگر هر کسي هر مدرکي در اين مورد دارد براي من آنها را ارسال کند. رضا رحماني، در حاشيه جلسه ديروز هيات وزيران در جمع خبرنگاران، ادامه داد: هرکسي هر مدرکي در اين مورد دارد براي من ارسال کند؛ من بيشتر و تندتر از همه با اين موضوع برخورد خواهم کرد. او همچنين در پاسخ به پرسشي درباره‌ اعلام نظر وزارت اطلاعات در مورد همکاري شرکت فيليپ موريس با ايران اظهار کرد: نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت طي مراحل قانوني است؛ و زماني همکاري با اين شرکت را تائيد نکرده بودند، ما هم اقدام نکرديم الان نيز اگر اين همکاري را تاييد کنند، اقدام لازم انجام خواهد شد و هيچ مشکلي در اين زمينه وجود ندارد. ما تابع قانون هستيم.

پيگيري موضوع فساد

رئيس دفتر رئيس‌جمهور نيز از پيگيري موضوع فساد در وزارت صنعت، معدن و تجارت از سوي تيم بازرسي ويژه رئيس‌جمهوري خبر داد. محمود واعظي در گفت‌وگو با ايسنا در پاسخ به پرسشي درباره واکنش دولت به انتشار اخباري در فضاي مجازي مبني بر وجود فساد در وزارت صمت اظهار کرد: من هم اين موارد را در فضاي مجازي ديده‌ام، ما منتظريم که اگر اين موارد بيشتر شد بازرسي ويژه رئيس‌جمهوري به آن وارد شود. او تاکيد کرد: انتشار چنين مواردي در فضاي مجازي با اينکه گزارشي به ما ارائه شود متفاوت است اما اين موضوع را پيگيري مي‌کنيم تا بازرسي ويژه رئيس‌جمهوري به آن وارد شود ولي در حال حاضر نمي‌توانيم درباره اين موضوع اظهار نظر کنيم.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی