بستن

خــبـــر

خــبـــر

دستگيري سارق کابل برق

جانشين فرمانده انتظامي شهرستان زرند از دستگيري سارق حرفه‌اي و سابقه‌دار سيم‌هاي کابل با اعتراف به 40 فقره سرقت در اين شهرستان خبر داد. سرهنگ سيدعلي محمودزاده در گفت‌وگو با پايگاه خبري پليس گفت: در پي سرقت کابل برق تلمبه‌هاي کشاورزي، منازل مسکوني و کارگاه‌هاي توليدي در چند روستاي شهرستان، شناسايي و دستگيري سارق يا سارقان در دستور کار ماموران پليس آگاهي قرار گرفت.وي افزود: در اين رابطه ماموران پليس آگاهي با بررسي‌هاي اوليه صحنه‌هاي سرقت و کار اطلاعاتي يک سارق سابقه‌دار و حرفه‌اي تجهيزات برق‌رساني را شناسايي و دستگير کردند.سرهنگ محمودزاده بيان داشت: اين سارق سابقه‌دار تاکنون به 40 فقره سرقت سيم‌هاي کابل حدفاصل تيرهاي برق و کنتور تلمبه‌هاي کشاورزي، منازل مسکوني و کارگاه‌هاي توليدي برخي مناطق روستايي زرند و 3 شهرستان همجوار اعتراف کرده است.جانشين فرمانده انتظامي شهرستان زرند در پايان از شهروندان خواست در صورت وقوع خاموشي‌هاي نامتعارف منزل و موتورهاي کشاورزي مراتب را علاوه بر اداره برق به پليس نيز منعکس کنند.

4 کشته در تصادف

رئيس پليس راه استان آذربايجان غربي از 4 کشته و 5 مجروح بر اثر برخورد يک دستگاه سواري پرايد با سمند، خبر داد.سرهنگ علي سعيدي، گفت: برابر اعلام فوريت‌هاي پليسي 110 مبني بر وقوع يک فقره تصادف در محور خوي- چايپاره، بلافاصله ماموران پليس راه به‌همراه گروه‌هاي امدادي در محل حادثه حاضر شدند.اين مقام انتظامي افزود: در بررسي‌هاي اوليه مشخص شد که اين تصادف بين خودرو سمند و پرايد رخ داده است.وي با اشاره به اينکه در اين حادثه دلخراش، 2 راننده و 2 سرنشين از هر2 خودرو به علت شدت جراحات وارده در دم فوت شدند، تصريح کرد: 5 تن سرنشين ديگر هر 2 خودرو نيز مصدوم که به کمک ماموران امدادي جهت مداوا به بيمارستان منتقل شدند.رئيس پليس راه فرماندهي انتظامي آذربايجان غربي خاطرنشان کرد: کارشناسان پليس راه، علت اين حادثه را بي‌احتياطي و انحراف به چپ از سوي راننده سمند اعلام کردند.

کشف طلاي مسروقه

فرمانده انتظامي استان بوشهر عنوان کرد: از ابتداي سالجاري تا کنون 13 باند سرقت طلاجات منزل منهدم و 65 ميليارد ريال طلاي مسروقه در استان کشف شده است.سردار خليل واعظي در توضيح جزئيات اين خبر گفت: با تلاش کارآگاهان پليس آگاهي استان از ابتداي سالجاري تاکنون 13 باند سازمان يافته سرقت طلاجات منزل شناسايي و متلاشي شده و 90 نفر سارق دستگير شده است.وي با بيان اينکه در اين رابطه 84 نفر مالخر شناسايي و دستگير شده‌اند، اظهارکرد: درصد کشفيات سرقت طلاجات در استان نسبت به وقوع آن 103 درصد افزايش داشته است.اين مقام انتظامي افزود: حدود 200 فقره سرقت طلاجات به ارزش 65 ميليارد ريال کشف شده است.فرمانده انتظامي استان بوشهر از عزم جدي و برنامه منسجم پليس در برخورد با اين نوع سرقت و سارقان خبر داد و تاکيد کرد: شهروندان طلاجات خود را در منزل نگه ندارند و آن را به صندوق امانات بانک بسپارند.سردار واعظي تصريح کرد: شهرونداني که طلا و زيورآلات در خانه دارند در روزهاي آخر هفته خانه را خالي نگذارند و در صورت امکان با نصب دوربين‌هاي امنيتي ضريب حفاظتي منزل خود را بالا ببرند.وي با بيان اينکه در صورت ضرورت نگهداري طلاجات در منزل از جاسازي و نگهداري آن در اتاق خواب خودداري شود، گفت: طلا و زيورآلات خود را در منزل در جاهايي قرار دهيد که به سادگي قابل دسترسي نباشند.

دستگيري کلاهبرداري با درج آگهي کاريابي

رئيس پليس فتاي فرماندهي انتظامي ويژه غرب استان تهران خبر داد: فردي که با ترفند درج آگهي کاريابي در سايت «ديوار» و جلب اعتماد مردم اقدام به کلاهبرداري مي‌کرد، شناسايي و دستگير شد.رئيس پليس فتاي فرماندهي انتظامي ويژه غرب استان تهران خبر داد: فردي که با ترفند درج آگهي کاريابي در سايت «ديوار» و جلب اعتماد مردم اقدام به کلاهبرداري مي‌کرد، شناسايي و دستگير شد.سرهنگ حاجعلي صالحي رئيس پليس فتاي فرماندهي انتظامي ويژه غرب استان تهران در تشريح اين خبر گفت: شخصي با حضور در پليس فتا و ارئه دستور قضائي با موضوع کلاهبرداري در سايت «ديوار» بيان کرد بنده جهت پيدا کردن کار به سايت «ديوار» مراجعه کردم که با مشاهده يک آگهي و تماس با وي و جلب اعتماد بنده توسط فرد انتشاردهنده آگهي استخدام در نهايت مبلغي را به‌عنوان حق حساب براي ايشان واريز کردم که پس از مدتي با بنده تماس گرفته و بيان کرد کاري که قرار بود براي شما لحاظ شود به شخص ديگري واگذار شده است و پول شما عودت داده مي‌شود که پس از تماس‌هاي پي در پي جهت پيگيري، اقدام به توهين و فحاشي عليه بنده کرد.سرهنگ صالحي با بيان اين نکته که در هنگام رسيدگي به پرونده متهم همچنان به اعمال خود ادامه مي‌داد، گفت: کارشناسان پليس فتا با انجام اقدامات فني و تخصصي و با به‌کارگيري از ابزار‌هاي پليسي و رصد لحظه به لحظه سايت «ديوار» در نهايت متهم را شناسايي کردند.رئيس پليس فتاي غرب تهران ادامه داد: پس از شناسايي متهم در يکي از شهرستان‌هاي تهران ماموران پليس فتاي با هماهنگي مقام محترم قضائي اقدام به جلب و دستگيري متهم کرده و اظهارات وي را اخذ که در نهايت با مشاهده مستندات و ادله استخراجي از صحنه جرم چاره‌اي جز اعتراف نداشته که علت بزه خويش را مشکلات مالي بيان کرد و در انتها پرونده به‌همراه متهم جهت سير مراحل قانوني به دادسرا دلالت داده شد.اين مقام انتظامي تشريح کرد: عده‌اي با درج انواع آگهي مردم را فريب داده و اقدام به کلاهبرداري مي‌نمايند و پس از اخذ بيعانه متواري مي‌شوند.رئيس پليس فتاي فرماندهي انتظامي ويژه غرب استان تهران بيان داشت: هيچ چيز از چشم تيزبين پليس دور نخواهد ماند و هرگونه مزاحمتي در فضاي مجازي برابر قوانين جرايم رايانه‌ايي برخود خواهد شد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی