آرمانملي : تيم ملوان که از هواداران پرشوري بهره ميبرد ديگر در ليگبرتر حاضر نيست و البته در دسته اول هم از وضعيت خوبي برخوردار نيست. نصرت ايراندوست پيشکسوت تيم فوتبال ملوان بندرانزلي در خصوص اين تيم صحبت کرد.
نتايج ضعيف ملوان در فصل جديد را چگونه ارزيابي ميکنيد؟
از همان ابتدا پيشبيني چنين نتايجي را کرده بوديم و ميدانستيم که تيم در چند هفته ابتدايي نتيجه نميگيرد. به هر حال ملوان شرايط بدي داشت و ميتوان گفت اين شکستها مربوط به گذشته است. هواداران بايد حق بدهند که ملوان در چند بازي اول نتيجه نگيرد، اما اميدوارم بازيکنان جوان کمکم بتوانند خودشان را نشان دهند و ملوان را به جايگاه اصلياش برسانند. مردم انزلي دوست دارند دوباره در تيمشان بوميگرايي ببينند. البته بوميگرايي به اين معني نيست که هيچ بازيکني از جاي ديگر نداشته باشيم، زماني که ما بازي ميکرديم بازيکناني مانند اکبر ميثاقيان، حسن دشتي و رمضان احمدپور در ملوان بازي ميکردند، اما مسلما بازيکنان بومي براي ملوان اولويت دارند.
عملکرد بازيکنان ملوان در بازيهاي گذشته چگونه بوده؟
در حال حاضر بيشتر تيم را بازيکنان جوان تشکيل ميدهند.زماني که ما در اين سن و سال بوديم استرس زيادي داشتيم. از طرف ديگر اين بازيکنان وارث نام بزرگي هستند و طبيعي است که تحت فشار باشند. شايد بازيکنان جوان ملوان در بازيهاي خارج از خانه راحتتر بازي کنند، اما وقتي در انزلي و برابر هواداران بازي ميکنند، کار سختتري دارند. بازيکنان جوانتر بايد بتوانند با اين مسائل کنار بيايند و فشارها را از روي خودشان بردارند، البته هواداران هم در اين قضيه نقش مهمي دارند و با فرصتدادن به بازيکنان و کادرفني کمک زيادي به تيم ميکنند. همچنين بايد به نوري که تيم را در اختيار گرفته کمک کنيم تا در اين شرايط سخت بتواند برنامههايش را عملي کند.
ملوان در پايان فصل در چه ردهاي قرار بگيرد قانعکننده است؟
به اعتقاد من اگر تيم به دسته پايينتر هم سقوط کند، جاي ناراحتي نيست، زيرا ما ميخواهيم به اصل خودمان برگرديم و در اين راه بايد هزينه بدهيم. با اين وجود اميدوارم ملوان با قرارگرفتن در رده هفتم، هشتم جدول کارش را در فصل جديد به پايان برساند و شخصيتي پيدا کند که در فصل آينده بتواند براي صعود به ليگ برتر بجنگد.