بستن

روی خط آرمان ملی

روی خط آرمان ملی

وزير بهداشت

از وزير بهداشت درخواست داريم که به بيمارستان قلب(مرکز قلب تهران) مراجعه کند و ببيند که مردم با چه مشکلاتي روبه‌روهستند. آنقدر اين بيمارستان شلوغ است که مردم اگر ناراحتي قلبي هم نداشته باشند به آن دچار مي‌شوند. از وزير محترم بهداشت درخواست داريم که اين مراکز را بيشتر کند تا مشکلات بيماران قلبي هم کم شود.

اسماعيلي و سعيدي-خانيان از تهران

اشتغال معتادان

بهتر است مسئولان براي عده‌اي از معتادان که با تلاش فراوان توانستند با ترک اعتياد به کانون گرم خانواده بازگردند، اشتغال ايجاد کنند تا در جامعه حضور داشته باشند و خداي ناخواسته مجددا در اين دام گرفتار نشوند.

صبوري از قم

گراني و فقر

مردم از فقر رنج مي‌برند و مشکلات اقتصادي چنان بر آنان سايه افکنده که باعث مي‌شود اکثر مردم تا دير وقت کار کنند تا بتوانند حداقل هزينه زندگي خود را تامين کنند. در اين راه افرادي که داراي خودروي شخصي هستند با رانندگي و مسافرکشي، سعي دارند از حداقل شرايط زندگي برخوردار شوند، اما مستاجراني که هر سال براي تمديد اجاره‌خانه با افزايش چندبرابري وديعه از سوي صاحب خانه ها مواجه هستند، تکليفشان چيست؟

يک شهروند از تهران

خانه‌‌دار شدن

معضل مسکن کي حل مي‌شود؟ چرا مسئولان به فکر مردم بي‌‌‌خانمان نيستند؟ اگر دولت بخواهد مشکل مردم را به نوعي حل کرده باشد اولين مساله‌اي که مي‌تواند تاثيرگذار باشد در اختيار گذاشتن مسکن است. وزير مسکن قول خانه‌دار شدن مردم را مي دهد اما گويا ايشان وعده سال هايي را داده‌اند که بخشي از مردم از دنيا رفته‌اند. از اجاره بها نگوييد که آنقدر گران شده که وقتي حرفش زده مي‌شود سرم گيج مي‌رود. هنوز خيلي از مسکن‌هاي مهري را هم که ثبت‌نام کرده‌ايم تحويل داده نشده است. پس کي قرار است اين مسکن‌ها به مردم تحويل داده شود؟ چه زماني قرار است اين گراني افسارگسيخته مسکن پاره شود و مستاجرها در امان باشند.

اسلامي از تهران

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی