بستن

خبر

خبر

نماينده رشت در مجلس درباره گام سوم ايران کاهش تعهدات برجامي گفت: گام‌هاي برجامي ايران براي آن برداشته شد که ما حسن نيت‌مان را به دنيا نشان دهيم و آن فضايي که عليه‌مان ساخته شده بود را بشکنيم. غلامعلي ‌جعفرزاده‌ايمن‌آبادي تاکيد کرد: برجام در مقطع زماني خود، کار بسيار بسيار درستي بود و اين يک واقعيت انکارناپذير است، آن زمان ما هيچ گزينه‌اي برتر از برجام نداشتيم و امروز هم از مخالفان بپرسيد هيچ گزينه‌اي جايگزين برجام ندارند. وي خاطرنشان کرد: برجام تا جايي خوب بود که شخص پريشان احوالي مانند ترامپ به روي کار نيامده بود، او نه فقط به دولت و کشور آمريکا ضربه زد بلکه به تمام معاهدات بين‌المللي ضربه زد. او کاري کرد که اطمينان و اعتمادي به توافقات بين‌المللي نباشد.

وزير علوم اعلام کرد: از رئيس‌جمهور براي حضور در دانشگاه تهران به منظور آغاز مراسم سال تحصيلي جديد دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي کشور دعوت به عمل آمده است. دکتر منصور غلامي در خصوص برنامه رئيس‌جمهور همزمان با آغاز سال تحصيلي دانشگاه‌ها ومراکز آموزش عالي و پژوهشي کشور گفت: قطعا رئيس‌جمهور براي حضور در مراسم آغاز سال تحصيلي در تهران حضور دارند و دانشگاه تهران از ايشان براي حضور در اين مراسم دعوت کرده است. از سوي دفتر رياست جمهوري نيز با اين دعوت به طور کلي موافقت شده است. وي در ادامه تصريح کرد: هنوز زمان حضور رئيس‌جمهور در دانشگاه تهران براي آغاز سال تحصيلي مشخص نيست. تاريخ مشخص اين مراسم بايد متناسب با برنامه‌هاي هيات دولت و سفر‌هاي استاني رئيس‌جمهور باشد، اما حضور ايشان در دانشگاه تهران قطعي است.

فعال سياسي اصلاح‌طلب گفت: بسياري از مستندهايي که در صداوسيما ساخته مي‌شوند نه تنها مستند نيستند بلکه تخريب نامه هستند و بيشتر جنبه تخريب غير مستند دارند. در مجموع، صداوسيما به نوعي با نگاه خاص جناحي، خط تخريب دولت را دنبال مي‌کند. داريوش قنبري افزود: متاسفانه يک طيف تند و افراطي متعلق به طيف راست همواره بر صداوسيما حاکم بودند. صداوسيما به‌رغم اينکه عنوان رسانه ملي را يدک مي‌کشد بيشتر سعي کرده است مبلغ ديدگاه‌هاي اين طيف خاص باشد و تاکنون نگاه ملي را از اين رسانه شاهد نبوديم. يکي از انتقاداتي که به صورت جدي به صداوسيما وارد بوده، همين موضوع است که برخلاف نام خود، ملي عمل نمي‌کند و منافع يک جريان خاص سياسي را پيگيري مي‌کند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی