بستن

ختم‌ بخیر ماجرای فدراسیون بوکس با حضور صالحی‌امیری

ختم‌ بخیر ماجرای فدراسیون بوکس 
با حضور صالحی‌امیری

آرمان ملي- حسين ردکا: فدراسيون بوکس مدت‌ها است حاشيه‌هاي زيادي دارد. روز گذشته اما يکي از حاشيه‌هايي که از سال گذشته آغاز شده بود، منجر به بازداشت «حسين ثوري» رئيس اين فدراسيون شد، ولي ورود صالحي اميري رئيس کميته ملي المپيک اين ماجرا را ختم بخير کرد.

شروع ماجرا

بهمن ماه سال گذشته تيم‌ملي بوکس در يک سفر پرهزينه و غيرواجب با سرپرستي مدير کل ورزش و جوانان استان سيستان و بلوچستان راهي مجارستان شد که در فرودگاه اتريش مبين کهرازه يکي از بوکسورها که شنيده مي‌شود رابطه خويشاوندي هم با رئيس فدراسيون دارد، ناپديد شد. عيسي گل‌محمدي سرپرست سابق تيم‌ملي بوکس در گفت‌گو با «مهر» ضمن تاييد اين موضوع گفت: از وزير ورزش و جوانان مي‌خواهيم تا با اين موضوع برخورد جدي کند. رئيس و دبير فدراسيون بوکس مقصر اصلي اين اتفاق هستند و انتظار جامعه بوکس از آنها اين است که هر چه سريعتر استعفا دهند. وي تصريح کرد: اگر مسئولان ورزش به موضوع رسيدگي نکنند حتما آن را از طريق نمايندگان مجلس شوراي اسلامي ‌پيگيري مي‌کنيم. متاسفانه در طي اين مدت رياست ثوري اوضاع بوکس بسيار بد و بهم ريخته شده است. مگر ورزش بوکس فاميل‌بازي است که هربار يک نفر از سيستان‌وبلوچستان در اعزام‌ها حضور دارد؟ بوکسوري که در فرودگاه اتريش ناپديد شده خواهرزاده آقاي ثوري است و بسيار متاسفيم که به‌جاي برنامه‌ريزي و پيشرفت هر روزه بوکس بايد شاهد چنين اتفاقاتي باشيم.

شکايت

حسين ثوري رئيس فدراسيون بوکس پس از آنکه عيسي گل‌محمدي سرپرست اسبق تيم‌ملي بوکس به‌دليل پناهندگي مبين کهرازه ملي‌پوش تيم‌ملي در اتريش، مصاحبه‌هاي تندي را عليه فدراسيون بوکس داشت از گل‌محمدي شکايت کرد و مصاحبه‌هاي شديدي را بر عليه وي با رسانه‌ها انجام داد. گل‌محمدي نيز عليه ثوري شکايتي را ترتيب داد چراکه مدعي بود اتهامات غيرواقعي به او زده شده است. عيسي گل‌محمدي سرپرست سابق تيم‌هاي ملي بوکس 25 تيرماه سالجاري در گفت‌وگو با مهر با اشاره به پرونده شکايتش از رئيس فعلي و دبير سابق فدراسيون بوکس گفته بود: سال گذشته پس از نخستين شکايتم، حسين ثوري و عليرضا کلانتري در حضور بزرگان بوکس همچون نهرودي، اردلان، دلشاد، نکيسا و... از من خواهش کردند که از شکايتم منصرف شوم چرا که بازي‌هاي آسيايي جاکارتا را نيز در پيش داشتند و ممکن بود برايشان مشکلي ايجاد شود. وي افزود: ثوري در آن جلسه به قول خودش مرد و مردانه قول داد که ديگر خبري از رفتارهاي بد نباشد و همه با همدلي به پيشرفت بوکس کمک کنيم اما پس از مدتي متوجه شدم که آنها به‌دنبال سوءاستفاده از من هستند و بنابراين تصميم گرفتم از فدراسيون آنها کناره‌گيري کنم. گل‌محمدي ادامه داد: بعد از پناهنده‌شدن يک بوکسور در کشوري خارجي و مصاحبه من راجع به اين موضوع، آقايان من را تهديد کردند. اين دوستان کوچک‌تر از آن هستند که با من شوخي کنند. آقايان براي بيان حقيقت‌هايي که من عنوان کردم در دادگاه رسانه از من شکايت کردند و من هم تصميم گرفتم تا دوباره شکايتم را پيگيري کنم. سرپرست سابق تيم‌هاي ملي بوکس گفت: در جديدترين حکم، دادرس محترم به حکم جلب به دادرسي و محکوميت اين دوستان رأي داده است و من هم شکايتم را براي نجات خانواده بوکس تا آخرين مرحله ادامه مي‌دهم. هر ثانيه ماندن ثوري در فدراسيون سال‌ها به ضرر اين رشته است و من منتظر حکم بعدي دادگاه محترم هستم. گل‌محمدي تصريح کرد: ايشان به‌عنوان رئيس فدراسيون فرد صادقي نيستند و مسائل را آن‌طور که مي‌خواهند پيش مي‌برند. آخرين اتفاق تلخ در بوکس مجمع ساليانه‌اش بود که آبروي چندين ساله بوکس را بردند. اميدوارم با پيگيري اين پرونده بتوانم به‌صورت قانوني از ادامه فعاليت چنين فردي در فدراسيون جلوگيري کنم.

بازداشت و آزادي

سرانجام ديروز (شنبه) پس از کش‌وقوس‌هاي فراوان بين عيسي گل‌محمدي سرپرست سابق تيم‌ملي بوکس و حسين ثوري رئيس فدراسيون بوکس، گل‌محمدي حکم جلب رئيس فدراسيون را اجرا کرد و ثوري بازداشت و روانه کلانتري شد. طبق آخرين خبرها با ورود سيدرضا صالحي‌اميري رئيس کميته ملي المپيک به اين ماجرا همه چيز ختم بخير شد و سرانجام ثوري به‌همراه گل‌محمدي راهي دادسرا شدند و طرفين با هم آشتي کردند. گل‌محمدي طبق قولي که به رئيس کميته ملي المپيک داد به‌همراه ثوري و دبير فدراسيون راهي دادسرا شدند تا با اعلام رضايت خود پرونده اين ماجرا براي هميشه بسته شود.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار