بستن

خــبـــر

خــبـــر

برخورد 2 موتورسيکلت

رئيس پليس راه شمالي استان فارس گفت: برخورد 2 دستگاه موتورسيکلت در منطقه دوبرجي شهرستان داراب، يک کشته و 2 مجروح برجا گذاشت.سرهنگ عبدالهاشم دهقاني، در بيان جزئيات اين حادثه گفت: در پي اعلام مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 مبني بر تصادف فوتي در منطقه دوبرجي شهرستان داراب، بلافاصله گشت تصادفات به‌همراه عوامل امدادي براي بررسي موضوع به محل حادثه اعزام شدند.رئيس پليس راه شمال استان افزود: در اين حادثه، يك دستگاه موتورسيکلت به علت رعايت نكردن حق تقدم با يک موتورسيکلت ديگر برخورد کرده است.اين مقام انتظامي گفت: در اين حادثه متاسفانه راکب يکي از موتورسيکلت‌ها به علت شدت ضربه وارده در محل فوت و و ترک‌نشين موتورسيكلت ديگر مجروح و به مراکز درماني منتقل شدند.سرهنگ دهقاني با اشاره به دوطرفه بودن برخي از محورهاي مواصلاتي استان، از رانندگاني که قصد تردد در اين محورها را دارند خواست با سرعت مطمئنه تردد کنند تا سفري ايمن براي خود و ديگران به‌همراه داشته باشند.

کشف نيم تن ترياک

فرمانده انتظامي استان هرمزگان از کشف 500 کيلو ترياک از يک دستگاه کاميون طي يک عمليات پليسي خبر داد. سردار عزيزا... ملکي گفت: در راستاي مقابله با قاچاق موادمخدر و برخورد با سوداگران مرگ، ماموران انتظامي مستقر در پاسگاه ايست و بازرسي بونجي شهرستان سيريک حين کنترل خودرو‌هاي عبوري در محور جاسک به سيريک به يک کاميون مشکوک شده و بلافاصله آن را متوقف کردند.وي با اشاره به اينکه در بازرسي دقيق از اين خودرو 500 کيلو ترياک که به‌طرز بسيار ماهرانه‌اي جاساز شده بود کشف شد، تصريح کرد: در اين رابطه راننده آن نيز دستگير شد.اين مقام انتظامي ضمن قدرداني از همکاري خوب مردم با پليس در شناسايي و کشف جرايم و دستگيري مجرمان، خطاب به افراد فرصت‌طلب و قانون‌شکن گفت: با توجه به حضور و اشرافيت پليس در جاي‌جاي نقاط استان و افزايش ضريب هوشياري و تجارب پليس در شناسايي و کشف جرايم از اين پس مجرمان و متهمان در امان نخواهند بود، چرا که چشمان تيزبين پليس در هر لحظه ناظر بر اعمال آنان است و بدون اغماض و با قاطعيت تمام با مجرمان و سوداگران برخورد مي‌شود.

80 کيلو حشيش کشف شد

سرپرست فرماندهي انتظامي رفسنجان از کشف 80کيلو حشيش در عمليات مشترک پليس رفسنجان و بافق يزد خبر داد. سرهنگ محمد مهدي کريمي در اين رابطه گفت: در پي اعلام پليس مبارزه با مواد مخدر شهرستان بافق استان يزد مبني بر اينکه يک دستگاه خودرو سمند به محض رويت ماموران ايستگاه بازرسي آن شهرستان متواري شده و به سمت شهرستان رفسنجان در حال حرکت است بلافاصله طرح مهار در شهرستان رفسنجان به اجرا درآمد.وي ادامه داد: ماموران پليس اين شهرستان با پايش محسوس و نامحسوس خودروهاي عبوري موفق شدند خودروي متواري را در يک عمليات ضربتي و غافلگيرانه متوقف و راننده آن را دستگير کنند.اين مسئول انتظامي افزود: در بازرسي از اين خودرو 80 کيلو مواد مخدر از نوع حشيش کشف و راننده آن به مرجع قضائي معرفي شد.سرپرست فرماندهي انتظامي رفسنجان تصريح کرد: همپوشاني ماموريتي پليس شهرستان‌ها و استان‌‌هاي همجوار يکي از نقاط قوت و عوامل موفقيت پليس در برخورد با مجرمان است که با تکيه بر آن اجازه جولان به قاچاقچيان نمي‌دهيم.

مرگ تلخ پسربچه 2 ساله

سرپرست کلانتري 150 تهرانسر از حادثه تصادف رانندگي يک دستگاه بنز با عابران پياده و جانباختن پسر دو ساله خبر داد. ساعت 6 عصر سه‌شنبه 12 شهريورماه حادثه تصادف يک خودروي بنز با يک خانواده به پليس مخابره شد.ماموران با حضور در محل مشاهده کردند که يک پسر بچه 2 و نيم ساله روي زمين افتاده و مادربزرگ و برادر دوقلوي اين بچه نيز در کنار خيابان روي زمين افتادند و اين در حالي بود که يکي از ماموران در حال انجام احيا کودک 2‌ونيم ساله بود که امدادگران اورژانس در محل حاضر شدند.امدادگران اورژانس در محل مرگ پسر 2 ونيم ساله را تاييد و برادر دوقلوي و مادربزرگ را که از ناحيه صورت و پا مصدوم شده بودند به بيمارستان منتقل شدند.تحقيقات پليسي نشان از آن داشت که راننده بنز قديمي قصد خريد خودرو را داشته و براي بررسي وقتي پشت فرمان خودرو مي‌نشيند غافل از اينکه خودرو در دنده است، اقدام به روشن کردن خودرو کرده و ناگهان خودروي بنز زرد رنگ به‌صورت دنده عقب شروع به حرکت مي‌کند.خريدار بنز که که قادر به کنترل خودرو نبوده در نزديکي پارک نرگس تهرانسر ابتدا با پسر بچه 2‌ونيم ساله که «نيکان» نام دارد، برخورد کرده و سپس با يک خودروي پژو تصادف و در پايان با برخورد با جدول کنار خيابان متوقف مي‌شود.مادربزرگ در اين صحنه توانسته يکي از نوه‌هايش را به سمت عقب بکشاند که با خودرو برخورد نکند.سرهنگ مالمير سرپرست کلانتري 150 تهرانسر، در پايان گفت: راننده بنز به دستور مقام قضائي بازداشت و تحقيقات تکميلي در اين پرونده ادامه دارد.

مرگ نوجوان براثر ريزش آوار

نوجواني 13 ساله هنگام بازي در شهرستان چابهار براثر ريزش آوار جان باخت.سرهنگ حيدرعلي‌ کيخا‌مقدم فرمانده انتظامي شهرستان چابهار در گفت‌وگو با پايگاه خبري پليس، در تشريح جزئيات اين خبر گفت: يازدهم شهريورماه جاري با کسب خبري مبني بر مرگ مشکوک نوجواني 13 ساله در اورژانس بلافاصله تيمي از ماموران بخش انتظامي «نگور» براي بررسي موضوع به محل اعزام شدند.وي افزود: در بررسي‌هاي به عمل آمده مشخص شد، نوجواني 13 ساله که توسط والدينش به اين مرکز اورژانس منتقل شده به علت ضربه به سر و شدت جراحات وارده فوت کرده است.سرهنگ کيخاي‌مقدم تصريح کرد: در ادامه بررسي‌ها مشخص شد اين نوجوان به‌همراه يکي از دوستانش داخل يک گودال بزرگ ذخيره آب فصلي در بستر رودخانه روستاي «سند قاضي نورمحمد» در حال بازي بوده که ناگهان ديواره اين گودال بر رويش ريزش مي‌کند.فرمانده انتظامي شهرستان چابهار خاطرنشان کرد: با هماهنگي مقام قضائي جسد به پزشکي قانوني منتقل و پرونده قضائي در اين رابطه تشکيل شد.وي با ابراز تأسف از اين سانحه دلخراش از خانواده‌ها خواست که بيشتر مواظب فرزندان خود بوده تا شاهد چنين حوادث دلخراشي نباشيم.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی