بستن

خـــبـــر

خـــبـــر

کاهش 7 درصدي بدهي خارجي ايران

ميزان بدهي‌هاي خارجي ايران در پايان خردادماه سال 98 به هشت ميليارد و 678 ميليون دلار رسيد که نسبت به پايان سال 97 معادل هفت درصد کاهش داشته است. به گزارش ايبنا، براساس آخرين آمار بانک مرکزي ميزان بدهي خارجي ايران در پايان خردادماه 98 طبق سررسيد اوليه بدهي‌ها هشت ميليارد و 678 ميليون دلار است که شش ميليارد و 969 ميليون دلار آن بدهي‌هاي ميان‌مدت و بلندمدت و يک ميليارد و 708 ميليون دلار از اين ميزان بدهي‌هاي کوتاه‌مدت است. اين تعهدات بالفعل ايران بر مبناي يورو نيز رقمي بالغ بر هفت ميليارد و 700 ميليون يورو محاسبه شده که شش ميليارد و 184 ميليون يورو از اين ميزان حجم بدهي‌هاي ميان‌مدت و بلندمدت و يک ميليارد و 516 ميليون يورو حجم بدهي‌هاي کوتاه‌مدت است. حجم بدهي‌هاي ايران در پايان ارديبهشت‌ماه سال جاري هشت ميليارد و 816 ميليون دلار بوده که در پايان خردادماه با افت مواجه شده و به هشت هزار و 678 ميليون دلار رسيده است. اين در حالي است که آمار بدهي‌هاي خارجي ايران در پايان اسفندماه سال 97 معادل 9 ميليارد و 339 ميليون دلار بوده است که اين آمار حکايت از کاهش حجم بدهي‌هاي خارجي ايران در سه ماهه نخست سال 98 دارد.

ثبت 4/1 ميليارد تراکنش در خودپردازها

بر اساس گزارش بانک مرکزي بالغ بر يک ميليارد و 421 ميليون و 912 هزار تراکنش در شبکه خودپردازهاي سيستم بانکي تا پايان سه ماهه اول سال جاري انجام شده است. به گزارش ايلنا، اداره نظام‌هاي پرداخت بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران گزارش تعداد تراکنش ابزارهاي پرداخت شبکه بانکي را به تفکيک تا پايان خردادماه 98 اعلام کرد؛ در اين گزارش عملکرد سه ماهه ابتدايي سال جاري در بخش‌هاي خودپرداز و پايانه شعبه در دو قسمت استان تهران و ساير استان‌ها منتشر شده که بر اساس آن، بالغ بر يک ميليارد و 421 ميليون و 912 هزار تراکنش در شبکه خودپردازهاي سيستم بانکي تا پايان سه ماهه اول سال جاري انجام شده است؛ همچنين در اين گزارش اعلام شده که در حدود 76 ميليون و 345 هزار تراکنش از طريق پايانه‌هاي شعب (کارتخوان‌هاي شعبه) شبکه بانکي در مدت مشابه به ثبت رسيده است. بر اساس آمار منتشر شده، گزارش اعلامي برخي بانک‌ها از جمله انصار، ايران زمين، پارسيان، توسعه صادرات و تجارت در مورد تعداد تراکنش ابزارهاي پرداخت به روز نبوده و متعلق به سال‌هاي گذشته بوده و همچنين گزارش ابزارهاي پرداخت موسسه اعتباري ملل و قرض‌الحسنه رسالت نيز اعلام نشده است.

مرغ همچنان ارزان مي‌شود

رئيس اتحاديه فروشندگان مرغ و ماهي گفت: پيش‌بيني مي‌شود که تا پايان سال جاري روند توليد و عرضه مرغ مطلوب باشد و هيچ‌گونه کمبودي در ميادين و درب مغازه‌ها احساس نخواهد شد. به گزارش ميزان، مهدي يوسف‌خاني در مورد آخرين وضعيت بازار مرغ اظهار کرد: از حدود دو هفته گذشته روند کاهش قيمت مرغ آغاز شد و قيمت هر کيلو مرغ در سطح شهر از 15 هزار و 800 تومان به 13 هزار و 500 تومان رسيده است. او با اشاره به دلايل کاهش قيمت مرغ افزود: افزايش توليد در يک ماه گذشته و تعادل رابطه بين عرضه و تقاضا در بازار مهم‌ترين دلايل کاهش قيمت مرغ در هفته‌هاي جاري بوده است. يوسف‌خاني خاطرنشان کرد: هم‌اکنون نرخ مصوب هر کيلو مرغ 12 هزارو 900 تومان است که در ميادين ميوه و تره‌بار به همين نرخ فروخته مي‌شود. همچنين انتظار مي‌رود که تا پايان دهه اول محرم، در سطح شهر نيز به همين قيمت عرضه شود.

بانک رفاه، بانکي اجتماعي

در بانک رفاه به‌عنوان يک بانک اجتماعي تنها سود ملاک نيست. گستردگي ذي‌نفعان و ارتباط خدمات بانک رفاه با اقشار مختلف جامعه، تصويري کامل از يک بانک اجتماعي را در ذهن مردم ايجاد کرده است. به گزارش روابط عمومي بانک رفاه کارگران، بانک‌ رفاه به‌عنوان يک بانک اجتماعي، فراهم کردن فرصت موفقيت براي اقشار کم‌درآمد، حمايت از تحکيم بنيان خانواده‌ها، حفظ محيط ‌زيست و رعايت ارزش‌هاي اخلاقي در ارائه خدمات را سرلوحه خود قرار داده است.

اپليکيشن آسياتک به‌روزرساني شد

شرکت آسياتک در راستاي افزايش رضايت مشتريان و با هدف ايجاد سهولت در دسترسي مشترکان به خدمات اين شرکت، اپليکيشن خود را به‌روز‌رساني کرده و در دسترس مشترکان قرار داد. به گزارش روابط عمومي آسياتک، با رشد فناوري و همه‌گيرشدن استفاده از موبايل به‌عنوان اصلي‌ترين و عمومي‌ترين وسيله ارتباطي در جهان، استفاده از اپليکيشن‌هاي کاربردي افزايش يافته است.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی