بستن

گفت‌وگو

گفت‌وگو

حسين عسگري:

انتظارات از «فغاني» بالاست!  

آرمان‌ملي‌ : ديدار استقلال و فولاد که با تساوي دو تيم به پايان رسيد، حاشيه‌هاي زيادي داشت. يکي از اين حاشيه‌ها نحوه قضاوت فغاني بود. حسين عسگري در اين خصوص صحبت کرد. وي اعتقاد دارد فغاني در ديدار استقلال و فولاد اشتباه تاثيرگذاري نداشته است و وقت‌هاي اضافي اعلام شده درست بوده است!

عليرضا فغاني در ديدار استقلال برابر فولاد اشتباه تاثيرگذاري داشت؟

داور مسابقه در طول 90 دقيقه ممکن است دچار اشتباه شود ولي فغاني در ديدار استقلال و فولاد اشتباه تاثيرگذاري نداشت. او پنج دقيقه وقت تلف شده اعلام کرد و در همان پنج دقيقه به حسين حسيني دروازه‌بان استقلال کارت زرد داد چراکه وقت تلف مي‌کرد.

استقلال در وقت‌هاي تلف‌شده گلي دريافت کرد که باعث شد 3 امتياز تبديل به يک امتياز شود!

وقتي در پنج دقيقه اضافه شاهد اتلاف وقت هستيم، مسلما داور بايد بازهم وقت اضافه بگيرد. فغاني اگر خطايي را به سود استقلال اعلام نکرده، اين شرايط براي فولاد هم وجود داشته است. اينکه برخي استقلالي‌ها معتقدند اگر داور خطايي براي آنها مي‌گرفت، جريان بازي به نفع آنها مي‌شد، استدلال مورد قبولي نيست چون از زماني که آن خطا گرفته نشده، توپ ضربات زيادي خورده تا به محوطه جريمه استقلال آمده و نهايتا تبديل به گل فولاد شده است. در مهم‌ترين رقابت‌هاي فوتبال دنيا نيز داوران دچار اشتباه مي‌شوند ولي هيچ‌وقت نديده‌ايم که به‌اندازه ايران، داوران در شکست يک تيم مقصر شناخته شوند. جالب است بدانيد در مهم‌ترين نهادهاي بين‌المللي فوتبال دنيا هيچ‌گاه داور را به‌دليل عملکرد ضعيف با محروميت مواجه نمي‌کنند و فقط چند جلسه به داور قضاوت نمي‌دهند. تنها در يک مورد است که محروميت براي داوران رسما اعلام مي‌شود و آن هم در فساد مسلم يک داور است.

بسياري معتقدند کيفيت قضاوت عليرضا فغاني پس از جام‌جهاني روسيه دچار افت شده است!

انتظارات از فغاني بالاست و اين در شرايطي است که هر داور بزرگي ممکن است دچار اشتباه شود. بهترين فوتباليست‌هاي دنيا ليونل مسي و کريستيانو رونالدو هستند ولي اين بازيکنان نيز در طول يکسال ممکن است در چند مسابقه بهترين کيفيت و عالي‌ترين شرايط را نداشته باشند. فغاني نيز ممکن است در تمامي بازي‌ها نتواند به بهترين شکل قضاوت کند. بنابراين نبايد به‌دنبال اين باشيم که از او ايراد زيادي بگيريم تا در سطح بين‌المللي داور برجسته نداشته باشيم.

 

 

 

ايسنا : سرمربي تيم‌ملي بسکتبال ايران گفت: بازي برابر پورتوريکو سرنوشت ما در جام‌جهاني را تعيين مي‌کرد. مهران شاهين‌طبع در اين مورد گفت: اين بازي مي‌توانست سرنوشت تورنمنت را براي ما تعيين کند. تيم حريف در دقايق پاياني فشار زيادي به ما وارد کرد. آنها در دقايق پاياني بازي، شانس‌هاي بهتري داشتند و با چند شوت سه امتيازي بسيار خوب از اين شانس‌ها استفاده کردند. سرمربي تيم‌ملي بسکتبال درباره شانس باقي مانده براي ايران جهت صعود از گروه C رقابت‌ها گفت: هنوز شانس داريم. اگر تونس پورتوريکو را شکست دهد و ما هم تونس را ببريم، هنوز شانس‌هايي داريم. تلاش مي‌کنيم خودمان را بازيابي کنيم. اميدواريم بتوانيم در بازي‌هاي آينده عملکرد بهتري داشته باشيم.

 

 

 

وزير ورزش و جوانان گفت: چيزي که براي ما محرز است، اين است که رفتارهاي مشکوکي از سوي فدراسيون جهاني جودو ديديم که تلاش مي‌کنند مشکلاتي را ايجاد کنند. مسعود سلطاني‌فر در حاشيه افتتاح خانه پيشکسوتان و تجليلي از محمد نصيري پيشکسوت وزنه‌برداري اظهارداشت: امروز توفيق پيدا کرديم و در جمع پيشکسوتان حاضر شديم و خانه پيشکسوتان را افتتاح کرديم و از محمد نصيري هم تجليلي شد. اميدواريم اين برنامه‌ها به‌صورت مستمر باشد تا از تلاش‌ها و زحمات قهرمانان و افتخارآفرينان تجليل شود. وي درباره سعيد ملايي و شرايطي که براي اين جودوکار پيش آمده است، گفت: چيزي که براي ما محرز است، اين است که رفتارهاي مشکوکي از سوي فدراسيون جهاني جودو ديديم که تلاش مي‌کنند مشکلاتي را ايجاد کنند. ما طي روزهاي چهارشنبه و پنجشنبه اين موضوع را پيگيري و اعتراضات خود را نيز منعکس کرديم. قرار است کميته ملي المپيک نيز نامه‌اي را به کميته بين‌المللي المپيک بفرستد و موضوع را شرح بدهد و بخواهد که در اين ماجرا دخالت کند و جلوي تحرکات سياسي فدراسيون جهاني را بگيرد. وزير ورزش و جوانان در پاسخ به ادعاي گروگان گرفته‌شدن خانواده ملايي در ايران و فشار به وي براي شکست که از سوي رسانه‌هاي خارجي مطرح شده، عنوان کرد: مگر خانواده شما را گروگان مي‌گيرند؟ پس چنين اتفاقي براي خانواده ملايي نيز نيفتاده است. سلطاني‌فر درباره احتمال مديرعاملي سعيد آذري در باشگاه استقلال گفت: اين را از شما مي‌شنوم و خبر ندارم. مديرعامل استقلال سر جاي خودش هست و با قدرت نيز مي‌ماند.وي در پايان گفت: يک نفر از هيات‌مديره باشگاه استعفا کرده که قرار است يک نفر ديگر جايگزينش شود.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی