باشگاه فيورنتينا با انتشار بيانيهاي در سايت رسمي خود، از عقد قرارداد با فرانک ريبري بهعنوان بازيکن آزاد خبر داد. ريبري با فيورنتينا قراردادي دو ساله بسته است و قرار است سالانه 4 ميليون يورو حقوق به علاوه پاداش از اين تيم دريافت کند. طبق اعلام سايت باشگاه فيورنتينا، مراسم معارفه ريبري روز پنجشنبه از ساعت 16:30 به وقت محلي برگزار شود. ريبري 36 ساله دوران بازيکنياش را در شهر بولونيه فرانسه آغاز کرد و در ادامه براي تيمهايي مانند گالاتاسراي و المپيک مارسي توپ زد. او اما اکثر افتخارات خود را در دوران 12 ساله حضورش در بايرن مونيخ کسب کرد. ريبري از سال 2007 تا پايان فصل گذشته براي باوارياييها توپ زد و با اين تيم 9 بار قهرمان بوندسليگا و يک بار قهرمان ليگ قهرمانان شد.
در شرايطي که فدراسيون کشتي هنوز نام مسافران رقابتهاي جهاني در قزاقستان را اعلام نکرده است، محمد بنا نام نفرات مدنظرش را در اردو اعلام کرد و بر اين اساس مهدي علياري، حسين نوري و رضا گرايي، اردوي تيمملي فرنگي را ترک کردند. سرمربي تيمملي کشتيفرنگي به نفرات حاضر در اردو اعلام کرد که چه کساني دوبنده تيمملي را در مسابقات جهاني در قزاقستان خواهند پوشيد. بعد از اين اتفاق برخي از اردونشينان که نسبت به خطخوردنشان از ليست تيمملي اعتراض داشتند، موضوع را به محمد بنا منتقل کردند. بنا در پاسخ به آنها گفته هر کسي به اين ليست اعتراض دارد، ميتواند اردو را ترک کند. مهدي علياري بههمراه حسين نوري نفر سوم جهان و رضا گرايي اردو را ترک کردند.
سيدمحمد ناظمالشريعه سرمربي تيمملي فوتسال کشورمان در مورد لغو دو ديدار دوستانه که قرار بود بين تيمملي فوتسال ايران و قطر جهت بازگشت آقاي گلي وحيدشمسايي، گفت: لغو دو ديدار قطر با تيم ملي فوتسال ايران ارتباطي به من ندارد و تصميمگيرنده در رابطه با برگزاري و يا عدم برگزاري با فدراسيون فوتبال و کميته فوتسال است داود پرهيزکار سرپرست کميته فوتسال نظر من را در رابطه با برگزاري دو بازي با قطر خواستار شد،که من موافقت خودم را همان اول اعلام کردم. وظيفه سرمربي تيمملي دعوت بازيکنان و آماده کردن آنها جهت حضور در تورنمنتهاي مختلف است.وي در پاسخ به سوالي مبنيبر اينکه شما مخالف بازگشت شمسايي هستيد، گفت: هرگز اين حرف را قبول ندارم.