بستن

خبر

خبر

وزير نفت اجراي فاز نخست انتقال و توسعه فناوري بخش بالادست شامل بهبود توليد و ازدياد برداشت در 20 ميدان نفتي و گازي شامل 52 مخزن با همکاري 9 دانشگاه و مرکز تحقيقاتي را به‌عنوان يکي از اولويت‌هاي وزارت نفت اعلام کرد. به گزارش وزارت نفت، بيژن زنگنه در حکمي خطاب به سعيد محمدزاده، معاون مهندسي، پژوهش و فناوري وزارت نفت، را به‌عنوان مجري پروژه يادشده منصوب و تاکيد کرده است که اين پروژه، اولويت کاري سال 98 اين معاونت در برنامه ملي اقتصاد مقاومتي است. او در بخشي از اين حکم يادآور شده است: با توجه به ضرورت تدوين برنامه اجرايي و ارائه عملکرد پروژه مصوب مزبور به دبيرخانه ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي مطابق دستورالعمل صادرشده، مقتضي است ترتيبي اتخاذ کنيد تا برنامه اجرايي و عملکرد اقدامات مربوطه مطابق زمان‌بندي ارائه‌شده در سامانه «نظام يکپارچه پيشبرد و پايش اقتصاد مقاومتي» درج و گزارش خلاصه عملکرد پروژه مزبور به معاونت برنامه‌ريزي ارسال شود.

 

وزير صنعت، معدن و تجارت گفت: با وجود نوسانات ارزي و تحريم‌ها، قيمت کالاهاي اساسي و موردنياز مردم به ثبات نسبي رسيده و اين امر نويدبخش روزهاي خوبي براي مردم است. به گزارش وزارت صمت، رضا رحماني اظهار کرد: اين وزارتخانه هر روز موظف است قيمت 100 کالاي اساسي و ضروري خانوارها را گرفته و طي يک هفته بررسي کند و از نوسانات و افت و خيزهاي قيمت اين اجناس آگاه شده، به دولت گزارش دهد که طي اين بررسي‌هاي روزانه و هفتگي با کاهش قيمت 100 قلم کالا در کارگروه تنظيم بازار مواجه و در مجموع با روند کلي کاهش قيمت‌ها روبه‌رو بوديم. او همچنين به موضوع قيمت مرغ اشاره کرد و افزود: توليد مرغ در حوزه جهاد کشاورزي است و قيمت آن در کارگروه تنظيم بازار که بنده رياست آن را بر عهده دارم، بررسي مي‌شود و در آنجا هم دستگاه‌هاي ديگر نظر مي‌دهند.

 

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازي از آماده‌شدن طرح تامين مسکن کارمندان براي تصويب در هيات دولت در آينده نزديک خبر داد. به گزارش وزارت راه و شهرسازي، مازيار حسيني اظهار کرد: بحث مسکن مورد تاکيد دولت است و وزارت راه و شهرسازي برنامه احداث 400 هزار واحد مسکوني را در دستور کار دارد. او تاکيد کرد: چنانچه دستگاه‌ها، زمين‌هاي دولتي در اختيار دارند در اختيار اجراي طرح تام کاد قرار دهند و اين تخصيص زمين با اولويت خود دستگاه‌ها و کارمندان آنها اجرايي و عملياتي مي‌شود که مي‌تواند تشويقي براي دستگاه‌ها باشد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی