دادستانها در قرقيزستان رئيسجمهور سابق را به قتل، ايجاد ناآرامي و تلاش براي کودتا در کشور متهم کردند. به نقل از خبرگزاري رويترز، خبرگزاري اينترفاکس روسيه گزارش داده است که دادستانهاي قرقيزستان، الماسبيگ آتامبايف، رئيسجمهور پيشين اين کشور را متهم به طرحريزي براي کودتا کردهاند. هفته پيش، نيروهاي پليس با يورش به محل سکونت آتامبايف 62ساله، او را دستگير کردند. هدف از دستگيري وي، انجام پرسش درخصوص يک پرونده فساد عنوان شده بود. او که طي ششسال از 2011 تا 2017 رياستجمهوري قرقيزستان را برعهده داشت، به فساد مالي، اختلاس و زمينخواري متهم شده است. پارلمان قرقيزستان، چندي پيش مصونيت قضائي او را لغو کرد تا به اتهامات او رسيدگي شود. او پيشتر، با ناديدهگرفتن احضاريه پليس، آن را «سيرک» خوانده بود.
رئيسجمهور روسيه قرار است بهزودي براي ديدار با همتاي فرانسوي خود به پاريس سفر کند. کاخ رياستجمهوري روسيه، کرملين اعلام کرده که ولاديمر پوتين قرار است طي ماه ميلادي جاري به پاريس، پايتخت فرانسه سفر کند. هدف از سفر پوتين به پاريس ديدار و گفتوگو با امانوئل مکرون، رئيسجمهور فرانسه عنوان شده است. در همين ارتباط گفته شده دوطرف قرار است در ارتباط با موضوعات متنوعي از جمله تحولات اوکراين مذاکره و رايزني کنند.رئيسجمهور روسيه آخرينبار در اسفندماه 1396 به دعوت مکرون از فرانسه ديدار کرده بود. سفر آتي پوتين به پاريس در شرايطي صورت ميگيرد که دوماه پيش از اين، رئيسجمهور فرانسه در کنفرانس سالانه سازمان بينالمللي کار در ژنو از بروکسل خواسته بود تا مقررات جديدي را در زمينه اعتماد و امنيت با مسکو تدوين کند.
رهبر جنبش اسلامي نيجريه براي پيگيري روند درمان خود وارد دهلينو پايتخت هند شده است. برخي منابع خبري اعلام کردهاند که شيخ زکزاکي رهبر جنبش اسلامي نيجريه و همسرش ساعاتي پيش وارد دهلينو پايتخت هند شدهاند. دادگاهي در نيجريه اخيرا حکم داد که شيخ زکزاکي ميتواند براي پيگيري روند درمان خود از کشور نيجريه خارج شود. براساس گزارشهاي خبري، وي بلافاصله براي ويزيت توسط پزشکان به يک بيمارستان منتقل شده است اما اسم بيمارستان هنوز اعلام نشده است. شيخ ابراهيم زکزاکي، در دوسال گذشته بهرغم حکم دادگاه در بازداشت نيروهاي امنيتي نيجريه بود و از نظر سلامت جسماني دچار آسيبهاي جدي شده بود. گفته ميشود يکي از چشمان شيخ زکزاکي تقريبا بينايي خود را از دست داده است.