بستن

خبر

خبر

بنر‌هايي در ايستگاه‌هاي مترو تهران با موضوع بدحجابي در ايستگاه‌هاي مترو تهران نصب شد. مدير ارتباطات و امور بين‌الملل شرکت بهره برداري مترو گفت: اين شرکت در مناسبت‌هاي مختلف اقدام به برگزاري ويژه برنامه‌هاي مختلف فرهنگي و هنري مي‌کند که اين بار براي حفظ شئونات اسلامي بنر‌هاي ارشادي با موضوع با حجاب وارد مترو شويد در ايستگاه‌هاي مترو تهران نصب شده است. محسن محمديان به ايرنا افزود: برخي مسافران از نحوه پوشش بانوان بدحجاب گلايه دارند و به همين منظور تلاش مي‌کنيم با اجراي ويژه برنامه‌هاي فرهنگي و ترويجي براي حفظ شئونات اسلامي گام‌هايي برداريم. در حال حاضر نيز پليس بانوان مترو تهران در ايستگاه مترو نيز مستقر هستند و با ارشاد و همچنين تذکر از بانوان بد حجاب مي‌خواهند که شئونات اسلامي خود را چه در ايستگاه و چه در داخل واگن رعايت کنند.

 

شهردار تهران تاريخ و موعد افتتاح ايستگاه‌هاي جديد مترو در تهران را اعلام کرد. پيروز حناچي گفت: در لايحه‌اي براي اخذ اوراق مشارکت جهت تامين منابع مالي خطوط متروي تهران اقدام کرديم. قطعا با اين اصلاح در بودجه شهرداري تهران اجازه انتشار 30‌هزار‌ميليارد تومان اوراق مشارکت مالي اخذ مي‌شود که از اين رقم 2000‌ميليارد تومان متعلق به مترو و 1000‌ميليارد نيز در بخش اتوبوسراني شهر تهران خرج خواهد شد. در آينده بهره‌برداري از پست برقي ايستگاه نوبنياد و قلعه‌مرغي، در دستور کار قرار دارد و ايستگاه اقدسيه نيز در اسفندماه امسال به بهره‌برداري مي‌رسد. در خردادماه سال آينده ورودي دوم ايستگاه سهروردي و در شهريورماه نيز بهره‌بر داري از فاز اول پايانه آزادگان انجام مي‌شود. در تيرماه سال 99، در خط شش، افتتاح ايستگاه امام حسين را در دستور کار داريم و در خط 7 مترو نيز در مردادماه سال آينده ايستگاه بسيج به بهره‌برداري خواهد رسيد.

 

دبير کارگروه ملي مخاطرات طبيعي اعلام کرد که طبق برآوردها در شهر تهران حدود سه ميليون نفر در معرض مخاطرات ناشي از فرونشست و فروريزش زمين هستند. دکتر علي بيت‌الهي درباره اينکه فرونشست و فروريزش زمين با يکديگر چه تفاوت‌هايي دارند و شهر تهران در معرض کداميک از اين مخاطرات است، اظهار کرد: ما در کشور با دو پديده مخاطرات زمين شناسي روبرو هستيم که به شدت ايمني شهري ما را تحت تاثير قرار داده‌اند. يک پديده فرونشست و ديگري فروريزش است که بايد ميان آنها تفاوت قائل شويم. در شهر تهران فروريزش زمين بيشتر مشاهده مي شود که از جمله موارد فروريزش زمين مي‌توان به فروريزش ميدان شهران که با آتش سوزي لوله گاز همراه بود، فروريزش خيابان پيامبر، چند فرو ريزش در خيابان مولوي و.. اشاره کرد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی