بستن

خبر

خبر

300 کيلو ترياک در خودرو

رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان از کشف 300 کيلو ترياک در بازرسي از يک دستگاه سواري پژو خبر داد.سرهنگ غلامحسين صفري اظهار داشت: ماموران يگان تکاوري پليس اصفهان حين گشتزني در محور فرعي سورك-ورزنه به يک سواري 405 مشکوک و آن را متوقف کردند.وي افزود: در بررسي‌هاي به‌عمل آمده مشخص شد، اين خودرو همدست و راه‌پاک‌کن يک خودروي حامل محموله افيوني است که ماموران وارد عمل شدند.اين مقام انتظامي با اشاره به اينکه خودروي حامل محموله که يک سواري 405 بود نيز شناسايي و توقيف شد، بيان داشت: در بازرسي به عمل آمده 300 کيلو ترياک از صندوق عقب و زير صندلي‌هاي اين خودرو کشف شد.رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر اصفهان با اشاره به دستگيري 2 سوداگر مرگ در اين عمليات و تحويل آنها به مراجع قضائي تاکيد کرد: نيروي انتظامي همه توان و تلاش خود را به کار بسته تا با مواد مخدر که يک ابر آسيب است مقابله کند و طرح‌هاي مقابله‌اي پليس با سوداگران مرگ تداوم دارد.

غرق‌شدن نوجوان 16 ساله

فرمانده انتظامي آستانه‌ اشرفيه از غرق شدن نوجوان 16 ساله در رودخانه سپيدرود روستاي «چهارده» اين شهرستان خبر داد.سرهنگ عيسي روشن‌قلب، گفت: در پي اعلام مركز فوريت‌هاي پليس 110 مبني‌بر غرق‌شدن فردي در رودخانه سپيدرود روستاي «چهارده» شهرستان آستانه‌ اشرفيه، بلافاصله ماموران انتظامي به محل حادثه اعزام شدند.اين مقام انتظامي افزود: با حضور ماموران پليس و تيم‌هاي امدادي در محل موردنظر مشخص شد نوجواني 16 ساله حين شنا در رودخانه سپيدرود به‌دليل شدت جريان آب و عدم آشنايي با فنون شنا غرق شده است؛ جسد فرد غرق‌شده از آب خارج و با هماهنگي قضائي به پزشکي قانوني منتقل شد.فرمانده انتظامي شهرستان آستانه‌‌اشرفيه در پايان از شهروندان خواست: از شناکردن در محل‌هاي خطرآفرين خودداري كرده و در راستاي طرح‌ سالم‌‌سازي دريا از مكان‌‌هاي مطمئن و امن که داراي نجات غريق هستند، استفاده کنند.

کشف 1605 کيلوگرم مواد

جانشين فرمانده مرزباني ناجا، از توقيف خودروي حامل يک تن و 605 کيلو انواع مواد مخدر در مرزهاي حوزه سراوان، استان سيستان و بلوچستان خبر داد. سردار احمدعلي گودرزي، اظهار داشت: مرزداران هنگ مرزي سراوان با کار گسترده اطلاعاتي به سرنخ‌هايي از قاچاق محموله سنگين موادمخدر از مناطق مرزي به عمق کشور در حوزه استحفاظي اين شهرستان دست يافتند.وي افزود: در پي کسب اين خبر چندين تيم پوششي و عملياتي وارد عمل شدند و با کنترل نامحسوس محل عبور قاچاقچيان در مناطق مرزي، خودروي متعلق به اعضاي اين باند را در حال جا به جايي محموله سنگين مواد مخدر در يکي از مسيرهاي فرعي شناسايي کردند.اين مقام ارشد انتظامي تصريح کرد: سوداگران مرگ قصد داشتند در فرصتي مناسب موادمخدر را از نقطه صفر مرزي به داخل کشور منتقل کنند که مرزداران طي عمليات ضربتي و غافلگيرانه عليه قاچاقچيان، موفق شدند آنها را در مرز زمين‌گير کنند.سردار گودرزي با اشاره به توقيف يک خودرو در اين رابطه افزود: مرزبانان جان برکف هنگ مرزي سراوان در اين عمليات موفق شدند، يک تن و 605 کيلو و 450 گرم مواد مخدر شامل يک تن و 587 کيلو و450 گرم ترياک و 18 کيلوگرم هروئين را به‌همراه مقادير قابل توجهي سلاح و مهمات کشف کنند.جانشين فرمانده مرزباني ناجا با تقدير و تشکر از همکاري خوب مردم و نهادهاي امنيتي ابراز اميدواري کرد که با اقدامات صحيح و به موقع و همکاري همه دستگاه‌هاي متولي شاهد ريشه‌کن شدن اين بلاي خانمان‌سوز دربين انسان‌ها به‌ويژه نسل جوان جامعه شويم.

2 کشته در تصادف

رئيس پليس راه استان گيلان از جانباختن 2 تن و مجروح‌شدن 2 نفر براثر برخورد 3 دستگاه خودرو سواري در محور فومن - سراوان خبرداد.سرهنگ حسين محمد‌پور گفت: در پي اعلام مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 مبني‌بر وقوع تصادف در محور فومن - سراوان بلافاصله ماموران انتظامي به محل حادثه اعزام شدند.اين مقام انتظامي افزود: با حضور ماموران پليس و تيم‌هاي امدادي در محل مشخص شد، يک دستگاه خودرو سواري پرايد که در محور فومن به سراوان درحال تردد بوده با يک دستگاه خودرو سواري پرايد132 برخورد مي‌کند؛ در نتيجه حادثه، خودرو پرايد132 از مسير منحرف شده و در لاين مقابل با يک دستگاه خودرو سواري سمند برخورد مي‌کند.وي افزود: در اين حادثه يکي از سرنشينان پرايد132 که خانمي 32 ساله بوده بر اثر شدت جراحات وارده در دم فوت و کودک 8 ساله ديگر سرنشين اين خودرو نيز مصدوم مي‌شود که پس از انتقال به بيمارستان فوت مي‌کند.محمد‌پور ادامه داد: همچنين در اين تصادف مرد 56 ساله راننده خودرو132 و مرد 35 ساله راننده خودرو سمند مجروح و به بيمارستان منتقل شدند.وي بيان داشت: کارشناسان پليس راه علت وقوع اين حادثه را بي‌احتياطي و تجاوز به چپ راننده خودرو سواري پرايد اعلام کرده‌اند.رئيس پليس راه استان گيلان در پايان خاطرنشان کرد: رانندگان بايد از هرگونه رفتار‌ پرخطر در امر رانندگي مانند سبقت غيرمجاز و تجاوز به چپ پرهيز کنند تا شاهد اينگونه حوادث ناگوار نباشيم.

اعتراف به 20 فقره سرقت

فرمانده انتظامي استان گلستان از دستگيري سارق سابقه‌دار و اعتراف وي به 20 فقره سرقت مغازه در شهرستان گرگان خبر داد.سردار روح‌الامين قاسمي، گفت: در پي وقوع چندين فقره سرقت مغازه در گرگان و با توجه به حساسيت موضوع، دستگيري سارق يا سارقان در دستور کار ماموران پليس آگاهي استان قرار گرفت.فرمانده انتظامي گلستان افزود: ماموران پس از يکسري اقدامات فني و بررسي شيوه سرقت‌ها موفق شدند، متهم سابقه‌دار را شناسايي و طي هماهنگي با مقام قضائي در عملياتي ضربتي وي را در مخفيگاهش دستگير کنند.سردار قاسمي تصريح کرد: متهم پس از مواجهه با مستندات غيرقابل انکار به 20 فقره سرقت مغازه در شهرستان گرگان اعتراف کرد.فرمانده انتظامي استان گلستان در پايان با تاکيد بر مقابله بي‌امان پليس با برهم‌زنندگان امنيت جامعه، گفت: سارق پس از تشکيل پرونده براي انجام مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی