بستن
کد خبر: ۱۰۵۴۱۹۱

خبر

خبر

کشف جسد یک نوزاد
سخنگوی اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز از مرگ مشکوک یک نوزاد و کشف جسد وی در یک خیابان در شوش خبر داد. عارف شرهانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: از طریق تماس با سامانه ۱۱۵ موضوع مرگ مشکوک یک نوزاد در خیابان عدالت شهر شوش اطلاع‌رسانی شد. وی افزود: پس از گزارش پیداشدن این نوزاد فوت شده در این خیابان، یکدستگاه آمبولانس به محل اعزام و جسد این نوزاد پسر به سردخانه گلزار شهدای این شهر انتقال یافت.

کلاهبرداری از طریق آگهی جعلی
رئیس پلیس فتا استان آذربایجان‌غربی از دستگیری فردی که با استفاده از آگهی‌های جعلی اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می‌کرد، خبر داد. سرهنگ اکبر نصرتی، اظهارکرد: در پی وصول پرونده‌های قضائی متعددی به این پلیس مبنی بر اینکه تعدادی شهروندان به‌واسطه آگهی تبلیغاتی در سایت‌های تامین نیازمندی، در دام افراد کلاهبردار گرفتار شده‌اند، موضوع با جدیت در دستور کار کارشناسان قرار گفت. وی ادامه داد: شاکیان پرونده با یک آگهی فروش لوازم و قطعات خودرو با قیمت‌های پایین و زیرقیمت بازار در سایت دیوار و شیپور مواجه شده و جهت خرید آن مبالغ میلیونی به عنوان بیعانه پرداخت می‌کنند. این مقام مسئول افزود: فرد خاطی نیز پس دریافت مبالغ و با ارائه فاکتور و بارنامه‌های جعلی به خریداران، آنان را فریب داده و از ارسال کالا خودداری می‌کرد. سرهنگ نصرتی بیان داشت: به‌لحاظ حساسیت موضوع و پیشگیری از گرفتاری افراد بیشتر در دام اینگونه کلاهبرداری موضوع با جدیت پیگیری و طی اقدامات فنی و پلیسی متهم شناسایی و جهت سیر مراحل قانونی تحویل مقامات قضائی شد. وی با بیان اینکه به هیچ عنوان نباید به افراد غیر در فضای‌مجازی اعتماد کرد، افزود: در خریدهای آنلاین از پرداخت بیعانه خودداری کرده و حتما از گزینه پرداخت درب منزل استفاده کنید. رئیس پلیس‌فتا استان آذربایجان‌غربی به هموطنان گرامی توصیه کرد: پلیس‌فتا به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان و کاربران بوده و شهروندان می‌توانند مشکلات خود را در خصوص فضای مجازی با مراجعه حضوری به پلیس فتا و یا استفاده از سایت پلیس‌فتا به نشانی www.cyberpolice.ir و تماس با مرکز فوریت‌های سایبری به شماره 096380 با ما در میان بگذارند.

کشف تریاک از بار سیب‌زمینی
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ از کشف ۱۵۵ کیلوگرم موادمخدر که در پوشش بار سیب‌زمینی وارد میدان میوه و تره‌بار مرکزی تهران شده بود، خبر داد. سرهنگ ضرغام آذین گفت: ‌مدتی قبل ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر متوجه شدند که 2 نفر از قاچاقچیان موادمخدر قصد دارند مقداری موادمخدر را از استان‌های جنوبی کشور خریداری و با یکدستگاه کامیونت تحت پوشش بار سیب‌زمینی به تهران منتقل کنند. وی با بیان اینکه تیمی از ماموران پلیس مبارزه با موادمخدرتهران بزرگ برای شناسایی و دستگیری متهمان وارد عمل شدند، بیان داشت: ‌در این تحقیقات مشخص شد که خبر صحت دارد و متهمان قصد دارند که محموله سیب‌زمینی را در میدان میوه‌وتره‌بار مرکزی تخلیه کنند. در همین راستا نیز ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ اقدام به کنترل خودرو‌های عبوری کرده و مدتی بعد خودروی متهمان را در یکی از محورهای مواصلاتی به شهر تهران مشاهده کرده و به تعقیب خودروی مذکور پرداختند. آذین با بیان اینکه در نهایت خودروی متهمان در میدان میوه‌وتره‌بار مرکزی تهران متوقف شد، افزود: پس از توقف خودرو در میدان میوه‌وتره‌بار ماموران موفق شدند متهمان را هنگام تخلیه بار دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کنند. همچنین خودروی آنان نیز مورد بازرسی قرار گرفت که در جریان آن ۱۵۵ کیلوگرم مخدر تریاک که به‌طرز ماهرانه‌ای در لابه‌لای محموله سیب‌زمینی جاسازی شده بود، کشف و ضبط شد. به‌گفته رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر تهران بزرگ با تکمیل پرونده و ثبت اعتراف متهمان، هر دو نفر برای رسیدگی قضائی به دادسرا معرفی شدند.

سوخت قاچاق کشف شد
فرمانده انتظامی خراسان‌جنوبی از کشف ۴۷ هزار لیتر نفت سفید قاچاق در شهرستان طبس خبر داد و گفت: در این رابطه سه متهم دستگیر شدند. سرهنگ حسن شجاعی‌نسب افزود: ماموران انتظامی شهرستان طبس در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت هنگام کنترل خودروهای عبوری در محورهای مواصلاتی این شهرستان به ۲ دستگاه تریلی مشکوک شدند و خودروها را برای بررسی بیشتر متوقف کردند. وی افزود: در بازرسی تکمیلی از تریلی‌ها، ۴۷ هزار لیتر نفت سفید قاچاق و خارج از شبکه توزیع فرآورده‌های نفتی کشف و توقیف شد. فرمانده انتظامی خراسان‌جنوبی اظهارداشت: ماموران در این رابطه ۲ دستگاه تریلی توقیف و سه متهم را دستگیر کردند که با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند. وی با بیان اینکه مبارزه با قاچاق فرآورده‌های نفتی جزو ماموریت‌های مهم پلیس است، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس بگیرند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی