بستن
کد خبر: ۱۰۵۲۷۶۰

اخبار کوتــــاه

اخبار کوتــــاه

صحبتی در مورد
دستگیر شدگان نشد
روز گذشته محمدرضا میرتاج الدینی، عضو کمیسیون برنامه بودجه مجلس درباره جزئیات جلسه غیرعلنی با اشاره به اینکه موضوع مسمومیت دانش آموزان نیز در این جلسه مطرح شد، به تسنیم گفته بود: با گزارش‌های ارائه شده تمام عوامل پشت پرده این اتفاقات دستگیر شدند و کسانی که به صورت عمد در این ماجرا دست داشتند به اشد مجازات با آنها برخورد خواهد شد.با این حال، محمدعلی محسنی بندپی در گفت‌وگو با مهر با اشاره به جلسه غیرعلنی صبح دیروز مجلس و بررسی موضوع مسمومیت دانش آموزان و ادعای این نماینده درمورد دستگیری همه عوامل این موضوع در کشور، گفت: اصلاً در این جلسه درباره دستگیرشدگان عوامل مسمومیت دانش آموزان صحبتی صورت نگرفت.او تاکید کرد: در این جلسه قالیباف تاکید داشت که در سلسله برنامه‌هایی که دشمن برای ایجاد نارضایتی در بین مردم دارد، تحریک بانوان را نیز در دستور کار خود قرار داده که باید به هوش باشیم و این موضوع را هم پیگیری کنیم.نماینده مردم نوشهر در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس به صورت جدی مصمم است که موضوع مسمومیت دانش آموزان را تا حصول نتیجه نهایی مورد پیگیری قرار دهد.

مسمومیت دانش‌آموزان تاکنون فوتی نداشته است
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: مسمومیت دانش‌آموزان فوتی نداشته و ۱۳۰۰۰ دانش‌آموز تحت معالجه قرار گرفته و درمان شدند.سعید کریمی با اشاره به این که همچنین مریض بدحالی که نیاز به بستری طولانی مدت داشته باشد در بین مراجعین حوادث اخیر نداشته‌ایم، افزود: آموزش به مدیران مدارس و همچنین والدین دانش‌آموزان در حال انجام است تا بتوانند مدیریت صحنه را در این حوادث به خوبی انجام دهند.معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به این که مباحث روحی و روانی و اضطراب بخش عمده این حوادث را در بردارد، خاطرنشان کرد: نزدیک به 1000 نفر از دانش‌آموزان در همان مدرسه تریاژ شده و با درمان در محل مرخص شده‌اند و مدیریت اورژانس و صحنه بسیار مهم است.او با اشاره به دستورالعمل‌هایی که در زمینه موارد قبل و بعد از حادثه از سوی وزارت بهداشت صادر شده است، گفت: جامعه پزشکی نسبت به مطالعه این دستورالعمل‌‌ها اهتمام ورزیده و طبق آمار از 13 هزار دانش‌آموزی که به مراکز درمانی مراجعه کرده یا اورژانس بر بالین آن‌ها رفته است، همگی مرخص شده و تا روز گذشته تنها 100 نفر در بیمارستان حضور داشتند که با انجام اقدامات لازم زیر 9 ساعت مرخص می‌شوند.

سرای عامری‌های کاشان
پلمب شد
با گزارش شورای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان کاشان و با دستور دادستان کاشان، هتل سرای عامری‌ها به دلیل عدم رعایت حجاب توسط گردشگران پلمب شد.سرای عامری‌ها بعنوان بزرگترین خانه تاریخی ایران یکی از جاذبه‌های تاریخی، گردشگری و اقامتی منحصر به فرد منطقه فرهنگی کاشان است که هر ساله میزبان خیل عظیمی از گردشگران داخلی و خارجی است.این هتل در آخرین رتبه بندی سایت «تریپ ادوایزر» که جزو معتبرترین مراجع رتبه بندی و رزرواسیون هتل در جهان است رتبه نخست در بین هتل‌های سنتی در خاورمیانه را در سال ۲۰۲۲ به دست آورده بود. هتل عامری‌ها با اشتغال ۹۰ نفر به طور مستقیم و ۱۵۰ نفر به صورت غیرمستقیم بزرگترین مجتمع هتلینگ سنتی در منطقه کاشان است و با وجود بسته بودن هتل امیرکبیر در آستانه سال جدید و سفرهای نوروزی گردشگران، ضربه سنگینی بر پیکره گردشگری منطقه فرهنگی کاشان محسوب می‌شود.لازم به ذکر است که چندی قبل نیز تعدادی از سفره‌خانه‌های کاشان و آران و بیدگل به دلیل عدم رعایت شئونات اسلامی پلمب شده بود.

پل حافظ در عید نوروز جمع‌آوری نمی‌شود
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: با توجه به اینکه هنوز برداشت پل حافظ به نتیجه نرسیده، برداشته شدن پل در ایام نوروز امسال منتفی است.عباس شعبانی با بیان اینکه پل حافظ در نوروز امسال حذف نمی‌شود، اظهار کرد: قرار بر این بود که معاونت حمل و نقل و ترافیک وضعیت زیرگذر شمالی- جنوبی و شرقی- غربی را تعیین تکلیف کند و هنوز به نتیجه نرسیده است.معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه باید به طور همزمان برداشت پل و ایجاد زیرگذر را انجام داد، تصریح کرد: نمی‌توانیم پل را برداریم و سپس به دنبال ایجاد زیرگذر برویم.بر اساس گزارش سایت شهر، وی با بیان اینکه اگر وضعیت پل حافظ تعیین تکلیف شود، برداشت پل انجام خواهد شد، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه چند روز تا عید نوروز باقی نمانده و معاونت حمل و نقل و ترافیک هنوز در این زمینه به نتیجه نرسیده، برداشت پل در ایام نوروز انجام نخواهد شد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی