بلع 2 كيلو ترياك توسط 3 متهم
فرمانده انتظامي كاشمر از كشف 2 كيلوگرم ترياك بلعیده شده توسط 3 متهم در این شهرستان خبر داد. سرهنگ حسين احمدي بیان داشت: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر کاشمر حین كنترل خودروهاي عبوري به 3 سرنشين يكدستگاه خودرو پژو405 در يكي از محورهاي مواصلاتي این شهرستان مظنون و خودرو موردنظر را متوقف کردند. فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر افزود: مأموران پلیس مبارزه با موادمخدر پس از بررسیهای اولیه و با هماهنگی مقام قضائی سرنشينان خودرو را برای تحقیقات بیشتر به مقر انتظامی انتقال دادند. وي تصریح کرد: ماموران انتظامی در تحقیقات بعدی پرونده 2 كيلوگرم موادمخدر از نوع ترياك را که 3 سرنشين خودرو، آنها را به قصد قاچاق بلعیده بودند، کشف کردند. فرمانده انتظامي شهرستان كاشمر خاطرنشان کرد: تحقیقات در این باره ادامه دارد.
دپوی تریاک در حیاط منزل
جانشین فرمانده انتظامی استان کرمان از کشف 226 کیلو و 750 گرم تریاک خبر داد. سردار عبدالعلی روانبخش گفت: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر شهرستان کهنوج با همکاری اطلاعاتی پلیس مبارزه با موادمخدر بندرعباس متوجه شدند قاچاقچيان، يك محموله سنگین موادمخدر را در یک منزل دپو کرده و قصد انتقال آن به دیگر نقاط کشور را دارند. وی افزود: در این رابطه ماموران با شناسایی منزل موردنظر و ضمن هماهنگی قضائی در بازرسی از یک نقطه در حیاط این منزل 226 کیلو و 750 گرم تریاک که زیر خاک دفلن شده بود، کشف کردند. جانشین فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به دستگیری یک متهم تصریح کرد: وی که قصد انتقال شبانه این محموله سنگین موادمخدر به مرکز کشور را داشت پس از بازجوییهای تخصصی و تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شد.
کلاهبرداری اینترنتی به بهانه دریافت وام
رئیس پلیس فتا استان فارس از شناسایی و دستگیری عامل سواستفاده ازکاربران فضای سایبری به بهانه دریافت وام خبر داد. سرهنگ امیرحسین سلیمانی گفت: در پی شکایت شهروند شیرازی مبنی بر کلاهبرداری از وی به بهانه دریافت وام، رسیدگی به موضوع بهصورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت. سرهنگ سلیمانی ادامه داد: شاکی در اظهارات خود بیان داشت: «بهتازگی در یکی از شبکههای اجتماعی با آگهی دریافت وام قرضالحسنه از سوی فردی به هویت نامعلوم آشنا شدم و با اعتماد بیجا به وی، غافل از نیات شوم این مجرم، برای دریافت وام قرضالحسنه مبلغ 500 میلیون ریال را به حساب وی واریز نمودم و پس از واریز وجه از این فرد اثری نیست.» این مسئول انتظامی با بیان اینکه در تحقیقات پلیس مشخص شد متهم مبلغ 7 میلیارد ریال از 13 نفر کلاهبرداری کرده است، گفت: با اقدامات فنی، شیوه و شگردهای خاص پلیسی، متهم به هویت معلوم و با هماهنگی مقام قضائی مورد شناسایی قرار گرفت. این مقام انتظامی با اشاره به شگرد مجرم کلاهبردار اظهارکرد: فرد مذکور با فریب کاربران فضای سایبری به بهانه دریافت وام، از قربانیان خود پیش پرداخت گرفته و مبلغ اخذ شده را در کارت های
اجارهای به گردش درآورده تا ردپای خود را مخفی نگه دارد. سرهنگ سلیمانی با توجه به ورود به عصر دیجیتال به شهروندان توصیه کرد: در مواجهه با پیشنهادات دریافت شده در فضای سایبری دقت نظر داشته و لازم به یادآوری است که استعلام دریافت وام توسط بانکهای عامل بوده و همچنین کاربران گرامی با صیانت از مدارک هویتی خود راه ورود مجرمان به مقاصد کلاهبردارانه و پولشویی را مسدود نمایند. رئیس پلیس فتا استان فارس خاطرنشان کرد: هموطنان در صورت اطلاع از هرگونه فعاليت مجرمانه در فضاي مجازي موضوع را از طريق نشاني پليس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمي و یا از طریق شماره تماس 096380 با ما در ميان بگذارند.