بستن
کد خبر: ۱۰۵۱۸۷۵

خبـــــر

خبـــــر

دستگيري سارق سيم مخابرات

جانشين انتظامي استان همدان، از شناسايي و دستگيري سارق سيم مخابرات و کشف 34 فقره سرقت خبر داد. سردار رضا زارعي، گفت: در پي وقوع چند فقره سرقت سيم و کابل مخابراتي در سطح شهرستان همدان و ايجاد جو ناامني و نارضايتي در بين شهروندان، بررسي موضوع در دستور کار کارآگاهان پليس آگاهي استان قرار گرفت. وي افزود: در اين راستا کارآگاهان پليس آگاهي با انجام يکسري اقدامات فني و اطلاعاتي هم‌چنين کمک‌گرفتن از تمامي ظرفيت‌هاي درون و برون سازماني، در کمتر از يک هفته سارق را شناسايي و در اقدامي غافلگيرانه در منزلش دستگير کردند. سردار زارعي با اشاره به اينکه در بازرسي‌هاي صورت گرفته از منزل و خودرو متهم، مقداري زيادي سيم مخابرات سالم و سوخته و ابزارآلات سرقت کشف شد، بيان کرد: نامبرده در تحقيقات فني و پليسي، به 34 فقره سرقت سيم مخابرات اعتراف کرد و در ادامه خريدار اموال مسروقه نيز دستگير شد.جانشين انتظامي استان همدان در پايان گفت: همشهريان محترم به هشدارهاي پليسي در خصوص پيشگيري از سرقت توجه کنند و هر گونه موارد مشکوک را با پليس 110 در ميان بگذارند.

همراه‌بانک جعلي عامل برداشت غيرمجاز

رئيس پليس فتا استان يزد از شناسايي و عامل برداشت غيرمجاز از حساب بانکي شاکي خبر داد و گفت: دانلود و يا به‌روزرساني برنامه‌هاي کاربردي در سايت‌هاي نامعتبر و شبکه‌هاي اجتماعي يکي از مهم‌ترين دلايل برداشت‌هاي غيرمجاز است. سرهنگ مرتضي ابوطالبي، بيان داشت: در پي مراجعه يکي از شهروندان يزدي به پليس فتا مبني بر برداشت غيرمجاز از حساب بانکي، موضوع به‌صورت ويژه در دستور کار کارشناسان اين پليس قرار گرفت. وي ادامه داد: در بررسي‌هاي فني معلوم شد شاکي در يکي از شبکه‌هاي اجتماعي با پيام آپديت همراه بانک روبه‌رو شده و پس از کليک بر روي لينک مربوطه و واردکردن اطلاعات همراه بانک، متوجه مي‌‍شود طي چند مرحله از حساب ايشان برداشت شده است. اين مقام انتظامي گفت: با اقدامات اطلاعات و پليسي متهم به هويت معلوم در يکي از استان‌هاي جنوب کشور مورد شناسايي قرار گرفت و پرونده جهت دستگيري متهم و سير مراحل قانوني به استان مربوطه ارسال شد. سرهنگ ابوطالبي توصيه کرد: شهروندان از کليک بر روي لينک، و يا دانلود برنامه‌هاي کاربردي در سايت‌هاي نامعتبر خود داري کرده و جهت نصب و به‌روز‌رساني برنامه‌هاي خود از سايت‌هاي داراي مجوز اقدام کنند.

کشف 77 فقره سرقت

فرمانده انتظامي استان يزد از كشف 77 فقره انواع سرقت و دستگيري 41 سارق در اجراي طرح مبارزه با سرقت خبر داد. سردار عباسعلي بهداني‌فرد بيان داشت: در راستاي اجراي طرح ابلاغي مبارزه با سرقت به مدت يك هفته در شهرستان يزد به مرحله اجرا درآمد. وي ادامه داد: در پايان اين طرح 77 فقره سرقت کشف و 41 سارق دستگير و جهت سير مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شدند. فرمانده انتظامي استان يزد بيان داشت: پليس با اقتدار كامل و با هماهنگي و تعامل مناسب خود با دستگاه قضائي با هرگونه سرقت برخورد قانوني خواهد کرد و امنيت و آسايش را براي مردم به ارمغان خواهد آورد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی