بستن
کد خبر: ۱۰۵۱۰۷۱

رسیدگی به خودداری یک پلیس از «مقابله با بی‌حجابی»

رسیدگی به خودداری یک پلیس از «مقابله با بی‌حجابی»


فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه برای رسیدگی به اظهارات یکی از مامورین انتظامی در مرکز استان دستور ویژه و فوری صادر کرد. ایرنا نوشت: یک مامور انتظامی کرمانشاه با یک خانم آمر به معروف در یک مرکز پزشکی در شمال شهر کرمانشاه برخورد خبرسازی در ارتباط با موضوعی قانونی داشت. فیلم این سخنان هم در برخی گروه‌های مجازی در حال انتشار است. از صبح روز جمعه، فیلمی در برخی گروه‌های مجازی استان کرمانشاه منتشر شده‌ که حاکی از برخورد خبرساز یک مامور فراجای کرمانشاه با یک خانم آمر به معروف در خصوص موضوع حجاب شده است. در این کلیپ، این مامور در واکنش به اعتراض بانوی آمر به معروف، مدعی می‌شود مقابله با بی‌حجابی مبنای قانونی نداشته و پلیس هم وظیفه‌ای در قبال این موضوع ندارد. به گزارش پایگاه خبری پلیس، در پی درخواست امداد خواهی یکی از هموطنان در یکی از مراکز درمانی و حضور یکی از مأمورین انتظامی در محل و بیان مطالبی، توسط فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه دستور رسیدگی فوری به این موضوع صادر شده است.

حال وخیم
بیمارستان ولی عصر اراک
ایلنا نوشت: بیمارستان ولی عصر اراک در سال 1327 احداث شد و در سال 1332 با یک درمانگاه و یک بخش سوانح مورد بهره‌برداری قرار گرفت. این بیمارستان در زمان بهره‌برداری 150 تخت داشت که رفته رفته با توجه به نیاز شهر تعداد تخت‌ها افزایش پیدا کرد. به طوری که در حال حاضر در فضایی به مساحت 12 هزار متر مربع با 320 تخت مصوب و 280 تخت فعال در 11 بخش بستری، 9 اتاق عمل، کلینیک تخصصی با 9 درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی، اورژانس تخصصی، ارائه خدمت می‌کند. محسن جاویدان، مدیر توسعه منابع فیزیکی و طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی با بیان اینکه یکی از چالش‌های مهم پروژه، تأمین انشعابات مورد نیاز بیمارستان در ضمن تکمیل عملیات ساختمانی است، گفت: اقدامات مربوط به احداث ایستگاه گاز 5 پوندی در پارکینگ پرسنلی بیمارستان قدیمی صورت گرفته و همکاری بسیار خوبی از سوی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی استان در راستای تأمین پارکینگ پزشکان و پرسنل بیمارستان صورت گرفته است.

فعالیت ۱۰۷ مرکز ویژه آسیب‌دیدگان اجتماعی
در تهران
مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران از فعالیت ۱۰۷ مرکز ویژه آسیب‌دیدگان اجتماعی در پایتخت خبر داد. به گزارش تسنیم، احمد احمدی صدر؛ مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در حاشیه راهپیمایی 22بهمن و جشن 44 سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز نیز شاهد هستیم مردم همانند سنوات گذشته و با شکوه‌تر از سال قبل در این مراسم شرکت کردند. وی با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی 22بهمن گفت: در ماه‌های گذشته اقداماتی در کشور انجام شد ولی امروز ملت ایران در راهپیمایی حضور پیدا کردند و نشان دادند پای نظام و انقلاب هستند. احمدی صدر گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده 107 مرکز آسیب‌دیدگان اجتماعی در پایتخت راه‌اندازی شده است‌.

رفع کامل کمبودهای دارویی
تا پایان سال
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: ۹۹ درصد از داروهای مورد نیاز در داخل کشور تولید می‌شوند و هر ماه شاهد تولید داروی جدید در کشور هستیم. به گزارش فارس، سیدحیدر محمدی، در حاشیه راهپیمایی یوم ا... ۲۲بهمن تهران در غرفه‌های بزرگ فجر سلامت حضور یافت. وی در مورد حضور پرشور و باشکوه مردم انقلابی و ولایی تهران اظهار داشت: امروز مردم با حضور خود نشان دادند که اجازه نمی‌دهند خدشه‌ای به انقلاب و عهدی که با معمار کبیر انقلاب و رهبر معظم بسته‌اند وارد شود. محمدی با بیان اینکه یکی از دستاوردهای بزرگ نظام در حوزه سلامت است، تصریح کرد: امروز ما بسیاری از تجهیزات پزشکی همچون دستگاه‌های سی تی اسکن، دستگاه‌های اکسیژن ساز و بسیاری دیگر از تجهیزات را با همت دانشمندان ایرانی در داخل کشور تولید می‌کنیم. وی افزود: ایران پس از انقلاب به کشور صادر کننده تجهیزات پزشکی تبدیل شده است. محمدی با اشاره به خودکفایی در حوزه دارو نیز گفت: ۹۹ درصد از داروهای مورد نیاز در داخل کشور تولید می‌شوند و هر ماه شاهد تولید داروی جدید در کشور هستیم.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی