سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: مساوي کردن پرسپوليس ما را قهرمان نميکند، بلکه پيروزيهاي خودمان، ما را به قهرماني ميرساند.
برتري
ژوزه مورايس پس از برتري 4 بر يک تيم فوتبال سپاهان اصفهان مقابل گلگهر سيرجان در هفته هجدهم ليگ برتر فوتبال، اظهار داشت: قبل از شروع صحبتهايم بايد بگويم خيلي بابت حضور تماشاگران خوشحالم، آنها که توانستند پس از مدتها بيايند و تيمشان را تشويق کنند. انرژي که تماشاگران در ورزشگاه به ما ميدهند با مواقعي که در منازلشان حضور دارند تفاوت زيادي دارد. به بازيکنانم براي نشان دادن سازماندهي و کيفيتشان تبريک ميگويم. اصلا کار سادهاي نبود که با يک بازيکن کمتر مقابل تيمي مثل گلگهر که هميشه کامبک ميزند دو گل در نيمه دوم بزنيم.
اعتراض گلگهر
وي در مورد اعتراض گلگهريها به رعايت نکردن بازي جوانمردانه سپاهان روي گل اول اين تيم گفت: همانطور که من را ميشناسيد، هيچ وقت در مورد قضاوت داور صحبت نميکنم، اما داوري امروز براي گلگهر خوب بود. دقيقه 2، در صحنهاي که روي شهريار مغانلو تکل زده شد، ميتوانست پنالتي باشد. در صحنهاي که اشاره شد دو بازيکن قدرتمند روي هوا پريدند و بازيکن گلگهر وقتي ديد دوئل را باخته و توپ دست بازيکن سپاهان است، خودش را روي زمين انداخت. نميدانم صحنه سرنگون شدن نورافکن در محوطه جريمه گلگهر پنالتي بود يا نه، ولي اگر بخواهيم درباره بازي جوانمردانه صحبت کنيم بايد بگويم اين ما بوديم که 45 دقيقه 10 نفره بازي کرديم. تصور کنيد بازيکني خطاي بزرگي انجام ميدهد و تمام بازيکنان بهخاطر اين صحنه متوقف ميشوند. اگر داور صحنه را نديده باشد و بازيکن صاحب توپ آن را بيرون نزد ميشود گفت بازي جوانمردانه رعايت نشده است، ولي وقتي در اين صحنه اتفاقي نيفتاده است نميتوانيم بگوييم فيرپلي رعايت نشده است.
محروميت
سرمربي تيم فوتبال سپاهان در پاسخ به اين سؤال که آيا ميتواند تيمش را با روند فعلي پيش ببرد، تصريح کرد: در تلاش هستيم اين اتفاق بيفتد. ما ميخواهيم شخصيت بهتري براي متحد شدن داشته باشيم. مورايس در واکنش به محروميت اميد نورافکن، رامين رضاييان، محمد دانشگر و محمد کريمي در ديدار بعدي سپاهان به دليل اخطارهايي که امروز دريافت کردند، گفت: شايد بهخاطر فيرپلي اين چهار بازيکن را از دست داديم (با خنده)!
صدرنشيني
وي در مورد صدرنشيني تيمش با توجه به توقف پرسپوليس خاطرنشان کرد: هدفمان اين است که روز به روز بهتر شويم تا بتوانيم مردم را خوشحال کنيم. خارج از فوتبال در کل دنيا بايد هر روز به بهتر شدن فکر کنيم. اگر اين فکر باشد در کل دنيا هيچ مشکلي پيش نميآيد. قصدمان اين است که بازي باکيفيتي نشان دهيم. مردم به بازي تيمهاي ديگر نگاه ميکنند، ولي من اهميتي به نتايج ساير تيمها نميدهم. مساوي کردن پرسپوليس ما را قهرمان نميکند، بلکه پيروزيهاي خودمان، ما را به قهرماني ميرساند. از صميم قلبم براي حريفان و مربيان آرزوي موفقيت ميکنم.
جذب سياوش
سرمربي تيم فوتبال سپاهان راجع به جذب سياوش يزداني با توجه به محروميت برخي از بازيکنان سپاهان براي ديدار بعدي گفت: قبلاً هم گفتم که يزداني بازيکن خوبي است و اگر بازيکن آزاد باشد خيلي خوب ميشود که بتوانيم او را جذب کنيم. ما بايد ليست 20 نفره بايد براي بازي بعدي آماده کنيم و بازيکنان اميد را داريم و بايد با داشتههايمان پيش برويم. اميدوارم با فيرپلي بازي کنيم!