حضور مقام معظم رهبري در حرم امام (ره)
در آستانه اياما... دهه فجر و چهلوچهارمين سالگرد پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي، حضرت آيتا... خامنهاي رهبر معظم انقلاب صبح ديروز (سهشنبه) با حضور در حرم امام خميني(ره) ياد و خاطره بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران را گرامي داشتند. رهبر انقلاب اسلامي سپس با حضور در مزار شهداي حادثه هفتم تير و شهداي انفجار دفتر نخست وزيري در هشت شهريور سال 1360 ياد شهيدان بهشتي، رجايي و باهنر و ياران شهيدشان را گرامي داشتند. حضرت آيتا... خامنهاي همچنين بر مزار شهيد مدافع امنيت آرمان عليوردي و تعدادي از شهداي مدافع حرم، شهداي گمنام و شهداي مدافع سلامت نيز حضور يافتند.
مضحک اما واقعي است
سخنگوي وزارت امور خارجه به اظهارات ضدايراني وزير خارجه آمريکا و نخست وزير رژيم صهيونيستي واکنش نشان داد. ناصر کنعاني در توييتي به اظهارات ضدايراني وزير خارجه آمريکا و نخستوزير رژيم صهيونيستي واکنش نشان داد و چنين نوشت: وزير خارجه اولين کاربر بمب هستهاي در جهان و نخستوزير رژيم جعلي و غاصب صهيونيستي که داراي زرادخانه مخوف و خارج از نظارت اتمي است، در کنار هم ميايستند و نسبت به خطر هستهاي شدن ايران (عضو و پايبند به ان پي تي) هشدار ميدهند! مضحک اما واقعي است؛ مجرمان و قانونگريزان، پرچمدار امنيت بينالمللي ميشوند!
قطر واسطه بين آمريکا با ايران است
عضو هيات رئيسه کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه قطر واسطه بين آمريکا و غرب با ايران است گفت که قطر ارتباط بين ايران و 1+5 را برقرار کرده و مذاکرات بين طرفين ادامه دارد. علي عليزاده با اشاره به سفر اخير وزير خارجه قطر به تهران گفت: با توجه به اينکه قطر بيشترين اشتياق را براي به نتيجه رسيدن مذاکرات برجام داشت، به دنبال اين بود که طرفين را براي ادامه مذاکرات راضي کند. وي ادامه داد: بر اين اساس قطر واسطه پيغامهاست و ارتباط بين ايران و 1+5 را برقرار کرده و مذاکرات بين طرفين ادامه دارد؛ قطر واسطه بين آمريکا و غرب با ايران است.
گزارش سخنگوي دولت از نمايشگاه توليد محتواي ديجيتال بسيج
سخنگوي دولت در يادداشتي توييتري به ارائه گزارش از نمايشگاه توليد محتواي ديجيتال بسيج پرداخت. بهادري جهرمي در توييتر نوشت: ديروز به نمايشگاه توليد محتواي ديجيتال بسيج رفتم. جواناني پرشور و پرانگيزه از سراسر کشور جمع بودند و آثار، توليدات هنري و رسانهاي خود را به نمايش گذاشته بودند؛ مجموعههايي خودجوش با توليداتي جذاب و فاخر که مسئوليتپذيري و اميد در چهره تکتک آنها ديده ميشد.
تهيه دانشنامه امام به سبک ويکي نگاري
رئيس مؤسسه تنظيم و نشر آثار امام خميني (ره) گفت: دانشنامه امام خميني(ره) به سبک ويکي نگاري تهيه شده است. حجتالاسلام والمسلمين علي کمساري با تأکيد بر اينکه امام خميني(ره) شميم جانفزاي استقلال و آزادي را در مشام جان اين خاک پر افتخار پراکنده ساخت، گفت: مؤسسه تنظيم و نشر آثار حضرت امام در عمر سي و سه ساله خود تاکنون منشاء خدمات و موجد دستاوردهاي گوناگون و متنوعي در ساحت ماموريت خويش بوده است. وي افزود: ماموريتي که توسط امام راحل و به دست فرزند برومندشان مرحوم حجتالاسلام والمسلمين حاج سيد احمد خميني آغاز شد، پس از رحلت آن مرحوم، توسط فرزند فاضل ايشان آيتا... سيد حسن خميني و با همکاري و همراهي جمعي از فرهيختگان، پژوهشگران و اهالي فکر و فرهنگ و هنر تاکنون ادامه پيدا کرده و از جمله برکات آن جمع آوري و تنظيم هزاران سند مکتوب، ديجيتال مصور، انتشار صحيفه امام در 22 جلد، ديوان اشعار امام، موسوعه امام در 50 جلد و مجموعه 22 جلدي اسناد مبارزاتي ياران امام و صدها منشور ديگر به زبان فارسي و 25 زبان خارجي است.