بستن
کد خبر: ۱۰۵۰۵۰۵

اخبار کوتاه

اخبار کوتاه

ناکامي در انتقال 52 کيلو حشيش

فرمانده انتظامي استان خراسان‌جنوبي از کشف 52 کيلو حشيش در بازرسي از يک سواري پژوپارس خبر داد و گفت : در اين رابطه 2 متهم دستگير شدند. سردار ناصر فرشيد اظهارداشت: ماموران انتظامي شهرستان قائن با همکاري پليس فرودگاه خراسان‌رضوي اخباري مبني بر حمل محموله موادمخدر توسط سوداگران مرگ در محورهاي مواصلاتي اين شهرستان دريافت کردند که تيم‌هاي عملياتي مبارزه با موادمخدر جهت بررسي موضوع اعزام شدند. وي بيان داشت: ماموران هنگام کنترل محورهاي مواصلاتي در شهرستان قائن به يک خودروي سواري پژوپارس مشکوک شدند و با علائم هشداردهنده به راننده دستور ايست دادند. فرمانده انتظامي استان خراسان‌جنوبي افزود: ماموران پس از هماهنگي با مقام قضائي در بازرسي تكميلي از سواري پژو، 52 کيلو حشيش که به طرز ماهرانه‌اي جاساز شده بود کشف كردند.سردار فرشيد خاطرنشان کرد: ماموران در اين رابطه خودرو توقيف و 2 متهم را دستگير كردند كه به‌همراه پرونده جهت سير مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شدند. اين مقام ارشد انتظامي يادآور شد: پليس با رصد شبانه‌روزي محورهاي مواصلاتي استان اجازه جولان به قاچاقچيان موادمخدر و سوداگران مرگ را نخواهد داد و با قاطعيت با برهم زنندگان نظم و امنيت عمومي برخورد خواهد کرد.

کشف 387 کيلو ترياک

فرمانده انتظامي استان کهگيلويه‌وبويراحمد گفت: با تلاش ماموران نيروي انتظامي 387 کيلوگرم موادمخدر از نوع ترياک در اين استان کشف و ضبط شد. سردار کيقباد مصطفايي افزود: با تلاش شبانه‌روزي پليس موادمخدر استان و با همکاري سربازان گمنام يک باند قاچاقچي 5 نفره در جاده‌هاي استان شناسايي و در عملياتي غافلگيرانه دستگير شدند. وي اظهارکرد: در اين عمليات دو دستگاه خودرو نيز توقيف شده است. فرمانده انتظامي استان کهگيلويه‌وبويراحمد تصريح کرد: از ابتداي سالجاري تاکنون حدود هشت تن انواع موادمخدر در جادهاي اين استان کشف و ضبط که در اين زمينه دو هزار قاچاقچي مرتبط با اين موضوع دستگير شدند. سردار مصطفايي عنوان کرد: مبارزه با پديده شوم موادمخدر با جديت از سوي پليس دنبال مي‌شود. به گزارش ايسنا به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني پليس کهگيلويه‌وبويراحمد، وي بيان کرد: شهروندان مي‌توانند در صورت مشاهده و برخورد با قاچاقچيان و فروشندگان موادمخدر با مرکز فوريت‌هاي 110 تماس و موضوع را گزارش دهند.

قتل يک جوان در نزاع خياباني

فرمانده انتظامي کرمان از کشف يک فقره قتل عمد و دستگيري قاتل کمتر از 6 ساعت توسط ماموران پليس آگاهي اين استان خبر داد. سردار عبدالرضا ناظري افزود: در پي اعلام مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 مبني بر وقوع يک فقره نزاع در يکي از خيابان‌هاي شهر کرمان و مجروحيت فردي در اين رابطه و انتقال به يکي از مراکز درماني سطح شهر، بررسي موضوع در دستور کار پليس آگاهي قرار گرفت. وي اظهارداشت: با حضور ماموران در محل نزاع مشخص شد يک پسر جوان با سلاح سرد مصدوم شده که به‌رغم تلاش‌هاي انجام شده به علت شدت جراحات وارده فوت شده است که در اين راستا اقدامات پليسي براي دستگيري قاتل در دستور کار قرار گرفت. فرمانده انتظامي استان کرمان ادامه داد: بررسي‌هاي اوليه از وقوع نزاع بين قاتل و مقتول در يکي از خيابان‌هاي شهر منجر به بالاگرفتن تنش و مجروحيت يکي از طرفين در اين نزاع حکايت داشت که در اين رابطه ماموران پليس آگاهي با همکاري ماموران کلانتري 18 موفق شدند قاتل را کمتر از 6 ساعت از وقوع قتل، شناسايي و دستگير کنند. فرمانده انتظامي استان کرمان با اشاره به اعتراف قاتل به قتل اين جوان در پي يک نزاع گفت: اين متهم پس از تکميل پرونده تحويل مراجع قضائي شد.

دستگيري سارقان ميلياردي

رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان البرز از شناسايي و دستگيري سارقان ميلياردي منزل در کرج با اعتراف به 11 فقره سرقت خبر داد. سرهنگ محمد نادربيگي گفت: در پي وقوع چند فقره سرقت منزل در مناطق عظيميه و شهرک بنفشه شهر کرج، بررسي موضوع در دستور کار ماموران پليس آگاهي استان قرار گرفت. وي با بيان اينکه در تحقيقات و پيگيري‌هاي پليس آگاهي مشخصات خودروي سارقان شناسايي و در اختيار گشت‌هاي انتظامي قرار گرفت، افزود: در ادامه ماموران کلانتري 40 جهان‌نما حين گشت‌زني به يک خودروي پژوپارس پلاک مخدوش مشکوک شدند و پس از تعقيب و گريز و اقدامات پليسي خودرو را متوقف و متهمان دستگير شدند. سرهنگ نادربيگي ادامه داد: در اين عمليات 3 متهم دستگير و آلات و ادوات سرقت از خودرو متهمان کشف شد. اين مقام انتظامي ادامه داد: سارقان در مواجهه با اسناد و مدارک جمع‌آوري شده از سوي کارآگاهان به 10 فقره سرقت منزل در مناطق عظيميه و شهرک بنفشه و همچنين يک مورد سرقت در تهران معترف شدند. رئيس پليس آگاهي استان البرز با بيان اينکه کليه مالباختگان و شاکيان اين پرونده شناسايي شدند، بيان‌داشت: ارزش تقريبي کالاهاي به سرقت رفته توسط اين باند 60 ميليارد ريال برآورد شده است.اين مقام انتظامي در انتها از مردم خواست: در صورت رويت افراد مشکوک موضوع را با شماره تلفن 110 در ميان بگذارند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار