وزير کشور گفت: مشکل بزرگ برخي از بازداشتشدگان در اغتشاشات اخير، قطع ارتباط آنها با معنويت و خدا بود. هجمه فراوان فرهنگ منحط غربي و بيخدايي، باعث بيهويت سازي اين جوانان شده است. احمد وحيدي افزود: حل مساله طلاق با عمل به فريضه نماز است و انسان نماز خوان که خودش را به خدا وصل ميکند به آرامش و اطمينان ميرسد و از آسيب اجتماعي نظير خودکشي دوري ميکند. وحيدي تاکيد کرد: هرکجا که آثار کمبود ارتباط با خدا را ميبينيم، متأسفانه شاهد اين اتفاقات هم هستيم. او با بيان اينکه نماز ابزار قوي و مستحکم در حفظ جامعه از تهديدات است؛ گفت: مهمترين عامل براي ساختن جامعه برتر و اسلامي، ترويج و همگاني شدن نماز است. وزير کشور به فرمايش رهبر معظم انقلاب اسلامي (مدظله العالي) در خصوص ضرورت ترويج فرهنگ نماز اشاره کرد و افزود: معظمله همواره بر فراگير شدن نماز در جامعه تاکيد دارند.
يک مرجع تقليد خواستار توجه بيشتر وزارت ارشاد به مسائل اسلامي و فرهنگي شد. آيتا... مکارم شيرازي با تأکيد بر اينکه نبايد طوري رفتار کنيم که دولت تضعيف شود، گفت: عدم تضعيف دولت به اين معني نيست که منتقد دولت نباشيم. مردم از ما ميخواهند که شما صداي ما را برسانيد و مشکلات را بگوييد. ما مشکلات را ميگوييم، اما بايد گوش شنوايي هم باشد. بنابراين کاري کنيد که اين دولت موفق بشود. وظيفه ما دعا کردن و تذکر دادن به دولتمردان و اميد دادن به مردم است ولي بايد توجه کرد که اگر اميد از مردم گرفته شود کار مشکل ميشود؛ بايد کاري کنيم که مردم اميدوار باشند و اميدشان تبديل به يأس نشود. وي خشونت و فشار را در مسأله حجاب کارساز ندانسته و افزود: مسأله حجاب راههاي فرهنگي دارد، البته صدا و سيما نيز بايد بيشتر از اين، به مسأله حجاب اهميت بدهد.
خطيب موقت نماز جمعه تهران تاکيد کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامي نه تنها امنيت و آسايش را براي ملت ايران به ارمغان آورده، بلکه اروپاييها را از آتشي که با دست خودشان ايجاد کردند نجات داد؛ اما بهتر است که اروپاييها بدانند که با اقدام اخير آنها سپاه از گذشته قويتر خواهد شد و دماغ آنها را بيشتر از سابق بر خاک خواهد ماليد. آيتا... کاظم صديقي خاطرنشان کرد: دنياي غرب عليه مقدسات الهي برخاسته و به جنگ با خدا آمده است. قرآن را ميسوزانند و مقدسات ما را هدف گرفتهاند. گاهي با کشيدن کاريکاتور پيامبر ما و گاهي با قلم مسموم سعي دارند تا چهره پيامبر را تخريب کنند.