5 روز پيش بود که وزير ارتباطات اظهارکرد: «کندي و اختلال در اينترنت کشور نداريم.» همين اظهارات با واکنشهايي مواجه شد چرا که بسياري از کاربران فضاي مجازي از اختلالات اينترنت گلايه دارند و معتقدند شغل آنها با مشکل مواجه شده است. نايبرئيس مجلس به موضوع محدوديت اينترنت اشاره کرد و گفت: نخست بنده تذکري بدهم. از ما ميپرسند چرا اينترنت را محدود کرديد و ما در پاسخ به آنها ميگوييم که ما اينترنت را محدود نکرديم بلکه اغتشاشگران اينترنت را محدود کردند. حاکميت که ابتدا با محدودکردن اينترنت مشکلي نداشت بلکه برخي اغتشاشگر بودند که با استفاده ناصحيح از اين نرمافزارها باعث شدند که حاکميت آنها را محدود کند.
اصولگرايان دل به مجلس دوازدهم دارند و ميدانند اگر اتفاقاتي که در روند برگزاري مجلس يازدهم رخ داد، تکرار شود، در مجلس دوازدهم حضور خواهند داشت. مهدي عربصادق، معاون سياسي حزب موتلفه درباره آرايش سياسي اصولگرايان در انتخابات مجلس آينده گفت: عرصه انتخابات مجلس در 1402 نسبت به 1398 از لحاظ تغييرات آرايش و نتيجه انتخابات، قابل توجه خواهد بود. براساس شرايط حاضر، لاريجاني، قاليباف و کساني ديگر در صحنه انتخابات نقشآفريني خواهند کرد. شوراي ائتلاف نيروهاي انقلاب و شوراي وحدت اصولگرايان هم در بين ائتلافهاي اصلي و موثر هستند، بايد تلاش شود عقلانيت اصيل انقلابي را که آقاي لاريجاني گفتمان آن را مطرح کرده و در «حکمراني نو» آقاي قاليباف پياده و اجرا کرده به سرنوشت نواصولگرايي مطرح شده در قبل دچار نشود.
عملکرد دولت در حوزه زنان چطور است؟ عضو فراکسيون زنان مجلس تاکيد کرد: با عنايت به بيانات اخير مقام معظم رهبري در خصوص تقويت جامعه زنان انتظار داريم عملکرد نه چندان مناسب حوزه زنان دولت مورد بررسي و حمايت رئيسجمهور قرار گيرد. سميه محمودي در تذکر شفاهي اظهارکرد: با وجود برخي اقدامات همچنان شاهد آشفتگي بازار ارز هستيم و متاسفانه صداي واحدي از تيم اقتصادي دولت نميشنويم. نماينده مردم شهرضا و دهاقان در مجلس، ادامه داد: تورم افسارگسيخته در خوراکيها و اقلام ضروري زماني باعث ايجاد چالش در جامعه شده و عدم تدبير دولت و عدم اجراي قانون ارائه کالابرگ بهدليل تغذيه نامناسب قشر ضعيف عامل ايجاد مشکل درماني خواهد شد.