بستن
کد خبر: ۱۰۴۸۳۴۴

جای برخی از اعضای دولت بودم استعفا می‌دادم

جای برخی 
از اعضای دولت بودم استعفا می‌دادم

دیروز عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: این نظام، نظامی الهی است و رهبر معظم انقلاب نیز بارها به مجلس، دولت و قوه‌قضائیه تاکید کردند که باید مشکلات مردم را رفع کنند. جای برخی از اعضای کابینه دولت بودم از تریبون مجلس استعفا داده و کنار می‌رفتم. سیدکاظم موسوی توضیح داد: ارزش پول ملی نشان‌دهنده وضعیت و اعتبار اقتصادی کشور است. دشمنان قسم خورده ما با هدف قراردادن ارزش پول ملی به‌دنبال کاهش قدرت حضورمان در بازارهای جهانی هستند؛ در چنین شرایطی ارزش پول ملی به‌دلیل وضعیت بازار ارز در دو هفته اخیر بیش از ۳۳ درصد کاهش پیدا کرده که در شأن و صلاح مردم ایران نیست.

اصولگرایان از اظهارات عبدالناصر همتی نگرانند. دیروز نوشتند: رئیس‌بانک مرکزی در دولت روحانی، در حالی به سیاست‌های اقتصادی دولت فعلی اعتراض می‌کند که همچنان عناوین «سلطان چاپ پول»، «سلطان تورم»، «سلطان افزایش قیمت دلار» و... را یدک می‌کشد. خبرگزاری دانشجو در ادامه نوشت: رئیس‌سابق بانک مرکزی در چند هفته اخیر و همزمان با تغییر فاز معاندان و دشمنان ایران از آشوب خیابانی و تشویق به اعتصاب به هجمه بر نظام پولی و بانکی کشور، پر کار شده و هفته‌ای نیست که سخنانش «تیتر یک» یکی از روزنامه‌های اصلاح‌طلب نباشد.

راهکار برون‌رفت از مشکلات در شرایط فعلی چیست؟ غلامرضا انصاری، فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: تعامل و گفت‌وگو پیش‌نیاز دستیابی به آزادی و دمکراسی است، پایه حفظ و ارتقای هر جامعه‌ای دو ستون تعامل با بیرون (جهان) و تعامل با درون (مردم) است. بدون خشونت‌پرهیزی از سوی طرفین ، بحران‌های اجتماعی و سیاسی روزبه‌روز افزایش خواهد یافت و در رقابت شتابان بین‌المللی بازخواهیم ماند. طبیعی است، به هر میزانی که خشونت افزایش یابد؛ مشکلات عمیق‌تر خواهد شد. امیدمان این است، این عقلانیت به‌وجود بیاید.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی