بستن
کد خبر: ۱۰۴۸۰۱۵

جدیدترین خبر درباره توزیع بنزین سوپر

جدیدترین خبر درباره توزیع بنزین سوپر


رئیس صنف جایگاه‌داران کشور گفت: تماس‌های بسیاری از سوی مردم خصوصا در کلانشهرها برای کسب اطلاع از جایگاه‌های دارای بنزین سوپر گرفته می‌شود ولی باوجود تلاش‌ها، به دلیل عدم پایداری تولید و ارسال این فرآورده به جایگاه‌ها نمی‌توانیم دقیق اطلاع‌رسانی کنیم، چراکه فعلا بنزین سوپر به صورت گسترده توزیع نمی‌شود. اسدا... قلی‌زاده با بیان اینکه طی دو ماه گذشته به دلایلی از قبیل تعمیرات پالایشگاه‌ها و افزایش مصرف بنزین معمولی و یورو۴ که ظرفیت پالایشگاه‌ها را در اختیار تولید این دو فرآورده قرار داد، شاهد کمبود بنزین سوپر در کشور شدیم، اظهار کرد: درست است که میزان درخواست سوخت‌گیری این نوع بنزین بالا نیست و در کل فروش روزانه به دو درصد هم نمی‌رسد اما مسئولان باید پاسخگوی مردم و بخش خصوصی باشند و نیازهای جامعه را خصوصا در کلانشهرها که تقاضا بیشتر است برطرف کنند. وی افزود: پیگیری‌های ما نشان می‌دهد مسئولان شرکت‌های تابعه وزارت نفت تلاش گسترده‌ای را برای بازگرداندن این نوع بنزین به چرخه عرضه انجام می‌دهند ولی مشکلات فنی باید کاملا حل شود و تولید در مدار نرمال قرار گیرد. وی با اشاره به وضعیت موجود گفت: در این شرایط هم بخشی از مردم زیان می‌بینند و جایگاه‌داران هم با زیان ناشی از عدم‌النفع، هزینه‌های جاری و صف‌ها و شلوغی مواجه هستند. در این شرایط استفاده از بنزین یورو۴ که کیفیت مناسبی دارد و یا بنزین معمولی می‌تواند جایگزین باشد. اگر شرایط فعلی توزیع این بنزین ادامه دار باشد جایگاه‌داران نمی‌توانند زیاندهی ادامه دار را بپذیرند. به گزارش ایسنا، به گفته وی توزیع طی چند روز گذشته در برخی مناطق تهران انجام شد و مجددا قطع شده است ولی تلاش‌ها برای برقراری مجدد توزیع این فراورده ادامه دارد، جایگاهداران هم روزانه درخواست خرید و ارسال بنزین سوپر را انجام می‌دهند. بنای ما بر شفافیت با مردم است و پس از حصول اطمینان قطعی از روال عادی توزیع بنزین اطلاع‌رسانی شفاف انجام خواهیم داد.

زمان دقیق واریز
سود سهام عدالت اعلام شد
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از واریز سود سهام عدالت از امروز به صورت علی‌الحساب خبر داد و مجید عشقی با اشاره به افزایش دو برابری سود سهام عدالت سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، اظهار کرد: شرکت سپرده‌گذاری مرکزی از بامداد فردا (چهارشنبه ۳۰ آذرماه جاری) به حساب بیش از ۴۳ میلیون و ۷۴۰ هزار نفر از سهامدار عدالت سود علی‌الحساب پرداخت خواهد کرد. رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار بیان کرد: به حساب سهامدارانی که پرتفوی سهام عدالت آنها ۵۳۲ هزار تومان است ۶۰۰ هزار تومان و افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی دارند، یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان واریز خواهد شد که بر اساس آخرین محاسبات شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، سهامدارانی که پرتفوی سهام عدالت آنها ۵۳۲ هزار تومان است مبلغ ۶۰۰ هزار تومان و افرادی که پرتفوی یک میلیون تومانی در اختیار دارند، مبلغ یک میلیون و ۱۲۸ هزار تومان سود علی‌الحساب دریافت می‌کنند. رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، اطلاعات سهامداران عدالت را دیروز در اختیار بانک‌ها قرار خواهد داد تا واریز سود این گروه از سهامداران از بامداد امروز آغاز شود و سهامداران هر دو روش مستقیم و غیرمستقیم که پیش‌تر اطلاعات خود را در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) و یا سایت سهام عدالت ثبت کرده‌اند، از روز ۳۰ آذرماه جاری سود علی‌الحساب خود را دریافت خواهند کرد. به گزارش خبرآنلاین، وی در مورد پرداخت مابقی سود سهام عدالت گفت: سازمان بورس و اوراق بهادار رایزنی‌های خود را برای دریافت تمام سود مشمولان سهام عدالت انجام خواهد داد و امیدواریم بتوانیم در اواخر اسفندماه امسال باقیمانده سود این گروه از سهامداران را از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی پرداخت کنیم.

خبر جدید درباره حقوق ۱۴۰۲ کارمندان
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: در موضوع حقوق کارمندان طی سال آینده افزایشی اجرایی خواهد شد که موجب تورم نشود، زیرا افزایش نرخ تورم خط قرمز دولت است. میثم لطیفی در حاشیه مراسم پایان دوره آموزشی و ارزیابی ویژه جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی، درباره افزایش حقوق کارمندان در سال آینده، اظهار داشت: پیشنهاد افزایش حقوق کارمندان را در ۱۷ بند متناسب با دستور رئیس‌جمهور در عادلانه‌سازی حقوق آماده و در دولت مطرح کردیم. وی افزود: این فرآیند پیچیده و طولانی‌مدت است و مقاومت‌هایی در برخی دستگاه‌ها نسبت به این بحث وجود دارد، اما با توجه به حمایت‌های رئیس‌جمهوری پیشنهاد دادیم بخشی که خارج از حکم کارگزینی کارکنان دولت است بر اساس آیین‌نامه‌ای که توسط سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه تهیه می‌شود بر اساس ارزیابی عملکرد و بهره‌وری کارکنان باشد. لطیفی بیان کرد: افزایش حقوقی که منجر به تورم شود خطر قرمز ما است؛ چون آنچه برای مردم اهمیت بیشتری دارد تورم است و افراد دغدغه دارند که اگر افزایش حقوقی هم صورت نمی‌گیرد اشکال ندارد؛ اما تورم نداشته باشیم. به گزارش ایرنا، وی گفت: افزایش حقوق به صورت پلکانی است و سه سناریو برای افزایش حقوق کارمندان در نظر گرفته‌ایم سناریو اول این است که دستمزد همه کارکنان ۲۰ درصد افزایش یابد و سناریو دیگر این است که متناسب با دهک‌های درآمدی در کارکنان دولت عدد ثابت را برای کارمندان در نظر بگیریم طبق رقمی که در آذرماه اعلام شد و مجموع این رقم را می‌خواهیم با توجه به درآمدهای دولت از ۲۰ درصد افزایش نیابد؛ اما از سوی دیگر توزیع حقوق را به نفع افرادی که درآمد کمتری دارند را تغییر دهیم. رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره جذب نیروهای شرکتی بیان کرد: ما با اینکه کارکنان مورد نیاز را با اولویت نیروهای شرکتی تعیین کنیم منعی نداریم البته ملاحظاتی را باید مورد توجه قرار دهیم که نخست اینکه نیاز واقعی دستگاه‌ها باید مشخص شود؛ زیرا شرکت‌ها بر اساس نیاز واقعی شرکت‌ها جذب نیرو نداشتند. دیگر اینکه ساختار اداری دستگاه‌های اجرایی بر اساس ساختاردهی متناسب‌سازی شود، کارسنجی، زمان‌سنجی در دستگاه‌ها انجام شود.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی