بستن
کد خبر: ۱۰۴۷۵۳۸

تاسیس سازمان حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه

تاسیس سازمان 
حفاظت و اطلاعات 
قوه قضائیه

سازمان جديدي در شرف تاسيس است. سخنگوي کميسيون امنيت ملي از طرحي براي تاسيس سازمان حفاظت و اطلاعات قوه‌قضائيه خبر داد. ابوالفضل عمويي با اشاره به نشست کميسيون متبوعش گفت: جلسه کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي به ادامه رسيدگي به طرح تأسيس سازمان حفاظت و اطلاعات قوه‌قضائيه اختصاص داشت. در اين جلسه نمايندگان قوه‌قضائيه، نهادهاي امنيتي و مرکز پژوهش‌هاي مجلس حضور داشتند و به ارائه نظرات کارشناسي پرداختند. عمويي عنوان کرد: همچنين در اين جلسه، بند «خ» و «د» ماده اول اين طرح به تصويب رسيد که براساس موارد مصوب، پيشگيري و مقابله با اقدامات براي تهديد، تطميع مقامات قضائي از ماموريت‌هاي سازمان حفاظت و اطلاعات قوه‌قضائيه خواهد بود.

حکمراني خوب سوژه اين روزهاست. نماينده ادوار مجلس در پاسخ به اين سوال که در روزهاي اخير رؤساي قواي مقننه و مجريه از قانون اساسي تعريف کردند؛ اما درباره شيوه حکمراني گفتند که بايد اصلاحاتي انجام شود، ارزيابي شما چيست، گفت: ملت ايران بايد نياز به تغيير قانون اساسي را تشخيص دهند و اين بايد از فرآيندي که منبعث از نگاه نخبگان، دانشگاه‌ها، حوزه‌ها، تکنوکرات‌ها، بروکرات‌ها و فضاي عمومي کشور است، حاصل شود. جهانبخش محبي‌نيا اظهارداشت: حکمراني در واقع فرآيندي است که در غرب ابداع و عرضه شده است تا نواقص مربوط به مديريت، برنامه‌ريزي و سياست‌گذاري عمومي را برطرف کند. متأسفانه با گفتن حکمراني نو ما به حکمراني خوب نخواهيم رسيد، بلکه بايد مقدمات کار را مهيا کنيم.

مصلحت خوب است يا نه؟ عماد افروغ، سياستمدار مي‌گويد: مهم‌ترين شاخصه‌ام از دوران نوجواني تاکنون زيربار زور نرفتن بوده است. سقف مصلحت هر روز پايين‌تر مي‌آيد و دارد گردنم را مي‌شکند و من اهل حقيقتم نه مصلحت. در حوزه معنايي، هم اصولگرا هستم و هم اصلاح‌طلب، اما در عالم سياست ايران نه اصولگرا و نه اصلاح‌طلب مرسومم. وي اظهارداشت: بعد از فوت هاشمي به صراحت خطاب به کساني‌که عليه هاشمي به تندي سخن مي‌گفتند، مي‌گفتم گرچه هنوز نقدهايم به او برجاست، اما او يکي از ستون‌هاي انقلاب بود و نبايد درباره او با بي‌احترامي سخن گفت. خاتمي تصوير روشني از شعار توسعه سياسي که مطرح مي‌کرد، نداشت.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی