از هفته جاری مسابقات لیگ برتر ادامه پیدا خواهد کرد. سهراب انتظاری مهاجم سابق پرسپولیس در خصوص رقابتهای لیگ برتر و جامجهانی صحبت کرد.
ملیپوشان پرسپولیس به نظرتان با چه انگیزهای در تمرینات تیمشان حضور یافتند؟
طبیعتا بازیکنان ملیپوش پرسپولیس در جامجهانی تجربه گرانبهایی را به دست آوردند و با این تجربه که دستاوردی بزرگ است قدم به تمرینات و در ادامه مسابقات باشگاهیشان خواهند گذاشت.
اما حذف از جامجهانی طبیعتا به لحاظ روحی روی همه بازیکنان ملیپوش تأثیر منفی گذاشته!
از بازیکنان ملی ما انتظار میرفت که زحمت بکشند و من فکر میکنم بازیکنان تا جایی که در توانشان بود جنگیدند. به هر حال برد و باخت بخشی از فوتبال است و من فکر نمیکنم با روحیه پایینی در تمرینات پرسپولیس حاضر شوند و قطعا با حضور در تمرینات به خوبی آماده شده و دوباره سعی خواهند کرد که با بازیکنان هماهنگی لازم را کسب کرده و از هر لحاظ با شرایطی خوب و بالا برای مسابقات پیش روی تیمشان که بخت اول قهرمانی است و در حال حاضر در صدر جدول قرار دارد به بهترین شکل آماده شده تا دوباره بتوانند به روند صدرنشینیشان ادامه داده و روی محور موفقیت و حفظ جایگاهشان به پیش بروند.
شرایط پرسپولیس را برای رویارویی مقابل رقیب دیرینه جهت بازی دربی چگونه ارزیابی میکنید؟
بعد از وقفهای نزدیک به دو ماه بازیکنان برای شروع دوباره لیگ حاضر خواهند شد، اما جدا از این مسائل دربی در همه جای دنیا حساسیت خاص خودش را دارد مضاف بر اینکه این حساسیت برای دربی در ایران بیشتر از سایر نقاط جهان است، از این رو با وجود اینکه دربی بدون تماشاگر برگزار خواهد شد انتظار دربی جذاب وجود دارد و در هر حال من امیدوارم بازیکنان دو تیم سرخابی نمایش خیلی خوبی ارائه دهند تا بعد از حذف از جامجهانی که اصلا به مذاق مردم خوش نیامد و آنها را ناراحت ساخت، این بار دربی به شکلی برگزار نشود که آنها را نسبت به فوتبال دلزدهتر سازد.
اما باید این نکته را هم در نظر بگیریم که دربی بعد از مسابقات جامجهانی برگزار خواهد شد!
امیدوارم مردم و هواداران فوتبال که بازیهای بسیار جذابی را در جامجهانی میبینند، بازی دربی را با آنها قیاس نکنند. با وجود این امیدوارم بازیکنان با بهترین کیفیت ممکن در دربی حساس پایتخت بهترین نمایش را ارائه دهند تا مردم و هواداران دو تیم از دربی رضایت داشته باشند.
قهرمانی بدون شکست ملی پوش شطرنج ایران در رقابتهای اسپانیا
ایسنا: ملی پوش شطرنج ایران بدون شکست موفق شد قهرمان مسابقات اسپانیا شود. سیدمحمدامین طباطبایی ملی پوش شطرنج ایران موفق شد عنوان قهرمانی جدول A استادان بزرگ الو برگات اسپانیا را کسب کند. طباطبایی که شانس نهم قهرمانی این مسابقات به شمار میرفت در این رقابتها به ترتیب به مصاف نمایندههایی از هلند، هند، اسپانیا، سنگاپور، آذربایجان، استرالیا، گرجستان، لهستان و آلمان رفت و موفق شد بدون شکست هفت امتیاز را کسب کند تا قهرمان این مسابقات شود. ملی پوش شطرنج ایران به پنج پیروزی و چهار تساوی رسید تا ۷ امتیازی شده و بدون شکست و با اقتدار قهرمان این مسابقات شود. طباطبایی که با ریتینگ ۲۶۵۵ در این مسابقات شرکت کرده بود با عملکردی فوقالعاده توانست ۱۰. ۲ واحد ریتینگ زنده خود را افزایش دهد. باتوجه به اینکه طباطبایی با شطرنج باز هند و سنگاپور هم امتیاز شده بود، تکلیف قهرمان این مسابقات در رقابتهای برق آسا مشخص شد که نماینده ایران توانست این دو شطرنج باز را شکست دهد و قهرمان شود.
دستیار کی روش: از ژانویه با فدراسیون مذاکره میکنیم!
راجر دسا، دستیار اول کی روش در جامجهانی قطر خبر داد فدراسیون فوتبال در ماه ژانویه قصد دارد مذاکرات را از سر بگیرد. دسا پس از بازگشت به کیپ تاون طی مصاحبهای گفت: «جامجهانی همیشه یک تورنمنت ویژه است که باید بخشی از آن بود. فقط آرزو دارم که بتوانم در هر جامجهانی مربیگری کنم. سه روز به ایران برگشتیم و بعد به خانه برگشتم. از آینده خود با تیمملی مطمئن نیستیم، اما از ژانویه مذاکرات خود را با فدراسیون از سر خواهیم گرفت. امیدواریم سال آینده هم با تیم ادامه دهیم.