بستن
کد خبر: ۱۰۴۷۳۳۳

روی خط آرمان ملی

روی خط آرمان ملی


به گوش مسئولان برسد
بازنشسته تامین اجتماعی هستم با 79 سال سن؛ خودم و همسرم دارای بیماری هستیم با ماهی 5 میلیون و 600 هزار تومان حقوق که کفاف هزینه زندگی و درمان را نمی‌دهد با این شرایط سنی به هر جا برای کار مراجعه می‌کنم تا بتوانم کمی از هزینه‌ها را پوشش دهم جواب رد می‌شنوم به صدا وسیما هم زنگ زده‌ام آنها گفتند مشکل شما به دولت ارتباط دارد ولی تقاضای من رساندن صدایم و مشکلم به گوش مسئولان بود از شما خواهشمندیم این مشکل مرا به گوش مسئولان برسانید.
مفاخری از تهران

حقوق بازنشستگان
واریز حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی از سوی سازمان تأمین اجتماعی در تاریخ بیست وهشتم هر ماه است که بانک‌ها این واریزی را با دو یا سه روز تاخیر برای بازنشستگان واریز می‌کنند ازآنجا که بازنشستگان درآمد دیگری ندارند و هر ماه منتظر این حقوق هستند از مسئولان تقاضا داریم که سر موقع این حقوق واریز شود.
اسدی از تهران

ترافیک
ترافیک شدید هر روز در ساعات اولیه صبح در بزرگراه نواب صفوی مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است از مسئولان تقاضا داریم که فکری اساسی برای این ترافیک کنند که روزانه نزدیک به یک ساعت باید در این ترافیک باشیم تا به محل کار خود برسیم.
صمدی از تهران

جوابیه مترو
پیرو درج مطلبی در تاریخ 6/9/1401 تحت عنوان«کارت مترو» به اطلاع می‌رساند: در خصوص اختصاص کارت بلیت رایگان مترو به سربازان عزیز باید گفت با توجه به اینکه قیمت و تخفیف‌های بلیت توسط شورای اسلامی شهر تهران ابلاغ می‌شود، لذا صدور بلیت رایگان، نیاز به مصوبه شورای اسلامی شهر تهران دارد. بر همین اساس در صورت تصویب این موضوع در شورای شهر، شرکت بهره‌برداری مترو حتما نسبت به اجرای آن اقدام خواهد کرد.
هادی‌زند- از طرف مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی