انهدام باند سارقان كابل برق
فرمانده انتظامي استان گلستان از انهدام باند سارقان كابل برق و مخابرات و اعتراف آنان به 41 فقره سرقت در بندرتركمن خبر داد. سردار سعيد دادگر اظهارداشت: بهدنبال وقوع چندین فقره سرقت کابل برق و مخابرات در بندرتركمن، رسیدگی به موضوع بهصورت ويژه در دستور کار ماموران كلانتري 11 شهرستان قرار گرفت. وي افزود: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و تخصصی موفق شدند هویت 2 سارق حرفهاي را شناسایی و پس از هماهنگی با مراجع قضائی، آنها را در مخفیگاهشان دستگیر كنند. فرمانده انتظامي استان با اشاره به دستگيري 3 مالخر در اين زمينه، تصریح کرد: متهمان در تحقیقات اولیه و پس از مواجهه با مستندات پلیس، چارهای جزء اقرار نداشتند و به 41 فقره سرقت کابل برق و مخابرات اعتراف کردند. سردار دادگر با بيان اينكه سارقان پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند، از شهروندان خواست: هر گونه موارد مشکوک و پرسهزدن افراد ولگرد در محلات را از طريق شماره تلفن 110 به مركز فوريتهاي پليس اطلاع دهند.
کشف خودروی قاچاق
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از کشف یک خودروی تویوتای قاچاق به ارزش 20 میلیارد ریال توسط کارشناسان پلیس راهور این فرماندهی خبر داد. سرهنگ کامران ریاحی بیان داشت: کارشناسان پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان اصفهان حین بررسی یکدستگاه خودروی سواری تویوتا که برای دریافت پلاک جدید به مرکز تعویض پلاک مراجعه کرده بود متوجه شدند که این خودرو فاقد اصالت است. وی افزود: پس از بررسیهای دقیقتر و انجام استعلامهای صورت گرفته قاچاقبودن خودروی مذکور محرز که در این رابطه خودرو توقیف و مالک آن نیز دستگیر شد. رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه ارزش خودروی مکشوفه برابر ارزیابی کارشناسان مربوطه 20 میلیارد ریال اعلام شده، اظهارداشت: مالک خودرو با تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضائی شد.
دستگیری سارق محتویات خودرو
فرمانده انتظامي شهرستان اراک، از شناسایی و دستگيري یک نفر سارق محتویات داخل خودرو با 18 فقره سرقت در این شهرستان خبر داد. سرهنگ علیرضا معیریان گفت: در پي وقوع چند فقره سرقت محتویات خودرو در شهرستان اراک موضوع بهصورت ويژه در دستور کار مأموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت. وی خاطرنشان کرد: مأموران کلانتری 12 شهرستان اراک، سارق را در این شهرستان شناسایی و در عملیاتی دستگیر کردند. فرمانده انتظامی شهرستان اراک با اشاره به اعتراف سارق به 18 فقره سرقت محتویات خودرو افزود: متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد. سرهنگ معیریان در پایان بر استفاده از تجهیزات ایمنی و به کار بستن توصيهها و هشدارهای پلیسی از سوی شهروندان در پیشگیری از وقوع سرقت تاکید كرد.