بستن
کد خبر: ۱۰۴۶۷۱۲

کوتـــــاه

کوتـــــاه

مرگ 2 نفر در تصادف

معاون عمليات سازمان امدادونجات جمعيت هلال‌احمر از مرگ دو نفر در پي تصادف پرايد و کاميون در استان خراسان‌جنوبي خبر داد. مرتضي مرادي‌پور در گفت‌وگو با ايسنا گفت: تصادف ميان يکدستگاه سواري پرايد و کاميون در محور خوسث ماژان- فرعي روستاي گل در استان خراسان‌جنوبي به سامانه 112 سازمان امداد و نجات جمعيت هلال‌احمر اطلاع داده شد که به‌دنبال آن امدادگران نزديکترين پايگاه امداد و نجات جاده‌اي به محل حادثه اعزام شدند. وي با اشاره به حضور عوامل امدادي در محل بيان داشت: با حضور امدادگران سازمان امداد و نجات در محل حادثه مشاهده شد که در اين تصادف سه تن دچار حادثه شده‌اند که متاسفانه دو نفر از اين افراد به‌دليل شدت جراحات وارده در دم جان خود را از دست دادند. فرد مصدوم نيز به مراکز درماني منتقل شد. معاون عمليات سازمان امدادونجات جمعيت هلال‌احمر درباره علت وقوع اين حادثه نيز اظهارکرد: اين موضوع از سوي کارشناسان پليس راهنمايي و رانندگي بررسي و اعلام خواهد شد. امدادگران جمعيت هلال‌احمر پس از پايان عمليات به پايگاه خود بازگشتند.

دستگيري باجناق قاتل

فرمانده انتظامي بهارستان از دستگيري قاتلي که به‌علت اختلافات خانوادگي، باجناقش را با همدستي 2 نفر ديگر در نسيم‌شهر به قتل رساند، خبر داد. سرهنگ محمدرضا عليزاده اظهارداشت: طي گزارشي به مرکز فوريت‌هاي پليسي 110، مبني بر وقوع يک فقره قتل در نسيم‌شهر بهارستان بلافاصله ماموران انتظامي و تيمي از كارآگاهان پليس آگاهي براي بررسي موضوع به محل اعزام شدند. وي افزود: بررسي‌هاي اوليه حاکي از اين بود که در يک درگيري به‌دليل اختلاف خانوادگي، قاتل با واردآوردن ضربات چاقو اقدام به قتل باجناقش کرده و از محل متواري مي‌شود. فرمانده انتظامي شهرستان بهارستان با اعلام اينکه مقتول در بيمارستاني در سبزدشت فوت کرده، تصريح کرد: ماموران با کار اطلاعاتي قاتل را طي يک عمليات پس از هماهنگي با مقام قضائي در مخفيگاهش دستگير کردند. سرهنگ عليزاده ادامه داد: متهم در تحقيقات پليس پس از مواجهه با شواهد و مدارک به قتل باجناق خود با همدستي دو نفر ديگر اعتراف و انگيزه خود را اختلافات خانوادگي عنوان کرد. وي خاطرنشان کرد: متهمان پس از تکميل پرونده جهت سير مراحل قانوني تحويل مرجع قضائي شدند.

مالخر تلفن‌همراه دستگيرشد

رئيس پليس آگاهي تهران بزرگ از دستگيري مالخر تلفن‌همراه در تهران با کشف 50 دستگاه گوشي خبر داد و گفت: متهم 300 دستگاه را به کشورهاي همسايه انتقال داده بود. سرهنگ کارآگاه علي وليپورگودرزي اظهارکرد: آذرماه جاري، کارآگاهان اداره هجدهم اين پليس در تحقيقات ابتدايي از فعاليت يک مالخر حرفه‌اي در جنوب تهران مطلع و بلافاصله وارد عمل شدند. وي افزود: تحقيقات بيشتر کارآگاهان اداره هجدهم پليس آگاهي نشان داد، يک تبعه کشور همسايه موبايل‌هاي مسروقه را از سارقان خريداري و به يکي از کشور‌هاي همسايه ارسال مي‌کند. رئيس پليس آگاهي تهران عنوان کرد: کارآگاهان در گام بعدي با بهره‌گيري از روش‌هاي علمي کشف جرم و اقدامات اطلاعاتي مخفيگاه متهم را شناسايي و پس از هماهنگي‌هاي لازم با مرجع قضائي راهي مخفيگاه وي شدند و مالخر حرفه‌اي را دستگير کردند. سرهنگ کارآگاه وليپور گودرزي گفت: در تحقيقات کارآگاهان مشخص شد، مردجوان 300 تلفن‌همراه مسروقه را پس از خريداري از سارقان به کشور همسايه ارسال کرده که در بازرسي از خانه وي 50 گوشي موبايل سرقتي نيز کشف شد. وي افزود: متهم پس از انتقال به اداره هجدهم پليس آگاهي در تحقيقات تکميلي به جرم خود مبني بر مالخري و خريد تلفن‌همراه از سارقان اعتراف کرد. رئيس پليس آگاهي تهران بزرگ خاطرنشان کرد: با صدور قرار قانوني از سوي مرجع قضائي متهم براي کشف جرائم احتمالي و شناسايي مالباختگان در اختيار کارآگاهان اداره هجدهم آگاهي قرار گرفت.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی