ستار همداني پيشکسوت فوتبال کشورمان در خصوص شرايط تيمملي بعد از ديدار با ولز و قبل از رويايي با آمريکا صحبت کرد.
در مورد تقابل تيمملي فوتبال ايران و آمريکا در روز پاياني گروه B جامجهاني 2022 چه نظري داريد؟
پيروزي بسيار خوبي مقابل ولز به دست آورديم و از آنجا که در بازي با انگليس غرور ايرانيها شکسته شد با عبور از ديگر حريف اروپايي به برتري شيريني دست پيدا کرديم و شور و شعف خوبي در ميان مردم شکل گرفت. اين پيروزي تيمملي را در شرايطي قرار داده که در صورت مساوي با آمريکا به مرحله حذفي صعود خواهيم کرد اما خارج از مسائل حاشيهاي بايد براي ديدار با آمريکا در شرايط بسيار بهتري قرار داشته باشيم چون با تيمي بسيار خوب و منسجمي ديدار داريم و اين حريف به مراتب آمادهتر از ولز است و در بازي با انگليس نشان داد تا چه اندازه ميتواند خطرناک باشد.
در ديدار مقابل انگليس شانس صعود داريم!
بايد در بازي با آمريکا با حداکثر تمرکز در زمين ظاهر شويم و از آنجا که همه چيز دست خودمان است و براي اولين بار ميتوانيم صعود کنيم، بايد بازي با کيفيتتري نسبت به ديدار با ولز ارائه کنيم چون آمريکا نشان داده شرايط بهتري دارد و با انگيزه بيشتري در زمين ظاهر ميشود تا حذف نشود. خط هافبک آمريکا بسيار قدرتمند است و در گردش و حفظ توپ کيفيت بالايي دارند. مهاجمان اين تيم هم فرصتطلب هستند و نبايد به آنها موقعيت داد. در مصاف با چنين حريفي نياز داريم تا راحت و بدون استرس بازي کنيم. ميتوانيم نبض بازي را در اختيار بگيريم و اجازه هنرنمايي را به بازيکنان مياني آمريکا ندهيم. البته کار دشواري است چون رقيب آمادهاي و خيلي سخت پا پس ميکشد. مهاجماني چون مهدي طارمي و سردار آزمون را داريم و از وينگرهاي آمادهاي مانند علي قليزاده و عليرضا جهانبخش بهره ميبريم. تيمملي ايران قدرت گلزني به هر تيمي را دارد و آمريکا هم به خوبي ميداند، قطع به يقين برنامهريزي زيادي روي اينکه دروازهاش برابر ما باز نشود کرده و ميآيد تا ضمن اينکه گل نخورد به گلزني هم اميدوار باشد. دو نکته در اين بازي بسيار اهميت دارد. اول اينکه توپ لو ندهيم به خصوص در زمين خودي و دوم اينکه تمرکز را از خط هافبک آمريکا بگيريم تا موفق به بازيسازي نشود. اختيار عمل را نبايد از دست بدهيم و بدانيم حريف نياز مبرمي دارد تا براي رسيدن به گل رو به بازي هجومي بياورد. با اين منطق راههاي نفوذ اين تيم را ببنديم و از منافذي که در خط دفاعي آمريکا ايجاد ميشود نهايت استفاده را ببريم تا بتوانيم به هدف خود دست يابيم.
تيم بانوان ايران قهرمان تکواندوي نظاميان جهان شد
ايسنا: در پايان رقابتهاي تکواندوي قهرماني نظاميان جهان (سيزم) در کيوروگي، تيم بانوان ايران براي اولين بار قهرمان اين رقابتها شد. بيست و ششمين دوره رقابتهاي تکواندوي قهرماني نظاميان جهان (سيزم) که با حضور کشورهاي ايران، برزيل، اسلواني، روسيه، نپال، پاکستان، عمان، قزاقستان، کامرون و اسپانيا در سالن دوازده هزار نفري ورزشگاه آزادي برگزار شد، تيم بانوان ايران در مجموعه نتايج تيمي در رشته کيوروگي با کسب 4 مدال طلا، 3 نقره و يک برنز براي نخستين بار قهرمان اين رقابتها شد و تيمهاي برزيل با دو مدال طلا، 2 نقره و 2 برنز و روسيه با يک مدال طلا، 3 نقره و3 برنز در جايگاه دوم و سوم قرار گرفتند.
اگر فرانسه قهرمان شود بنزما مدال قهرماني ميگيرد
در صورت قهرماني فرانسه در جامجهاني، کريم بنزما مدال قهرماني دريافت خواهد کرد. به گزارش استار، کريم بنزما مهاجم فرانسوي در صورت قهرماني تيمملي اين کشور در جامجهاني 2022 قطر، مدال خواهد گرفت. کريم بنزما جامجهاني قبلي را بهخاطر محروميت و مسائل انضباطي از دست داد. او در بهترين شرايط به تيمملي فوتبال فرانسه بازگشت و اميد زيادي داشت که در جامجهاني 2022 بدرخشد. بنزما قبل از جامجهاني در رئال مادريد مصدوم شد اما همه پيشبينيها حاکي از اين بود که او به جامجهاني خواهد رسيد و حتي پزشکان تيمملي فرانسه اميدوار بودند که اين بازيکن را به بازي با استراليا برسانند اما به يکباره شوک بزرگي به بنزما و هواداران فوتبال در فرانسه وارد شد و فدراسيون فوتبال اين کشور اعلام کرد که او بهخاطر آسيب ديدگي جامجهاني را از دست داده و نميتواند براي فرانسه به ميدان برود. فيفا طبق درخواست فرانسويها، تمام 26 مدال را در صورت قهرماني به فدراسيون فوتبال فرانسه خواهد داد.