سخنگوي ارشد نيروهاي مسلح گفت: در برابر منافقين کوتاه نميآييم و مرصاد ديگري رقم خواهيم زد و تا پاي جان براي اين آب و خاک خواهيم ايستاد. سردار ابوالفضل شکارچي با ابراز اينکه شايد عدهاي فريبخورده کف خيابان باشند اما ملتي فهيم و صبور و در صحنه هستند و اين حضور سبب تقويت پرچم ا... است، خاطرنشان کرد: در تمامي فتنههايي که عليه اين ملت و نظام ايجاد شده است ردپاي آمريکاي جنايتکار را ميبينيم و اين در حالي است که استکبار دم از حقوق بشر ميزند ولي در برابر خون هزاران شهيد در فلسطين و يمن سکوت کرده است و رسانه سعودي چشم خود را به اين ظلمها ميبندد ولي در حوادث اخير کشور ما بهدنبال کشتهسازي هستند.
معاون اقتصادي رئيسجمهور در توضيح تعارض منافع غرب با دموکراسي در ايران گفت: وقتي ديدند ايران ذيل سنگينترين محدوديتها و تحريمها و محاصره اقتصادي مسير پيشرفت را در پيش گرفته، تلاش کردند از مسير ديگري وارد شوند که ايجاد ناامني است. ناامني برادر تحريم است چرا که باعث توقف فعاليتهاي اقتصادي و کسب و کارها و فرار سرمايه ميشود، کاري که با تحريم نتوانستند انجام دهند. محسن رضايي ادامه داد: همچنين بازگشت به خود در اقتصاد يعني مردمي کردن اقتصاد که لازمه شکوفايي است و در فصل هفتم قانون اساسي کشور نيز در قالب تشکيل شوراها بر آن تاکيد شده است. معاون اقتصادي رئيسجمهور تاکيد کرد: بازگشت به خود براي آينده است.
معاون هماهنگکننده فرمانده کل سپاه با اشاره به چگونگي شکلگيري گروه تروريستي داعش، گفت: غربيهاي شکستخورده کثيفترين آدمها را جمع کردند تا هم اسلام را بد معرفي کنند و هم ايران را با چالش عمدهاي مواجه سازند؛ لذا داعش را به وجود آوردند و در شرايطي که داعش تا پشت کاخ رياستجمهوري سوريه رسيده بود و در عراق هم خمپارههاي آنها تا کربلا ميرسيد، حضور دهه هفتاديها بهعنوان مدافعان حرم، به شکست داعش انجاميد. سردار محمدرضا نقدي افزود: حال با اين محاسبه، دشمنان ميتوانند حدس بزنند که دهه هشتاديها چه بلايي ميتوانند سرشان بياورند، چون ماموريت ناتمام شهيدان سليماني و تهرانيمقدم را ميتوانند به اتمام برسانند و رژيم صهيونيستي را با شکست مواجه سازند؛ لذا دشمنان بايد از دهه هشتاديها وحشتزده باشند و از اين نسل بترسند.