تصميم مهم دولت براي قيمت حاملهاي انرژي
رئيس سازمان برنامه و بودجه گفت: کار تهيه بودجه 1402 در سازمان برنامه و بودجه تمام شده و آن را اين هفته تحويل دولت ميدهيم. مسعود ميرکاظمي درباره مراحل تدوين بودجه 1402 اظهار کرد: تهيه برنامه توسعه هفتم و بودجه سال بعد را آغاز کردهايم. طبق زمانبندي تا 15 آبان بايد بودجه شرکتها را تهيه ميکرديم که تهيه شده و تحويل مجلس داده شده است. نظر رئيس مجلس آن است که برنامه هفتم زودتر داده شود، ولي چون سياستهاي کلي اخيرا داده شده نميشد برنامه را زودتر داد.
به گزارش همشهري آنلاين، او ادامه داد: اين هفته بودجه را تحويل دولت ميدهيم. تقريبا کار بودجه در سازمان برنامه و بودجه تمام شده است و ديروز ويرايش و به دولت تحويل داده ميشود که بعد از تصويب دولت، اگر مجلس بپذيرد آن را تحويل مجلس ميدهيم و هيچ افزايش قيمتي براي هيچ کدام از حاملهاي انرژي امسال نداريم و در بودجه سال آينده هم چنين افزايشي در نظر نگرفتهايم.
واکنش رئيس بانک مرکزي به وضعيت بازار ارز
رئيس کل بانک مرکزي گفت: در روزهاي گذشته نوساناتي در بازار ارز بود و اميدواريم با سازوکارهاي پيش بيني شده، آرامش و ثبات را در بازار ارز داشته باشيم و ما اقدامات متعددي انجام ميدهيم و بانک مرکزي در بازارهاي مختلف حضور دارد و به عنوان بازارساز در همه بازارهاي ارز فعاليت دارد و مداخله ميکند تا بازار به سمت تعادل پيش برود و صادرکنندگان عرضههاي خوبي دارند و اين هم تداوم خوبي دارد و مشکلي در عرضه ارز نداريم و عرضه ارزهايي که مورد اقبال بازار است به اندازه کافي انجام ميشود و عرضه خواهد شد. صالحآبادي بيان کرد: اقداماتي براي تسهيل دسترسي مردم به بازار انديشيده شد و از جمله که افراد متقاضي خريد ارز به دليل محدوديت صرافيها، باعث ايجاد صف ميشد و سامانه آنلاين دسترسي به صرافيها راهاندازي شد و تعدادي صرافي معين شدند تا افراد از اين طريق درخواست خود را بدهند و همچنين حدود 40 شعبه بانک هم در نظر گرفته شد تا مثل صرافيها ارز مورد نياز را ارائه کنند و با توجه به وفور ارز، دسترسي مردم را تسهيل کنيم تا ارز بخرند. به گزارش فارس، رئيس کل بانک مرکزي عنوان کرد: ما ابزارهاي مختلفي داريم که يک نمونه آن ديروز رونمايي شد و آن گواهي سکه بانک مرکزي بود که معامله شد و اين با قدرت تداوم دارد و ابزارهاي ديگر هم در بررسي است و روز شنبه رونمايي از چک الکترونيک کشور را خواهيم داشت و با حضور وزراي صمت و اقتصاد، اتفاق بزرگي در صنعت پرداخت کشور رخ خواهد داد و بانک مرکزي دنبال ايجاد آرامش در بازار ارز است و سياستهاي لازم را اتخاذ کرديم و ابزارهاي لازم را هم داريم تا اين کار را انجام دهيم.
ساعت کاري کارمندان تغيير ميکند
رئيس سازمان امور اداري و استخدامي، ساعت کاري جديد کارکنان دولت را اعلام کرد و قرار بر اين شد براي مشاغلي که امکانش وجود دارد، ساعت کاري در سراسر کشور همانند تهران از ساعت 8 تا 16: 30 باشد و پنجشنبه و جمعه براي کارکنان تعطيل خواهد بود، چراکه تعاملات بين مرکز و شهرستانها به دليل حضور نداشتن ستاد گاهي با مشکل مواجه بود و همچنين به دليل تعطيلي مدارس در روز پنجشنبه برخي همکاران هر دو بايد در محل کار حاضر ميشدند و فرزند آنها تنها ميماند، بنابراين مساله حمايت و تحکيم خانواده يکي ديگر از دلايل اين موضوع است.
ميثم لطيفي عنوان کرد: همين طور سفر براي خانوادههاي در آخر هفته با مشکل مواجه بود انشا امروز با اين مصوبهاي که در مجلس هم تصويب ميشود دو روز پاياني هفته براي تمام کارکنان تعطيل خواهد بود. بهگزارش خبرآنلاين، رئيس سازمان امور اداري و استخدامي گفت: جمع بندي ما اين است با اين تصميم بهرهوري اقتصادي افزايش پيدا خواهد يافت و تعامل دستگاههاي اجرايي ما بين مرکز و استان و شهرستان بيشتر خواهد شد.
جلسه فوري وزير نفت در خصوص نرخ خوراک پتروشيميها
دبيرکل انجمن صنفي کارفرمايي صنعت پتروشيمي گفت: امروز در جلسهاي با وزير نفت درباره مباحث مهمي که سودآوري صنعت پتروشيمي را تحتالشعاع قرار ميدهد، به گفتوگو خواهيم پرداخت که دراين خصوص احمد مهدوي ابهري با بيان اينکه انجمن صنايع و فعالان حوزه پتروشيمي ديروز طي جلسهاي با وزير نفت براي بررسي مشکلات و چالشهاي اين صنعت افزود: موضوعاتي همچون اصلاح آييننامه و قوانين مربوط به فرمول نرخ خوراک، واحدهاي تامين برق يوتيليتيها دراين جلسه پرداخته شد همچنين موضوع اصلاح فرمول نرخ خوراک پتروشيميها يکي از موضوعات اصلي بوده و در اين نشست به دنبال يافتن راهکاري براي ثابت شدن فرمول نرخ سوخت ضمن حفظ حاشيه سودآوري اين صنعت هستيم. به گزارش ايرنا، براساس اين گزارش، بسته جديد تعيين نرخ خوراک پتروشيميها در جلسه مشترک دولت و مجلس در هفته آتي رونمايي ميشود که قرار است اين بسته پيشنهادي براي تغيير روش محاسبه نرخ خوراک پتروشيميها به شخص رئيسجمهور براي تصميم نهايي ارجاع داده شود. همچنين قرار است تا پيش از تدوين لايحه بودجه 1402 روشهاي فعلي تعيين نرخ خوراک صنايع پتروشيمي تغيير کند. لازم به ذکر است که محمدرضا پورابراهيمي، رئيس کميسيون اقتصادي مجلس نيز پيشتر اعلام کرد که در حال متقاعدسازي تيم اقتصادي دولت هستيم تا ابزارهاي تشويقي را براي بازار سرمايه در بحث نرخ خوراک پتروشيميها بگنجانند و به گونهاي سياستگذاري کنند که خروجي تصميمات در اين حوزه همانند سالجاري دچار ابهام نشود.