بستن
کد خبر: ۱۰۴۵۴۲۷

روی خط آرمان ملی

روی خط آرمان ملی

داروهاي تامين اجتماعي

دارو‌هاي تامين اجتماعي تا حد توانشان خارج از تعهد بيمه‌اي مي‌باشد زماني که از داروخانه دارو‌ها تهيه مي‌شوند و پرينت ريز هزينه دارو‌ها را مي‌گيريم از10 قلم دارو که دکتر تجويز کرده است فقط يک قلم از داروها جزو بيمه هستند و بقيه را بايد آزاد حساب کنيم از مسئولان تقاضا داريم که فکري براي اين موضوع کنند.

همتي از تهران

مدرک ديپلم

دانش آموزان بعد از گذراندن دروس خود در پايان دوران دبيرستان موفق به کسب مدرک ديپلم از آموزش و پرورش مي‌شوند. مشکلي که اين روز‌ها برخي از فارغ التحصيلان دبيرستان با آن مواجه شدند، تاخير در صدور مدرکشان است و وقتي به مدرسه مراجعه مي‌کنند اصل مدرک را هنوز صادر نکرده‌اند از مسئولان تقاضا داريم که به اين موضوع رسيدگي کنند.

عزتي از تهران

حق مسکن کارگران

نزديک به هشت ماه از سال گذشته و هنوز حق مسکن کارگر‌ها تصويب نشده است. افزايش حقوق کارمندان ابلاغ شده اما هنوز ما کارگران در انتظار حق مسکن هستيم. از مسئولان تقاضا داريم کمي هم به فکر حق و حقوق کارگران باشيد.

يک کارگر از اسلامشهر

کمبود دارو

من در شهرستان قائم شهر زندگي مي‌کنم نزديک به يک هفته است که فرزندم مريض است و دکتر برايش دارو نوشته است ولي دارو را پيدا نکرده‌ايم در حال حاضر با پارتي توانستيم در شهرستان ساري دارو را پيدا کنيم و تهيه کنيم. در حال حاضر در اين شهرستان با کمبود فراوان دارو براي کودکان روبه‌رو هستيم از مسئولان تقاضا داريم که به اين مشکل رسيدگي کنند تا بلکه مشکل کمبود دارو در اين شهرستان حل شود.

حسيني از قائم شهر

 

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی