بستن
کد خبر: ۱۰۴۵۱۴۷
خبر خوب برای کی روش و تیم‌ملی

بازگشت سردار!

بازگشت   سردار!

آرمان ملي: حدود يک ماه قبل بود که سردار آزمون در جريان گرم کردن خود دچار مصدوميت شد؛ مصدوميتي که گمانه‌زني در خصوص غيبت وي در جام‌جهاني را به‌دنبال داشت اما روز گذشته خبر خوبي به تيم‌ملي رسيد.

گزارش فيفا

سايت فيفا در گزارشي به معرفي تيم‌ملي ايران به عنوان يکي از 32 تيم حاضر در جام‌جهاني 2022 پرداخت. سايت فيفا از سردار آزمون به عنوان بازيکن کليدي ايران در جام‌جهاني ياد کرده و نوشته: هفت سال پيش در استراليا، کارلوس کي‌روش در جريان بازي‌هاي مرحله گروهي جام ملت‌هاي آسيا، سردار آزمون را در 15 دقيقه پاياني بازي با بحرين به جاي رضا قوچان‌نژاد وارد زمين کرد. در بازي بعدي آزمون، در ترکيب اصلي قرار داشت و با کنترل و چرخشي عالي موفق شد دروازه قطر را باز کند. بعد از آن لحظه بود که آزمون هرگز به عقب نگاه نکرد و همواره در حال پيشرفت بود. مهاجم فعلي لورکوزن به عنوان يکي از مهره‌هاي ثابت تيم کي‌روش به دنبال اين است تا برخلاف جام‌جهاني 2018 که در گلزني ناکام بود، در اين دوره دروازه حريفان را باز کند.

مصدوميت سردار

اواسط مهر ماه و در شبي که مهدي طارمي در بازي پورتو و لورکوزن در مرحله گروهي ليگ قهرمانان، دو پاس گل زيبا به همبازيانش داد، سردار آزمون هنگام گرم کردن، مصدوم شد تا نه تنها تقابل با زوجش در خط حمله تيم‌ملي را از دست بدهد، بلکه حضورش در جام‌جهاني هم در هاله‌اي از ابهام قرار بگيرد. آخرين اخبار درباره سردار حاکي از آن است که مهاجم لورکوزن در آستانه ديدار با انگليس تازه براي تمرين کردن آماده مي‌شود. از آنجا که رقابت‌هاي جام‌جهاني سنگين است و بازيکنان در بالاترين سطح آمادگي وارد مسابقات مي‌شوند، آيا ممکن است فرصت بازي به سردار نرسد؟ در بدبينانه‌ترين حالت مي‌توان گفت کارلوس به سردار اصلا بازي نخواهد داد و در خوشبينانه‌ترين حالت او به ديدار با آمريکا خواهد رسيد؛ آن هم نه براي 90 ‌دقيقه. آنطور که يک روزنامه غيرورزشي نوشته، کارلوس کي‌روش فارغ از اينها شديدا پيگير وضعيت سردار است و در حالي که گفته مي‌شد قرار است او را براي مداوا به تهران بياورد، حالا نمايندگانش را براي رسيدگي به وضعيت درماني اين مهاجم به کمپ پزشکي بايرلورکوزن در آلمان مي‌فرستد.

بازتاب در ديلي ميل

نشريه «ديلي ميل» معتبر انگليسي به مصدوميت ستاره تيم‌ملي ايران قبل از جام‌جهاني 2022 قطر پرداخت. اين نشريه در گزارشي به احتمال غيبت سردار آزمون ستاره تيم‌ملي ايران به دليل مصدوميت در مسابقات جام‌جهاني 2022 مخصوصا بازي اول مقابل سه شيرها پرداخت. رسانه انگليسي در اين زمينه نوشت: سردار آزمون ستاره بايرلورکوزن هفته گذشته مصدوم شد و طبق گزارش باشگاه آلماني بازيکن ايراني براي بازگشت به ميادين 6 تا 8 هفته استراحت نياز دارد. او از ناحيه ماهيچه پاي راست دچار مصدوميت شده است. مصدوميت بازيکن کليدي ايران قبل از جام‌جهاني باعث شده تا حضور اين بازيکن بوندس ليگايي در ديدار با تيم‌ملي انگليس در جام‌جهاني در هاله‌اي از ابهام باشد. انگليس با هدايت ساوت گيت در اولين بازي خود در جام‌جهاني در تاريخ 30 آبان بايد به مصاف ايران برود. وضعيت سردار آزمون ستاره ايران براي حضور در بازي با انگليس را زمان مشخص مي‌کند.

گزينه‌هاي جانشيني

پيش از مصدوميت سردار صحبت از اين بود که کي‌روش تصميم دارد از بين او و مهدي طارمي از يک نفر در ترکيب تيم‌ملي استفاده کند و با توجه به اين اتفاق حالا طارمي شانس اول حضور در نوک خط حمله تيم‌ملي است و ابهامي از اين بابت وجود ندارد. کريم انصاري‌فرد هم ديگر مهاجم حاضر در فهرست خواهد بود و کي‌روش احتمالا يک گزينه سوم هم در ليستش قرار دهد. اگر الهيار صيادمنش دچار مصدوميت نمي‌شد احتمالا سرمربي پرتغالي او را با خود به قطر مي‌برد اما مهاجم جوان هال‌سيتي هم شانس زيادي براي حضور در تيم‌ملي ندارد و کي‌روش بايد از بين ديگر نفرات مهاجم خود را پيدا کند. خبرآنلاين 20 مهر ماه در ادامه نوشت: علي عليپور، شهريار مغانلو، شهاب زاهدي، محمد محبي و مهدي قائدي در حال حاضر جدي‌ترين شانس‌هاي قرار گرفتن در ليست تيم‌ملي هستند. اگر کي‌روش بخواهد يک مهاجم شماره 9 کلاسيک به ليست خود اضافه کند، عليپور، مغانلو و زاهدي گزينه‌هاي اصلي خواهند بود، اما مشکل اصلي اينجاست که از بين اين سه نفر فقط زاهدي در پوشکاش شرايط خوبي دارد و دو نفر ديگر در افت به سر مي‌برند. کي‌روش در دو جام‌جهاني قبلي با تصميمات خود همگان را سورپرايز کرد و بعيد نيست اين دوره هم در آخرين روزها دست به کارهاي عجيبي بزند. او در جام‌جهاني 2014 خلعتبري را با وجود حضور در تمامي اردوها خط زد و عليرضا حقيقي را به شکلي ناگهاني در ترکيب اصلي قرار داد. در جام‌جهاني 2018 هم خط خوردن نفراتي چون سيدجلال حسيني، کاوه رضايي و وريا غفوري در کنار حضور روزبه چشمي و مجيد حسيني در ترکيب اصلي تصميماتي بود که هيچکس نمي‌توانست پيش‌بيني کند.

همکاري باشگاه آلماني

سردار آزمون در دبي تمرينات آماده سازي خود را آغاز کرد. هشتم آبان ماه سايت فدراسيون فوتبال خبر داد با توافق انجام شده ميان فدراسيون فوتبال و باشگاه باير لورکوزن آلمان پس از آنکه دوره 10 روزه تمرينات سردار آزمون - در شهر دبي- زير نظر فيزيوتراپ تيم‌ملي، «ميکاييل موري» به پايان رسيد، با رضايت باشگاه آلماني از سرعت روند بهبود اين بازيکن، تمرينات او زير نظر عضو کادر تيم‌ملي ايران براي سه روز ديگر تمديد شد. به اين ترتيب آزمون تا روز سه‌شنبه همچنان با اين فيزيوتراپ تمرينات اختصاصي خود را دنبال خواهد کرد. پس از پايان اين دوره سه روزه و بازگشت آزمون به تيم لورکوزن، ميکاييل موري به‌همراه «ميکو کوجالا» ديگر عضو کادر تيم‌ملي به مهاجم تيم‌ملي اضافه خواهند شد تا روند تمريني او را همچنان زير نظر داشته باشند.

خبر خوب

کيکر، معتبرترين رسانه فوتبالي آلمان، در خبري اختصاصي اعلام کرده پس از تمرينات اختصاصي فيزيوتراپي سردار آزمون در قطر، اين بازيکن به مرز آمادگي رسيده و در کمال شگفتي، مشکلي براي حضور در ديدار چهارشنبه اين تيم برابر کلن ندارد!

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی