قيمت طلا سر به فلک کشيد
اتحاديه طلا و جواهر تهران قيمت سکه و طلا در بازار امروز 1401/8/11 را به شرح ذيل اعلام شد که سکه امامي ديروز با قيمت 158/050/000 ريال به فروش رسيد . اين قيمت در مقايسه با روز گذشته1/530/000 ريال افزايش داشته است و نيم سکه نيز در بازار ديروز به قيمت 84/5000/000 ريال به فروش رسيد همچنين ربع سکه در بازار ديروز با قيمت54/500/000 ريال معامله شد و سکه گرمي نيز در بازار در محدوده31/650/000 ريال به فروش رسيد. گفتني است در بازار ديروز هر گرم طلاي 18 عيار با قيمت 13/748/000 و بدون تغيير نسبت به روز گذشته، طلاي 24 عيار با قيمت18/574/000 ريال و هر مثقال طلا با قيمت 60/380/000 ريال به فروش رفت. بازار طلا متاثر از رکوردشکني دلار در افزايش قيمت جهش چشمگيري داشت و روند بازار همه را شگفتزده کرد. قيمت طلا ديروز در بازار تهران باز هم مسير افزايشي داشت؛ تا جايي که هر مثقال طلا تغيير کانال داد و وارد کانال 6 ميليون تومان شد. سکه و نيم سکه نيز هرکدام به ترتيب افزايش قيمت 1/530/000و 800/000 ريالي داشتهاند. روند افسارگسيخته قيمتها در بازار طلا و سکه تا زماني که دلار افزايش قيمت را بشکند ادامهدار خواهد بود.
جزئيات جديد از ورود خودروهاي وارداتي به کشور
مديرکل صنايع خودرويي وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: زمان ورود نخستين خودروهاي وارداتي به کشور به سرعت عمل واردکنندگان که بنگاههاي اقتصادي هستند، بستگي خواهد داشت که در جريان دومين روز از هفدهمين نمايشگاه بينالمللي قطعات، لوازم و مجموعههاي خودرو افزود: انتقال فناوري موضوع مهمي است که در آييننامه واردات خودرو بر آن تاکيد شده است تا شاهد جهش صنعت خودروي کشور نيز باشيم و اکنون ثبت درخواست خودروسازان و واردکنندگان مختلف در حال انجام است و مواردي درخصوص استانداردهاي مد نظر و تاييد خدمات پس از فروش اين شرکتها وجود دارد. عبدا... توکليلاهيجاني خاطرنشانکرد: زمان ورود نخستين خودروهاي وارداتي به کشور به سرعت عمل واردکنندگان که بنگاههاي اقتصادي هستند، بستگي خواهد داشت و متناظر با فرآيند واردات، فرآيند رشد توليد داخل نيز اتفاق افتاده است و در هفت ماهه اخير رشد 12 درصدي توليد خودروها و همچنين توليد اتومبيلها به صورت کامل و بدون ناقصي سبب تثبيت جريان توليد در گام نخست شده است و اگر واردت هم اتفاق بيفتد، بازار به سمت رقابتي شدن پيش خواهد رفت و شاهد بالندگي صنعت خودرو نيز خواهيم بود و هماکنون شرکتهايي که بتوانند پيش نيازهاي لازم را براي واردات تامين کنند ميتوانند وارد چرخه کار شوند و هيچ محدوديتي در اين زمينه وجود ندارد. به گزارش همشهري آنلاين ، مديرکل صنايع خودرويي وزارت صمت تاکيد کرد: رقابتي که بين خودروهاي وارداتي و خودروهاي توليد داخل ايجاد خواهد شد، موتور محرکه صنعت خودرو از حيث کيفيت و قيمت خواهد بود و وزارت صنعت، معدن و تجارت به واردات به عنوان يک جريان تنظيمگر بازار و بردن آن به سمت رقابت نظر دارد و همواره از آن استقبال خواهد کرد و رويکرد اصلي وزارتخانه در صنعت خودرو تمرکز بر توليد دانشبنيان، پوستاندازي پلتفرمي و رفتن به سمت توسعه محصولات داخلي است تا بتوانيم بازارهاي جديد صادراتي را در حوزه خودرو فتح کنيم.
نزديک شدن قيمت دلار به کانال 34 هزارتومان
دلار در شروع معاملات روز چهارشنبه 11 آبان مانند روز گذشته به روند صعودي خود ادامه داد و از مرز مقاومتي 33 هزار و 800 تومان عبور کرد و بر روي 33 هزار و 870 تومان قرار گرفت به طوري که دلار در صرافي ملي در بازار ديروز نسبت به روز قبل ، با 20 تومان افزايش، 29,004 تومان نرخ گذاري شد. اين اسکناس در شروع معاملات بازار آزاد روز چهارشنبه 11 آبان مانند روز گذشته به روند صعودي خود ادامه داد و از مرز مقاومتي 33 هزار و 800 تومان عبور کرد و بر روي 33 هزار و 870 تومان قرار گرفت. اسکناس آمريکايي با اين روند تقريبا 300 تومان نسبت به روز سه شنبه افزايش قيمت داشت. سرعت صعود دلار نسبت به روز گذشته افزايش يافته و از مرز مقاومتي 33 هزار و 800 تومان عبور کرد و بر روي 33 هزار و 870 تومان تا زمان تنظيم اين گزارش قرار گرفت. معامله گران باور دارند در صورتي که نرخ دلار مرز مذکور را حفظ کند احتمال ورود دلار به کانال 34 هزار تومان هم وجود دارد.
توضيح وزير اقتصاد درباره بسته حمايتي دولت از کسب و کارهاي ديجيتال
وزير اقتصاد با اشاره به بسته حمايتي دولت از کسب و کارهاي اقتصاد ديجيتال گفت: اميدواريم شيريني اين بسته به کام فعالان کسب و کارها برسد و بتوانيم امنيت اقتصادي و سرمايهگذاري را بيش از پيش براي فعالان اقتصادي فراهم کنيم و تئوري اقتصاد مردمي دولت اين است که قدرت را به بدنه فعالان اقتصادي برگردانيم تا مردم به عنوان صاحبان اصلي پرقدرت تر از دستگاههاي اجرايي باشند که در يکي دو ماه گذشته کسب و کارها ايام سختي را گذراندند و براي ما خيلي سخت و تلخ بود که به جمعي از افرادي که کاملا به شکل خوداشتغال و با تکيه بر ظرفيت فناوري مبتني بر يک نظام خلاقانه و ايده هاي نوآور، کاملاً رقابتي و سالم در تامين معيشت خانوار تلاش ميکنند، بر اثر فضاي ناآراميها ضربه بسيار جدي به آنان وارد شد و ايام سختي را براي بسياري از فعالان اين حوزه ايجاد کرد.