محمد نصرتي، مدافع اسبق تيمملي فوتبال کشورمان گفت: به تيمملي، اميد زيادي داريم، اما نبايد توقع را از کيروش و شاگردانش بالا برد.
وضعيت تيمملي
محمد نصرتي در مورد آخرين وضعيت تيمملي فوتبال کشورمان در فاصله 26 روز مانده تا آغاز جامجهاني 2022 قطر اظهارداشت: بازي با اروگوئه خيلي ما را اميدوار کرد و عملکرد فوقالعادهاي در فاز حمله و دفاع داشتيم. با وجود اينکه حريف ما يکي از بهترين تيمهاي جهان است و ميتواند در جامجهاني تا مراحل پاياني صعود کند، اما مقابلش خيلي قدرتمند مقابلش ظاهر شديم. از طرفي شجاعت و جسارت بازيکنان ما در تقابل با ستارگاني مثل فده والورده، لوئيس سوارز و ساير ستارگان اروگوئه بيشتر شد و ديديم تيمملي با اعتمادبهنفس خوبي در اين مسابقه کار کرد. وي افزود: در بازي با سنگال چندان خوب نبوديم که البته ميتوان دليل آن را مسائل حاشيهاي و پيراموني دانست که قبل از بازي براي تيمملي بهوجود آمد. شايد بازيکنان در آن مسابقه تمرکز لازم را نداشتند. از لحاظ فني نيز عملکردي معمولي داشتيم. هرچند نميتوان از تغييرات زياد در ترکيب ملي براي مسابقه گذشت.
ديدارهاي دوستانه
نصرتي در مورد برگزاري ديدارهاي دوستانه تيمملي مقابل نيکاراگوئه و تونس عنوان کرد: هرچه تيمملي بازيهاي دوستانه بيشتري انجام دهد به سودش است. تونس جزو قدرتهاي آفريقاست و نيکاراگوئه نيز يک حريف تمريني خوب براي ما محسوب ميشود. کادرفني با توجه به برنامه و اهدافش اين نوع مسابقه را برنامهريزي کرده و ميخواهد هماهنگي تاکتيکي را بين بازيکنان بهوجود آورد. اميدوارم اعتمادبهنفس همچنان در تيمملي باشد و شجاعت و جسارت بازيکنان نيز بيشتر شود تا بتوانيم در جامجهاني نتايج خوبي کسب کنيم، اما نبايد اعتمادبهنفس کاذب بهوجود آورد. به اين تيم خيلي اميدوارم و اميدوارم انديشههاي کيروش و تلاش بازيکنان در جامجهاني پيشرو جواب بدهد.
اميدواري
مدافع اسبق تيمملي فوتبال کشورمان در مورد اينکه با وجود افزايش اميدواريها نسبت به عملکرد تيمملي در جامجهاني، آيا ميتوان توقعات را بيدليل از شاگردان کيروش بالا برد، بيان داشت: به هيچ وجه نبايد توقعات را بيدليل زياد کرد. اگر ما در گروه آلمان و اسپانيا حضور داشتيم شانسمان براي صعود کم ميشد. در برخي گروههاي جامجهاني واقعا تيمهاي قدرتمندي حضور دارند. انگليس تيمي است که هميشه فوتبالش بگير و نگير داشته است. در برخي مواقع خيلي خوب و در برخي تورنمنتها نيز خيلي بد عمل کرده است. براي اولين بازي با انگليس بايد تمرکز خيلي خوبي داشته باشيم. در اين صورت حتي ميتوانيم حريف را غافلگير کنيم. هرچند مربيان انگليس نيز آناليز خوبي روي ما دارند و ديديد «گرت ساوتگيت» براي تماشاي بازي ايران و سنگال به اتريش رفت.
حريف بعدي
وي عنوان کرد: بازي دوستانه آمريکا مقابل ژاپن را ديدم که به هيچ وجه تيم خوبي نشان نداد. هرچند 2- 3 بازيکن تاثيرگذارش را در آن مسابقه در اختيار نداشت. ولز نيز مقابل بلژيک چندان چنگي بهدل نزد، اما نبايد از ياد برد اين مسابقات تدارکاتي و براي آمادهسازي تيمهاست و چندان نميتوان روي نتيجهاش حساب کرد. اگر انرژي و اعتمادبهنفس خوبي داشته باشيم ميتوانيم کارهاي بزرگي هم انجام بدهيم اما نبايد حريفان را کوچک بشماريم.