بستن
کد خبر: ۱۰۴۴۲۸۷

کشته شدگان حوادث اخیر شهید هستند؟

کشته شدگان حوادث اخیر شهید هستند؟

رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: عده‌اي از کشته شدگان اغتشاشات اخير هستند که شهيد محسوب شدن‌ آن‌ها نياز به اظهارنظر دستگاه‌هاي امنيتي و شوراي تامين دارد که هر موقع آن‌ها در مورد اين اشخاص اظهارنظر کنند، روند اداري آن‌ها در بنياد شهيد انجام خواهد شد و ما مانند ساير خانواده‌هاي شهدا و جانبازان، خدمات را به ايشان ارائه مي‌دهيم و از نظر خدمت تفاوتي بين آن‌ها نيست. سيد اميرحسين قاضي‌زاده هاشمي تشريح کرد: عده‌اي از کشته شدگان حوادث اخير مامور يک سازمان يا ارگان مانند فرماندهي انتظامي هستند که در صحنه به شهادت رسيدند ولي عده‌اي عابر پياده بي‌گناه بودند که بي‌دليل توسط اغتشاشگران مجروح شدند، اينکه اين افراد واقعا عابر هستند را بايد دستگاه‌هاي امنيتي به ما معرفي کند.

وزير امور خارجه کشورمان در تماس تلفني فيصل مقداد، وزير امور خارجه سوريه بر تداوم مواضع اصولي و منطقي جمهوري اسلامي در قبال مسائل جهان اسلام به خصوص مساله فلسطين و حمايت از جبهه مقاومت و دولت و ملت سوريه تاکيد کرد. حسين اميرعبداللهيان خاطر نشان کرد: فشارهاي سياسي و تبليغاتي خللي در عزم و اراده ملت و دولت ايران در پيمودن راه عزت و استقلال و پيشرفت و حمايت از ثبات و امنيت کشورهاي منطقه و مخالفت با دخالت بيگانگان و تجاوزگري رژيم غاصب صهيونيستي ايجاد نخواهد کرد و ملت ايران با هوشياري توطئه دشمنان را ناکام خواهد گذاشت. وزراي امور خارجه جمهوري اسلامي ايران و سوريه همچنين بر پيگيري روند توسعه روابط دوجانبه به خصوص در حوزه‌هاي اقتصادي و تجاري تاکيد کردند.

مشاور مقام معظم رهبري در امور بين‌الملل در ديدار با عادل عبدالمهدي، نخست‌وزير پيشين عراق ضمن تبريک انتخابات موفقيت آميز به ملت بزرگ عراق گفت: اين موفقيت با وحدت و همدلي همه مردم بزرگ عراق زمينه مناسب و جديدي است تا اين کشور نقش موثري را به عنوان يکي از مهم‌ترين کشورهاي منطقه، جهان اسلام و عرب ايفا نمايد و اميدواريم شاهد موفقيت‌هاي روزافزون ملت و دولت عراق باشيم و جمهوري اسلامي ايران نيز در کنار مردم عراق خواهد بود. علي اکبر ولايتي ضمن ارائه تحليل از مسائل و تحولات منطقه‌اي، به توطئه دشمنان به ويژه آمريکايي‌ها پرداخت و افزود: آمريکايي‌ها بايد از منطقه بيرون بروند و مستمرا با هدف تضعيف و تجزيه کشورهاي اسلامي و ايجاد تفرقه ميان امت اسلامي در حال دشمني و توطئه هستند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی