يک نماينده مجلس در سال 99 گفته بود: «برجام مُرده و بوي گند آن مردم را آزرده کرده است» اما حالا نظرش تغيير کرده. کريمي قدوسي در پاسخ به اين سوال که آينده مذاکرات برجام چه خواهد شد، گفت: از ديد ما در کميسيون امنيت ملي و بررسيهايي که انجام گرفت، آن مذاکرات در چارچوب خودش ادامه دارد. اگر اراده اروپا و آمريکاييها حاصل شود، همين فردا توافق امضا خواهد شد. آنچه جمهوري اسلامي ميخواهد، موضوع تضمين است.
عضو کميسيون اجتماعي مجلس با بيان اينکه « اعتراض نشان دهنده بيداري، بصيرت، هوشمندي و نظارت مردم بر مسئولان و کارگزاران نظام است» گفت: اعتراض يک فرصت و نه يک تهديد است و ما اين را غنيمت و نه بلا مي دانيم. سيد سلمان ذاکر افزود: البته نبايد اعتراضات به گونهاي باشد که در آن شعارهايي برخلاف ارزشها، امنيت و حجاب داده شود. در تمام دنيا هم اجازه سردادن شعارهايي برخلاف مباني و مکاتبشان را نميدهند.
رئيس سازمان قضايي نيروهاي مسلح موضوع فوت مهسا اميني و حجاب را تنها بهانهاي خواند که دشمن با اشتباه محاسباتي خود تلاش داشت از طريق آن جهت براندازي نظام توسط اغتشاشگران و فتنهگران اقدام کند. حجت الاسلام احمدرضا پورخاقان با اشاره به اغتشاشات اخير، بيان کرد: دشمن در هجمهاي که اخيرا به نيروي انتظامي داشت، به خوبي کينه 43 ساله خود به اين نيروي ارزشي و البته ذات خود را نشان داد هرچند که در تمام محاسباتش اشتباه کرد.