بستن
کد خبر: ۱۰۴۴۱۷۲

انتظار بیشتری از عنوان سومی داشتیم

انتظار بیشتری 
از عنوان سومی 
داشتیم

بهداد سليمي، نايب‌رئيس فدراسيون وزنه‌برداري در خصوص رقابت‌هاي قهرماني آسيا و تغييرات در کادرفني تيم‌ملي صحبت کرد.

عملکرد وزنه‌برداران در آسيا چگونه بود؟

نتايج خوب بود، ما در بخش بانوان ننتيجه قابل‌قبولي کسب کرديم، الهام حسيني توانست به سه مدال طلا برسد و اين اولين‌بار است که بانوان ايران در تاريخ مسابقات آسيايي به مدال طلا مي‌رسند. بقيه بانوان هم انصافا خوب کار کردند و اگر از اين تيم مورد حمايت قرار بگيرد شانس بيشتري براي کسب مدال خواهد داشت. نبايد فراموش کنيم که وزنه‌برداري بانوان يک رشته نوپا در ايران است و زمان مي‌برد تا جا بيفتد.

کسب سومي آسيا جايگاه مناسبي است؟

انتظار بيشتري از کسب عنوان سومي داشتيم. اين تيم براي قهرماني آماده شده بود. به‌غير از دو، سه وزنه‌بردار که نتايج خوبي کسب نکردند بقيه وزنه‌برداران خوب کار کردند. چند وزنه‌بردار ما با مصدوميت درگير شدند، اگر زارعي دچار آسيب‌ديدگي نمي‌شد و در دو ضرب اوت نمي‌کرد ما شانس قهرماني داشتيم، اما متاسفانه آسيب‌ديدگي او باعث شد امتيازات زيادي از دست بدهيم.

آيا تغييراتي در کادرفني ايجاد مي‌شود؟

قرار است به‌زودي جلسه کميته فني تشکيل شود و کادرفني در مورد عملکرد تيم و نتايجي که وزنه‌برداران به‌دست آوردند گزارشي ارائه خواهد داد. من در جريان تغيير در کادرفني نيستم و يک عضو کميته فني هستم و ساير افراد هم بايد نظر خود را اعلام کنند، در نهايت اميدوارم هر تصميمي گرفته شود به‌سود وزنه‌برداري ايران باشد. ما تقريبا نزديک به 45 روز ديگر مسابقات جهاني را پيش‌رو داريم و کار در جهاني به مراتب سخت‌تر خواهد بود.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی