بستن
کد خبر: ۱۰۴۳۹۷۶

اخبار کوتــــاه

اخبار کوتــــاه

افشاي اسامي بدهکاران بانکي کار خود را کرد

وزير اقتصاد با بيان اينکه شفافيت درباره ابر بدهکاران بانکي موجب شده بسياري از تسهيلات سوخت شده برگردد، گفت: براي بانک‌هاي توسعه تعاون، توسعه صادرات، مسکن يک‌سوم تسهيلات سوخت شده ام پي ال بانک کاهش پيدا کرده است که با اشاره به انتشار صورت‌هاي مالي سال 1400 شرکت‌هاي دولتي غير بورسي در سامانه کدال سال گذشته در ابتداي دولت سيزدهم که براي نخستين بار صورت مالي 300 شرکت دولتي را منتشر کرديم برخي ايراد گرفتند که اينها مربوط به دولت قبل است که اعلام شده نه دوره عملکرد شما و همچنين انتشار اين صورت‌هاي مالي چه کمکي به مسائل اقتصادي کشور مي‌کند. وزير اقتصاد افزود: امسال و در روزهاي گذشته صورت‌هاي مالي 400 شرکت دولتي را منتشر کرديم، خيلي هم تحت فشار بوديم که اين تعداد کمتر شود، اما به جز هشت شرکتي که مسائل تحريمي داشت و نبايد دشمنان سوءاستفاده مي‌کردند تمام شرکت‌هاي ديگر را به عنوان شفافيت اعلام کرديم و به اين طريق هم به شبهه سياسي بودن جواب داديم و هم نشان داديم همين شفافيت موجب شده مديران دستگاه‌هاي دولتي به سمت اصلاح عملکرد بروند و 140 شرکت دولتي درآمد عملياتي آنها در سال گذشته افزايش پيدا کرده و 97 درصد رشد درآمد داشتند، همچنين 111 شرکت دولتي هم که به دلايل مختلفي زيان انباشته داشتند حدود نيمي از آنها يا به سمت سودآوري حرکت کردند يا از وضعيت ورشکستگي نجات پيدا کردند، حدود 57 درصد به سمت سودآوري حرکت کردند و اين مسير ادامه دارد. به گزارش همشهري آنلاين، خاندوزي ادامه داد: حتي در حوزه بانک‌هاي دولتي که شفافيت ابر بدهکاران بانکي را انجام داديم موجب شده بسياري از تسهيلات سوخت شده برگردد، براي بانک‌هاي توسعه تعاون، توسعه صادرات و مسکن و... يک‌سوم تسهيلات سوخت شده ام پي ال کاهش و در بانک ملي 14 درصد کاهش پيدا کرده؛ اينها ثمرات حرکت به سمت شفافيت آرام آرام خود را در عرصه مديريت نشان مي‌دهد و براي اينکه بستر مشارکت مردم، فعالان اقتصادي و صاحبه‌نظران را فراهم کنيم همچنان پاي شفافيت ايستاده‌ايم.

تخم مرغ را بالاي اين قيمت نخريد!

رئيس هيات‌مديره اتحاديه مرکزي مرغداران گفت: قيمت تخم‌مرغ هنوز در مرغداري‌ها افزايش نيافته و بنابراين فروش تخم‌مرغ با قيمت‌هاي بالاي 90 هزار تومان در حال حاضر تخلف است و دولت در ارديبهشت ماه قيمت هرکيلو تخم‌مرغ در مرغداري را 35 هزار و 500 تومان اعلام کرد و طي جلساتي که با مسئولان کشور داشتيم اين وعده داده شد که اول شهريورماه قيمت‌ها اصلاح شود و قيمت واقعي را اعلام کنند که متأسفانه دولت هنوز به وعده‌ خود عمل نکرده که البته پيگير اين موضوع هستيم. همچنين نهاده‌هايي که مرغداران طلب داشتند تحويل نشده و مشوق‌هاي صادراتي نيز هنوز داده نشده‌ است. حميد کاشاني اضافه کرد: تصميماتي مبني بر واردات تخم‌مرغ گرفته شده بود که جلوي آن گرفته شد، زيرا قيمت هر کيلو تخم‌مرغ در مرغداري 35 هزارتومان و قيمت تخم‌مرغ در ترکيه نيز 50 هزارتومان است و اگر قرار بود واردات صورت بگيرد، رقابت با بخش خصوصي ايجاد مي‌شد و قيمت پيشنهادي ما به دولت براي هرکيلو تخم‌مرغ در مرغداري 48 هزار تومان است. به گزارش ايسنا، کاشاني در پاسخ به اينکه چرا با وجود اينکه قيمت‌ها تغييري نکرده ولي قيمت هرشانه 30 عددي تخم‌مرغ براي مصرف‌کنندگان به بيش از 90 هزارتومان و در برخي مناطق تا 100 هزارتومان هم رسيده است؟ گفت: در ميادين ميوه و تره‌بار قيمت تخم مرغ کمتر از 80 هزار تومان و در فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي نيز حدود 80 هزار تومان است. شايد در برخي مغازه‌ها بالاي 90 هزارتومان باشد که البته قيمت منطقي هرشانه تخم مرغ 90 تا 95 هزارتومان است اما چون در مرغداري هنوز قيمت تخم‌مرغ افزايش نيافته‌است بنابراين فروش تخم‌مرغ با قيمت بالاي 90 هزار تومان در حال حاضر تخلف است و امسال مشکلي در توليد نداريم و توليد بسيار خوب و منظم است. روزانه 3500 تن تخم مرغ توليد مي‌شود و حدود 3200 تا 3300 تن هم مصرف تخم مرغ داريم. اين يعني اينکه حدود 100 هزارتن مازاد تخم‌مرغ در کشور وجود دارد.

کدام افراد سهام عدالت مي‌گيرند؟

رئيس سازمان خصوصي‌سازي از تصويب طرح واگذاري سهام به جاماندگان سهام عدالت در هيات دولت خبر داد و تأکيدکرد: در فاز نخست به 3. 5ميليون نفر از افراد تحت پوشش کميته امداد، بهزيستي و ايثارگران سهام عدالت واگذار خواهد شد و آمارها نشان مي‌دهد انحراف در روند واگذاري سهام عدالت در 15 سال گذشته به قدري بوده که موجب شده به 21ميليون نفر از دهک‌هاي يک تا 6 که گروه‌هاي هدف سهام عدالت بوده‌اند، سهام عدالت واگذار نشود و در مقابل به 10 ميليون نفر از ثروتمندان سهام عدالت تخصيص يابد. نمايندگان مجلس در لايحه بودجه سال 1401، در مصوبه‌اي راهکاري براي تعيين تکليف جاماندگان سهام عدالت در سال1401 مشخص کردند. طبق مصوبه مجلس، دولت موظف است از محل باقي مانده سهام متعلق به دولت يا شرکت‌هاي دولتي، نسبت به واگذاري سهام عدالت به مددجويان جامانده تحت پوشش کميته امداد امام‌خميني(ره) مددجويان سازمان بهزيستي و ساير افراد فاقد سهام عدالت اقدام کند که طبق مصوبات مجلس و تأييد هيات دولت قرار است واگذاري سهام عدالت به جاماندگان به‌زودي آغاز شود. آن طور که روزگذشته رئيس سازمان خصوصي‌سازي خبر داد تخصيص سهام عدالت به جاماندگان در هيات دولت تصويب شده است و طبق مصوبه دولت در فاز نخست به افراد تحت پوشش کميته امداد، بهزيستي و ايثارگراني که سهام عدالت ندارند سهام عدالت واگذار خواهد شد. به گزارش همشهري آنلاين، پيش از اين رئيس کميسيون اقتصادي مجلس در گفت‌وگو با همشهري درباره اينکه چه تعداد از مشمولان جديد، سهام عدالت دريافت خواهند کرد گفته بود: برآورد ما اين است که به 10 تا 15ميليون نفر از جامانده‌ها، سهام عدالت داده شود. در اين طرح جاماندگان سهام عدالت در چند گروه تقسيم مي‌شوند؛ گروه نخست افرادي هستند که در سال 84جزو مشمولان دريافت سهام عدالت بودند اما به دلايل مختلف از فهرست نهايي سازمان خصوصي‌سازي‌ حذف شدند، که تعداد آنها يک ميليون و 800هزارنفر تا 2ميليون‌نفر است مانند کارگران ساختماني و دستفروشان که در زمره مشاغل تعريف نشده‌اي هستند که اطلاعات جامعي درباره آنها وجود ندارد.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی