بستن
کد خبر: ۱۰۴۳۲۷۹

اخبار کوتاه

اخبار کوتاه

وعده وزیر ارتباطات
برای کسب و کارهای اینترنتی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تهیه و تدوین بسته حمایتی برای کسب و کارهایی که به پلتفرم‌هایی داخلی مهاجرت کنند، خبر داد و گفت: برنامه‌ای برای فیلترینگ اینستاگرام نداشتیم و نداریم. در پی محدودیت‌هایی که در خصوص اینترنت ایجاد شده بود، بسیاری از کسب و کارهایی که در بستر اینترنت فعالیت می‌کردند، دچار مشکل شدند که در این خصوص عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات در حاشیه مراسم افتتاح سایت مرکز کنترل، عملیات و بهره‌برداری از ماهواره‌های سنجشی ایران به نام «خیام» در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال درباره جبران خسارت وارده به کسب و کارها اظهار کرد: تعامل خوبی با وزارت امور اقتصادی و دارایی در این خصوص ایجاد شده است و ما یک برنامه برای کسب و کارهایی که به پلتفرم‌های داخلی مهاجرت کنند، در نظر گرفته‌ایم و با کمک وزارت اقتصاد یک بسته حمایتی مانند معافیت مالیاتی و تسهیلاتی از این قبیل، برای آنها پیش‌بینی شده است. وزیر ارتباطات در خصوص اخباری که در مورد برخی کسب و کارها از جمله دیجی‌کالا منتشر شده است، نیز گفت: این مسائل را باید حل کنیم.

پیش بینی قیمت دلار در روز‌های آینده
در حالی بازار ارز ابتدای مهرماه در مسیر افزایشی حرکت کرده است که گزارش‌ها نشان می‌دهد در طول این مدت در حدود یک‌هزار و ۵۰ هزار تومان افزایش قیمت داشته و بازار ارز دو هفته اول پاییز دستخوش تغییرات بسیاری شد. عملکرد ۱۵ روزه اول مهرماه بازار ارز نشان می‌دهد که این بازار با افزایش یک‌هزار و ۵۰ تومانی روبه‌رو شده و از نرخ ۳۱ هزار و ۵۰۰ تومان در ابتدای معاملات یکم مهرماه، به ۳۲ هزار و ۵۸۰ تومان افزایش یافته است. این در شرایطی است که در تاریخ ۱۱ مهرماه، بازار ارز به اوج قیمتی خود رسید و روی عدد ۳۳ هزار و ۳۰۰ تومان جا خوش کرد. بازار ارز در روز دهم مهرماه وارد کانال ۳۳ هزار تومان شد. اما با این حال، این بازار دوباره در مسیر نزولی قرار گرفت تا اینکه روز پنج‌شنبه هفته گذشته ریزش ۵۷۰ تومان را تجربه کرد و وارد کانال ۳۲ هزار تومان شد و بازار ارز دیروز با قیمت دلار ۳۲ هزار و ۵۸۰ هزار تومان کار را آغاز خواهد کرد و فعالان بازار پیش‌بینی می‌کنند قیمت دلار پس از تحرکات افزایشی چشمگیر هفته‌های اخیر، در حال اصلاح نرخ است. به گزارش خبرآنلاین، اصلاح نرخ، اصطلاحی است که کارشناسان پس از افزایش چشمگیر یک شاخص و تعدیل و کاهشی شدن آن در بازه‌های معاملاتی روز‌های بعد استفاده می‌کنند که عمدتا ناشی از کاهش قدرت خرید آن شاخص در فضای بازار رخ می‌دهد این در شرایطی است که براساس گزارش‌ها، حجم تزریق ارز به معاملات بازار متشکل و توافقی در روز‌های گذشته افزایش چشمگیری داشته و همین موضوع باعث ریزشی شدن نرخ دلار در روز‌های اخیر شده است.

خبر جدید از زمان واردات خودرو
سخنگوی وزارت صمت گفت: بنا بر درخواست شرکت‌های متقاضی برای تکمیل مدارک مندرج در آیین نامه واردات خودرو، یک ماه به آنها فرصت داده شد و اسامی شرکت‌های واجد شرایط واردات تا پایان مهر اعلام می‌شود و در سه هفته گذشته جلسات متعددی با شرکت‌های واردکننده خودرو برای بررسی مدارک برگزار شد که در نهایت ۲ شرکت مرحله تکمیل الزامات قانونی را با موفقیت گذراندند و حداکثر تا پایان مهر اسامی همه شرکت‌های واجد شرایط اعلام می‌شود. به گزارش ایرنا، وی گفت: وزارت صمت با دقت الزامات قانونی را از شرکت‌ها مطالبه خواهد کرد و توانمندترین شرکت‌های کشور که تضمین دهند خدمات پس از فروش و انتقال فناوری را ارائه دهند جهت واردات خودرو مجوز خواهند گرفت. همچنین سرمایه‌گذارانی جهت سرمایه‌گذاری در بخش حمل و نقل عمومی نیز اعلام آمادگی کرده‌اند که در حال مذاکره و اخذ مجوز هستند.

تخم مرغ نجومی شد
به نظر می‌رسد افزایش قیمت تخم مرغ قرار نیست کوتاه بیاید و هر روز این محصول پُر مصرف سبد خانوار‌ها در سکوت و بی‌تفاوتی مسئولین گران و گران‌تر می‌شود و مصرف تخم مرغ با سرعت بیشتری در حال حذف شدن از سفره‌های خانوارهاست. این درحالی است که طبق بررسی‌های میدانی از سطح شهر، قیمت تخم مرغ در سوپرمارکت‌ها و خرده فروشی‌ها شانه‌ای بین ۱۰۰ تا ۱۳۰ هزار تومان است و در حال حاضر هر شانه تخم مرغ ۳۰ عددی تنظیم بازاری در میادین میوه وتره بار با قیمت شانه‌ای ۸۶۰۰۰ تومان عرضه می‌شود. هر روز هشدار به تبعات افزایش هزینه‌های تولید مرغ با گران شدن نهاده‌ها از سوی تولیدکنندگان بیشتر می‌شود و آنان تأکید دارد که فروش تخم‌مرغ با نرخ مصوب دولتی برای مرغدار به صرفه نیست و درخواست کرده‌اند که دولت در نرخ مرغ و تخم مرغ تجدیدنظر کند و قیمت تخم‌مرغ در روز‌های اخیر در بازار تهران افزایش یافت و از نرخ ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومانی که پس از مردمی سازی یارانه‌ها مصوب شده بود، فاصله زیادی گرفته است این درحالی است که در کمتر از دو هفته پیش هر شانه تخم‌مرغ ۳۰ عددی تنظیم بازار در میادین میوه و تره‌بار ۷۳ هزار تومان و در بازار آزاد، ۸۲ هزار تومان عرضه می‌شد. قیمت هر عدد تخم‌مرغ هم بین ۲ هزار و ۵۰۰ تا ۳ هزار و ۲۰۰ بود. اما بر اساس گزارش میدانی از میادین میوه و تره بار حاکی است که قیمت هر شانه تخم مرغ حدود ۹۰ هزار تومان شده و قیمت یک شانه تخم مرغ در فروشگاه‌های سطح شهر به حدود ۱۳۰ هزار رسیده است. حالا هر عدد تخم‌مرغ بین ۲ هزار و ۸۰۰ تا ۴ هزار و ۳۰۰ به دست خریدار می‌رسد و فروشندگان گرانی تخم مرغ را دلیلی بر کاهش خرید از سوی مردم می‌دانند و معتقدند؛ خرید تخم مرغ حدود ۹۰ تا ۱۳۰ هزار تومانی برای بیشتر خانوار‌ها بسیار کم شده است.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی