بستن
کد خبر: ۱۰۴۱۷۲۶

‌فرزند رفت، پدر هم برود

‌فرزند رفت، پدر هم برود

آرمان ملي- ياسمين طالقاني : بي‌ترديد نگاه جامعه به مسئولان و زندگي شخصي آنهاست و به نوعي زندگي خصوصي در معرض توجه است. براي جامعه قابل قبول نيست وزيري که دم از لزوم تحصيل در دانشگاه‌هاي ايران مي‌زند فرزندش را براي تحصيل به خارج از کشور مي‌فرستد يا مدير دولتي که دم از صرفه‌جويي مي‌زند وبر اقتصاد مقاومتي تاکيد دارد خانه لاکچري و اتومبيل گرانقيمت براي فرزندش تهيه مي‌کند. ظاهرا رئيس‌جمهور با درک نگراني جامعه از تبعيض‌هاي اقتصادي اقداماتي را از دل دولت آغاز کرده است چنانکه ديروز مهدي عرفاتي، دبير شوراي اطلاع‌رساني دولت، در توئيتي با هشتگ‌هاي رئيس‌جمهور و گشت ارشاد نوشت: اخيرا فرزند يک معاون وزير براي ادامه تحصيل در يک کشور خارجي ويزا گرفته بود و قصد خروج داشت که به محض اطلاع رئيس‌جمهور، دستور صادر شد؛ «اگر فرزند رفت، پدر هم برود!»، «گذشت آن دوران که افتخار مقامات عالي دولت، اقامت فرزندانشان در خارج از کشور باشد. مسئولان مراقب گشت ارشاد باشند.» هنوز عيان نشده که فرزند کدام معاون وزير مدنظر است اما شايعات درباره فرزند وزرا و برخي معاونان رئيس‌جمهور منتشر مي‌شود! به نظر مي‌رسد آنچه ديروز به نقل از رئيسي منتشر شد نوعي از گشت مديران است که او در زمان تبليغات رياست‌جمهوري وعده داده بود.

وزير ارتباطات تکذيب کرد

در روزهاي اخير شايعات زيادي درباره فرزندان وزرا و مسئولان دولت سيزدهم شده که در خارج کشور حضور دارند. در ابتدا «عيسي زارع‌پور» وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در پست اينستاگرامي خود نوشت: «يکي از دوستان لينک تصوير خانوادگي از ما در دانشگاه استراليا را برايم ارسال کرد که ظاهرا يک شبکه ضد انقلاب در بخشي از يک گزارشش استفاده کرده و مدعي شده که بچه‌هاي من تابعيت استراليا دارند. اينجور گزارش‌هاي مملو از دروغ، ارزش جواب دادن ندارد ولي به احترام هموطنان عزيز گفتم توضيحاتي بنويسم. من يک ايراني کرد و متولد اسلام‌آباد غرب هستم، همه اعضاي خانواده ما حتي براي يک لحظه هم تابعيت جمهوري اسلامي ايران را با تابعيت هيچ جاي دنيا عوض نمي‌کنند. با افتخار فرزند ايرانيم.»

فرزند زاهدي وفا در ايران يا خارج مرز؟

پس از آن هم روز گذشته شايعه دو تابعيتي بودن زاهدي وفا وزير پيشنهادي کار مطرح شد که معاون پارلماني رئيس‌جمهور در حاشيه نشست دولت و در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشي پيرامون دوتابعيتي بودن وزير پيشنهادي کار گفت: هم در رسانه‌هاي داخل و هم خارج کشور برخي مطالبي را مبني بر دو تابعيتي بودن آقاي زاهدي وفا عنوان کردند اما ايشان مثل هر دانشجوي بورسيه وغير بورسيه در آنجا اقامت داشته براي تحصيل و بعد هم به ايران بازگشته است؛ يا اخيرا گفتند پسرشان به نام طاها زاهدي‌وفا در آنجا شرکت دارند که اصلا آقاي زاهدي‌وفا پسر ندارد. سيد محمد حسيني در پايان انتشار اين اخبار جعلي را با هدف تخريب چهره مديريتي آقاي زاهدي وفا دانست.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی