تيم استقلال در هفته چهارم ليگبرتر متوقف شد. سيدعلي موسوي، مهاجم سابق اين تيم و تيمملي در خصوص عملکرد شاگردان ساپينتو صحبت کرد.
درباره عملکرد استقلال چه نظري داريد؟
اگر تيمي از هر لحاظ هم بسيار با برنامه براي يک دوره از مسابقات ليگبرتر مجهز شده باشد، بازهم ممکن است در هفتههاي ابتدايي نتايج آنچنان خوبي نگيرد. چون بازيکنان به مرز آمادگي جسماني و بدني لازم نرسيدهاند و هماهنگي تاکتيکي بين نفرات تيم ايجاد نشده است. برهمين اساس در چند هفته اول تيمها بالا و پايين زيادي دارند. استقلال مربي جديد آورده است و هنوز ساپينتو به تمامي موارد و مسائل مربوط به تيم شناخت کافي پيدا نکرده است. مديريت، باشگاه و هواداران بايد پاي مربي جديد بايستد تا تاکتيکهاي او در تيم جا بيفتد و به مرور نتايج خوب و کسب پيروزيها از راه خواهد رسيد.
در مورد مشکل گلزني استقلال چه نظري داريد؟
بهطور حتم استقلال در اين فصل هم مشکل گلزني دارد و در اين 4 بازي سيستم هجومي و گلزني تيم آنچنان قدرتمند نيست. در محدود حملات تيم فوتبال استقلال روي دروازه حريفان خود، گلهاي کمي به ثمر رسيده است.
نظر شما در مورد انتخاب مهدي تاج بهعنوان رئيس فدراسيون فوتبال جيست؟
تاج يکسري مشکلات خاص در مورد بستن قرارداد با مارک ويلموتس داشته است، اما او تجربه زيادي در فوتبال ايران دارد. با توجه به اينکه او شناخت لازم و کافي را نسبت به فوتبال ايران دارد، اين بار ميتواند مسائل و مشکلات پيرامون اين مجموعه را حل کند.