سرمربي ذوبآهن در مورد تقابل با پرسپوليس در هفته نخست و بازي هفته دوم تيمش صحبت کرد.
ديدار با پرسپوليس
مهدي تارتار در خصوص تقابل شاگردانش با پرسپوليس در هفته نخست بازيها اظهارداشت: بازي سختي داشتيم و فکر ميکنم عملکرد خوب و قابل قبولي هم از خودمان ارائه داديم. توانستيم برنامههايمان را در زمين پياده کنيم و فکر ميکنم روي برخي موقعيتها اگر با دقتتر و خوششانستر بوديم ميتوانستيم به گل برسيم و حتي برنده بازي باشيم ولي نشد و در نهايت امتيازات در اين بازي تقسيم شد. جا دارد از بازيکنانم هم تشکر کنم که همه وجودشان را در اين بازي گذاشتند و دستورات تاکتيکي را بهخوبي اجرا کردند.
اخراج بازيکن ذوبآهن
وي در مورد اخراج نادر محمدي در اين بازي عنوان کرد: بحث در مورد اخراج محمدي زياد است ولي تصميم داور چه درست باشد چه غلط بهنظرم محمدي خودش بياحتياطي کرد و با اين بياحتياطي تيم ما را به دردسر انداخت و از اين بابت حتما با او برخورد خواهيم کرد. دقت کنيد تا قبل از 10 نفرهشدن بازي در کنترل ما بود، ولي بعداز آن پرسپوليس به ما فشار آورد و از آنجا به بعد تا پايان بازي مجبور بوديم دفاع کنيم و تحت فشار قرار گرفتيم و باز خدا را شکر که اتفاق بدي رخ نداد .
پنالتي؟!
سرمربي ذوبآهن در مورد صحنه مشکوک به خطاي دست در محوطه جريمه پرسپوليس گفت: در اين مورد من بهنظر کارشناسان داوري احترام ميگذارم و هرچه آنها گفتهاند درست است. چون خودم کنار زمين نبودم و از نزديک نديدم ولي آنطور که فيلم بازي مشخص بود انگار دست باز شده بود و فکر ميکنم در اين شرايط خطاي دست باشد.
حرف و حديث
تارتار در مورد اينکه بعداز بازي فصل قبل که مقابل پرسپوليس عملکرد خوبي داشتند بازهم حرفوحديثها پيش از اين بازي مطرح شد، توضيح داد: من واقعا به اين مسائل ديگر توجهي ندارم و تمرکزم روي کار خودم است. يکسري ذهنهاي بيمار در فضايمجازي هرچه ميخواهند ميگويند و کسي هم جلودارشان نيست. من آنها را به خدا واگذار کردم و توجهي به اين مسائل ندارم و ديگر نميخواهم در موردش صحبت کنم.
ديدار با تراکتور
وي در مورد بازي هفته دوم با تراکتور اظهارکرد: تراکتور تيم خوبي اين فصل تشکيل داده و يک سرمربي با تجربه و کارنامهدار به اسم برديف روي نيمکت دارد و بازي هفته اول آنها با گلگهر را هم ديديم. بهنظرم کار سختي در تبريز داريم ولي براي سه امتياز وارد زمين خواهيم شد و اميدوارم بتوانيم دست پر خارج شويم. سرمربي ذوبآهن در رابطه با آخرين وضعيت سينا اسدبيگي خاطرنشان کرد: باشگاه بهطور جدي پيگير وضعيت اسدبيگي است و مطمئن باشيد در اين مساله کوتاه نخواهيم آمد. اول اينکه غيرممکن است يک بازيکن بدون قرارداد در تمرينات تيم شرکت کند و با تيم به اردو بيايد و در پيش فصل حاضر باشد. ضمن اينکه کار اسدبيگي غيراخلاقي هم بود چرا که چند روز مانده به شروع ليگ دست ما را در پوست گردو گذاشت. اگر از روز اول ميگفت نميخواهم بمانم ما يک فکري ميکرديم و جانشين برايش جذب ميکرديم ولي حالا دچار مشکل شدهايم.