بستن
کد خبر: ۱۰۴۰۰۱۱

بازی‌های هفته اول بدون تماشاگر شد!

بازی‌های هفته اول بدون تماشاگر شد!

آرمان‌ملي: بيست‌و‌دومين دوره ليگ‌برتر فوتبال در شرايطي از جمعه 21 مردادماه آغاز خواهد شد که پس از نامه فيفا جهت حضور بانوان و به‌رغم اعلام ظرفيت 30 درصدي ورزشگاه‌ها، اعلام شد با توجه به مشکلات بليت‌فروشي بازي‌هاي هفته اول بدون تماشاگر خواهد بود!

نامه فيفا

در آستانه شروع فصل جديد ليگ‌برتر فوتبال ايران، نامه‌اي از سوي فيفا در ارتباط با شرايط و امکان حضور زنان در ورزشگاه‌هاي فوتبال به فدراسيون فوتبال رسيده است. فدراسيون جهاني فوتبال در قالب نامه‌اي با استناد به نامه‌نگاري اخير خود با اين فدراسيون در زمينه فراهم‌کردن شرايط حضور زنان، خواستار ارائه توضيحاتي درباره امکان ورود زنان به ورزشگاه شده و به اين فدراسيون توصيه کرده با شروع فصل جديد، زنان همانند مردان تماشاگر بازي‌هاي ليگ‌برتر باشند. براساس منابع خبري در فدراسيون فوتبال، ظاهرا در اين نامه خواستار تعامل اين فدراسيون با نهادهاي بين‌المللي براي فراهم‌کردن شرايط به منظور حضور زنان در ورزشگاه‌ها شده است.

ظرفيت استاديوم‌ها

نوروزي، رئيس فدراسيون پزشکي‌ورزشي در اين زمينه گفته که در فصل جاري برگزاري مسابقات، حضور تماشاگران به ميزان يک‌سوم خواهد بود، هرچند متأسفانه برخي از مسابقات با تعداد بيشتري از تماشاگران برگزار شد که بايد در اين زمينه به‌صورت جدي ورود کرد. همچنين ماهر، معاون ستاد فرماندهي مقابله با کرونا در تهران نيز با بيان اينکه در حوزه قهرماني با مشکل چنداني مواجه نيستيم و عموم مشکلات به ورزش‌هاي همگاني بازمي‌گردد، عنوان کرده است که متأسفانه با عدم رعايت مقابله با کرونا در برخي موارد روبه‌رو هستيم و بايد در اين خصوص جدي‌تر عمل کرد و اگر قرار است تصميمي مبني بر تغيير پروتکل‌هاي ورزشي صورت گيرد بايد اين تصميم با تصويب ستاد ملي مقابله با کرونا انجام شود. به اين ترتيب و به‌طور رسمي؛ در ليگ بيست‌ودوم ورزشگاه‌ها با 30 درصد ظرفيت، از تماشاگران ميزباني خواهند کرد.

نظر سازمان ليگ

سهيل مهدي در پاسخ به پرسش «خبرورزشي» که با توجه به بالارفتن آمار تلفات ناشي از بيماري کرونا، آيا تعداد حضور تماشاگران در استاديوم‌ها به کمتر از 30 درصد تقليل پيدا خواهد کرد يا نه گفت: اگر قرار بر کاهش حضور تماشاگران باشد اين موضوع بايد از سوي بخش ورزشي شوراي تأمين امنيت ملي و ستاد مقابله با کرونا تصويب و به ما ابلاغ شود که تا اين زمان ما همچنان طبق دستورالعمل قبل کار خواهيم کرد و قرار است ليگ را با حداکثر 30 درصد ظرفيت ورزشگاه‌ها استارت بزنيم. مهدي در پاسخ به اين پرسش که چرا در هفته‌هاي پاياني ليگ بيست‌ويکم برخي مسابقات با استاديوم‌هاي پر از تماشاگر برگزار مي‌شد، توضيح داد: ما دستورالعمل مربوط به ستاد مقابله با کرونا را به همه هيات‌هاي فوتبال و شهرهاي ميزبان ابلاغ کرده بوديم، اگر کسي اين درصدها را رعايت نکرده باشد خودشان بايد پاسخگو باشند. وي در اين باره که احتمال دارد با بالارفتن آمار تلفات کرونا، حضور تماشاگران به استاديوم‌ها ممنوع شود و ليگ بدون تماشاگر باشد، گفت: خير! فعلا چنين دستورالعملي نداريم و هيچ ممنوعيتي براي ورود تماشاگران اعلام نشده است. اگر مورد خاصي باشد بايد از کميته پزشکي سازمان ليگ پيگير شويد. رئيس کميته مسابقات سازمان ليگ همچنين در اين باره که آيا قرار است تيم‌هاي باشگاهي قبل از حضور در مسابقات تست کرونا بدهند يا نه بيان داشت: اگر چنين شرايطي مدنظر ستاد مبارزه با کرونا باشد حتما اين موارد را لحاظ خواهيم کرد، اما فعلا دستوري در اين باره صادر نشده است. قطعا رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي از سوي باشگاه‌ها بيش از هر چيز به‌سود خودشان خواهد بود. چرا که ضريب ابتلاي اعضاي تيم‌شان به اين بيماري را کاهش مي‌د‌هد. وي افزود: برنامه مسابقات 5 هفته اول را زودتر اعلام کرديم تا تيم‌ها براي ميزباني و يا سفر به شهرهاي مختلف اقدامات لازم را انجام بدهند. ضمن اينکه تمام تلاش ما در برنامه‌ريزي مسابقات براساس تقويت هرچه بيشتر تيم‌ملي بوده است.

مشکل بليت‌فروشي؟!

با توجه به بررسي‌هاي انجام شده از سامانه بليت‌فروشي الکترونيک باشگاه‌هاي ليگ‌برتر اشکالات متعددي استخراج شده است، بر اين اساس مقرر شد تا زمان رفع اشکالات تمامي مسابقات ليگ‌برتر بدون بليت‌فروشي و بدون تماشاگر برگزار خواهد شد به اين ترتيب در تمامي مسابقات هفته نخست ليگ‌برتر، تماشاگران بدون تهيه بليت مجاز به حضور در ورزشگاهها‌ نيستند. باشگاه‌ها نيز موظف شده‌ند هرچه سريع‌تر نسبت به رفع اشکالات اخذه شده اقدام نمايند و تاييديه‌هاي لازم را از دستگاه‌ها و نهادهاي مربوطه اتخاذ کنند تا امکان بليت‌فروشي الکترونيکي باشگاه‌ها فراهم شود.

مهم‌ترين ديدار

در چارچوب هفته نخست رقابت‌هاي ليگ‌برتر تيم فوتبال استقلال به مصاف سپاهان اصفهان مي‌رود. ديداري جذاب و تماشايي که به ميزباني ورزشگاه آزادي انجام خواهد شد. اين اولين بازي رسمي آبي‌پوشان با هدايت ريکاردوساپينتو است. البته که در طرف مقابل نيز ژوزه‌.مورايس چنين شرايطي را در اردوي طلايي‌پوشان اصفهاني ايفا مي‌کند. استقلال در 21 دوره قبلي رقابت‌هاي ليگ‌برتر فوتبال ايران در هفته‌هاي اول نمايش نسبتا خوبي داشته است. استقلال و سپاهان براي سومين‌بار بايد در هفته نخست به ديدار يکديگر بروند. استقلال در ليگ نهم ميزبان طلايي‌پوشان بود و موفق شد در شب درخشش وحيد طالب‌لو با تک گل اميدرضا روانخواه حريف خود را ببرد. با اين وجود در پايان آن فصل اين تيم سپاهان بود که عنوان قهرماني را به‌دست آورد. 2 فصل بعد اين 2 تيم دوباره در هفته نخست رودرروي يکديگر قرار گرفتند که ماحصل آن تساوي يک بر يک در اصفهان بود. ابتدا فابيو.جان‌واريو براي تيم ميزبان گلزني کرد و در ادامه آرش برهاني نتيجه را به تساوي کشاند. جالب است که بازهم در پايان فصل تيم اصفهاني قهرماني را از آن خود کرد. بايد ديد آيا استقلال در هفته اول مقابل سپاهان شکست مي‌خورد، در پايان نماينده نصف جهان قهرماني را به‌دست مي‌آورد يا شاهد اتفاق ديگري خواهيم بود.

برنامه هفته اول رقابت‌ها:

جمعه 21 مردادماه 1401

نساجي مازندران - مس رفسنجان

پيکان تهران - ملوان بندرانزلي

استقلال - سپاهان

آلومينيوم اراک - هوادار تهران

نفت مسجدسليمان - مس کرمان

شنبه 22 مردادماه 1401

ذوب‌آهن اصفهان - پرسپوليس

گل‌گهر سيرجان - تراکتور

فولادخوزستان - صنعت نفت آبادان

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی