بستن
کد خبر: ۱۰۳۸۹۱۴

کوتـــــاه

کوتـــــاه

توقيف تجهیزات پزشکی قاچاق
رئیس کلانتری گاندی از توقيف یکدستگاه خودروی نیسان و کشف 20 ميليارد ريال تجهیزات پزشکی قاچاق خبر داد. سرهنگ کیانوش نظری اظهارداشت: ماموران گشت انتظامی عملیات کلانتری، حین گشت‌زنی در محدوده خیابان گاندی و کنترل تردد خودروهای عبوری به یکدستگاه خودروی نیسان حامل تعداد فراوان کارتن مشکوک شدند و دستور توقیف خودرو را اعلام کردند. وی عنوان کرد: ماموران در بازرسي از این خودرو 20 هزار و 193 انواع کيت جراحي و ايمپلنت دندانپزشکي خارجي قاچاق، فاقد مدارک گمرکي و بارنامه کشف کردند. رئیس کلانتری گاندی در ادامه با بیان اینکه راننده خودرو دستگیر و در تحقیقات اولیه به جرم ارتکابی مبنی بر تهیه و حمل کالای قاچاق اعتراف کرد، افزود: کارشناسان ارزش محموله کشف شده را 20 ميليارد ريال برآورد کرده‌اند. سرهنگ نظری ابرازداشت: متهم به‌همراه اموال کشف شده برای تحقیقات تکمیلی و سیر مراحل قانونی در اختیار پلیس امنیت اقتصادی تهران قرار گرفت.

کشف 223 کیلوگرم حشیش
جانشین فرماندهی انتظامی استان اصفهان از کشف 233 کیلوگرم حشیش از یکدستگاه خودروی پژوپارس در محور یاسوج - اصفهان خبر داد. سرهنگ حمیدرضا اکبری اظهارداشت: در پی دریافت خبری مبنی بر انتقال محموله موادمخدر در محور‌های مواصلاتی استان ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر با همکاری ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر استان فارس و ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر شهرستان دنا ضمن هماهنگی با مرجع قضائی در محور یاسوج- اصفهان ایست و بازرسی دایر کردند. وی افزود: ماموران حین کنترل خودروهای عبوری به 2 دستگاه خودروی پژوپارس نوک‌مدادی و سفید مشکوک شدند و به آنها دستور توقف دادند. اکبری با اشاره به اینکه رانندگان خودرو‌ها بدون توجه به دستور پلیس با سرعت زیاد از محل متواری که پس از طی مسافتی ماموران با شلیک چند تیرهوایی و سپس به سمت لاستیک‌ها در نهایت خورو‌ها را متوقف کردند، تصریح کرد: در بررسی ماموران مشخص شد که خودروی پژوپارس اسکورت‌کننده موادمخدر بوده و ماموران در بازرسی از خودروی پژوپارس سفید 233 کیلوگرم حشیش که به‌طرز بسیار ماهرانه‌ای در آن جاسازی شده بود کشف و ضبط کردند. جانشین فرماندهی انتظامی استان اصفهان با اشاره به اینکه در این رابطه 3 نفر قاچاقچی دستگیر و به مرجع قضائی تحویل و خودرو‌ها نیز به پارکینگ منتقل شدند، خاطرنشان کرد: مردم بايد پليس را در تامين امنيت جامعه ياري کنند و اخبار و گزارشات خود پيرامون فعاليت قاچاقچيان و هنجارشکنان و مخلان نظم و امنيت جامعه را با شماره 110 به پلیس اطلاع دهند.

سارق سیم‌ برق دستگیر شد
سرپرست فرماندهی انتظامی جیرفت از دستگیری سارق سیم‌ برق و مخابرات چند محله شهری و روستایی با کشف 25 فقره سرقت خبر داد. سرهنگ عزت‌ا... عبدلی‌نسب اظهارداشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت سیم برق و مخابرات در چند خیابان اصلی، فرعی و چند محله شهری و روستایی اطرف شهر جیرفت رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت. وی افزود: در این رابطه ماموران دایره تجسس کلانتری 11 شهیدقرنی با بررسی مکان‌های وقوع سرقت و اقدامات اطلاعاتی بعدی موفق شدند یک متهم دخیل در این سرقت‌ها را شناسایی و در ادامه این فرد را در یکی از نقاط شهر جیرفت دستگیر کنند. سرپرست انتظامی جیرفت با اشاره به اینکه ماموران در بازرسی از مخفیگاه این متهم یکدستگاه قیچی سیم‌چین و حجم قابل‌توجهی سیم و کابل برق کشف کردند، گفت: این متهم که فردی سابقه‌دار بود در بازجویی‌های انجام شده به انجام 25 فقره سرقت سیم و کابل برق اعتراف کرد و با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شد.

گازگرفتگی ۳۰ مسافر یک هتل
سرپرست آتش‌نشانی شهر مشهد از امدادرسانی آتش‌نشانان به تعدادی مسافر مسموم در پی نشت گاز CO داخل یک هتل در خیابان امام رضا(ع) این شهر خبر داد. مجید فرهادی در گفت‌وگوبا فارس، گفت: در پی تماس تلفنی با سامانه ۱۲۵ مبنی بر وقوع حادثه برای تعدادی مسافر در یکی از هتل‌های محدوده مرکزی شهر مشهد، ستاد فرماندهی بلافاصله گروه نجات و پشتیبانی را به محل اعلامی در خیابان امام‌رضا(ع) 5 اعزام کرد. وی افزود: با حضور نجاتگران آتش‌نشانی در محل و بررسی میدانی از داخل این هتل مشخص شد، تعدادی از مسافران به‌دلیل استنشاق گاز COبا علائم تهوع و سرگیجه دچار مسمومیت شده که آتش‌نشانان بلافاصله با توجه به اهمیت سلامت مسافران اقدام به تخلیه فوری ۳۱۸ نفر از حاضران در این هتل کردند. سرپرست آتش‌نشانی شهر مشهد ادامه داد: بررسی‌های اولیه نشت گاز از قسمت موتورخانه این مجموعه تشخیص داده شده و برای کشف علت و منشأ دقیق گازگرفتگی این افراد در این هتل تحقیقات توسط کارشناسان مربوطه در حال انجام است. فرهادی با تاکید بر اینکه برای متولیان این هتل ۹ طبقه طی سال گذشته، ۲ بار اخطاریه برای تشکیل پرونده ایمنی از آتش‌نشانی مشهد ارسال شده، افزود: با توجه به اینکه آتش‌نشانی اقامت در این هتل را به‌دلیل ناایمن‌بودن خطرناک دانسته، با حضور عوامل انتظامی و قضائی، از پذیرش مسافر در این هتل موقتا جلوگیری به‌عمل آمد. خاطرنشان می‌شود: تعداد ۲۵ نفر از مسمومان با علائم سردرد و سرگیجه به ۴ بیمارستان هاشمی‌نژاد و امام‌رضا(ع) و اکبر و شهیدکامیاب منتقل و تعداد ۵ نفر هم با تمایل خودشان با وسیله شخصی به بیمارستان موسی بن‌جعفر(ع) مراجعه کرده‌اند و جمعی دیگر از مسافران نیز در محل درمان شدند.

انتشار :
پربازدیدترین اخبار
تبلیغات متنی